MIELIPITEEMME
Suomen Historia | Suomen Nykyaika | Suomen Politiikka | Suomen Turvallisuuspolitiikka | Suomen Tulevaisuus
Greta Thunberg puhui Maailman johtajille - tai puhuiko?
09.10.2019

GRETA THUNBERGIN puheesta Katowicessä Puolassa puhutaan paljon sosiaalisessa mediassa. Useiden lähteiden mukaan hän ei puhunut "Maailman johtajille", vaan vain muutamalle henkilölle.

Yhdysvaltain Presidentti Donald Trump ja Greta Thunberg.
25.09.2019

Videolla turvamiehet siirtävät Gerta Thunbergin syrjään ennen Yhdysvaltain Presidentti Donald Trumpin saapumista. Kasvonilmeet paljastavat että Greta Thunberg odottaa innostuneena hänen kättelemistään. Presidentti Trump kuitenkin kävelee ohitse näkemättä Greta Tunbergiä ja innostunut ilme Greta Tunbergin kasvoilla muuttuu pettyneeksi (00:25). Ei siinä mitään sen kummempaa ole.

Pääsääntöisesti kiihottaminen ja kiihkoilu puoleen ja toiseen johtaa loppujen lopuksi äärimmäi-siin tekoihin. Historiallinen fakta. Useita lapsia ja nuoria ympäri maailmaa on ilmoitettu kärsivän eritasoisista "ilmastomasennuksesta", joka on seuraamus syystä.

Valitettavaa on että kaikki aikuisetkaan eivät tiedä mille lapsensa altistavat. Ajatus on hyvä, mutta kun vaakaan laitetaan seuraamukset kiihotuksesta, niin hyvä ajatus katoaa. Yleistä uskonnoissa.

Greta Thunberg on marionetti. Taustalla on PR-ihmisiä ja poliittis-näennäistieteellisiä järjestöjä, joiden kohderyhmä on alaikäiset ja nuoret joille yhteiskuntien heikoimmat joilla ei ole elämän-kokemusta eikä tietoa ja ovat "helppo nakki" kiihottaa valtioiden johtajia vastaan.

Suhteellisen suuri osa ilmastonmuutosta vastustavista aktivisteista polttaa kannabista tai käyt-tää muita huumaavia aineita. Jonkinlainen ristiriita kai siinäkin on että vastustetaan ilmaston-muutosta, päästöjä ja saasteia, mutta huumeet on saaste ja oirteet johtuvat saastuttamisesta.

WWW.MIELIPITEEMME.FI
VERKKOTUNNUKSEN HALTIJA JA SIVUSTOKOKONAISUUS © MATTI E. SIMONAHO (2007) 2020.
JAVA™ SCRIPT © BY DYNAMIC DRIVE AND MATTI E SIMONAHO. ID13090512091612200505131305-0609.
4430064 SIVUN NÄYTTÖÄ 01.02.2015 - 16.7.2020.