MIELIPITEEMME
Suomen Historia | Suomen Nykyaika | Suomen Politiikka | Suomen Turvallisuuspolitiikka | Suomen Tulevaisuus
Ruotsi pohjoismaiden Meksiko?
13.09.2019.

Nevith Condés Jaramillo, 42-vuotias Meksiko-lainen toimittaja, löydettiin kuolleena kotonaan 24.08.2019. Paikallisen Poliisin mukaan hän menehtyi puukoniskuihin. Hän on kahdestoista toimittaja joka tapetaan Meksikossa tänä vuonna. 153 toimittajaa on tapettu Meksikossa vuodesta 2000 saakka. Meksiko on Toimittajat ilman rajoja -järjestön mukaan Amerikoiden vaarallisin maa.

Yhdysvaltalaisen Kongressin tutkimuspalvelun mukaan vuodesta 2006 saakka 150000 ihmistä on kuollut huumekartellien välisissä sodissa Meksikon ja Yhdysvaltojen rajalla. Epävirallisten tietojen mukaan uhrien kokonaismäärän arvel-laan olevan vähintään 300000.

Valtaosa Yhdysvaltoihin pyrkivistä turvapaikanhakijoista on kotimaidensa väkivaltaa ja köy-hyyttä pakenevia perheitä. Suuri osa ihmisistä jotka päätyvät rajaseudun kaupunkeihin, joutuvat tavalla tai toisella ihmiskaupan tai huumekaupan uhreiksi.

YHDYSVALTOJEN KORKEIN OIKEUS on määrännyt, että suuri osa Väli-Amerikasta tulevista siirtolaisista ei voi hakea turvapaikkaa Yhdysvaltojen rajalla. Turvapaikan toivossa saapuvat ihmiset joutuvat ensisijaisesti hakemaan turvapaikkaa niistä maista joiden läpi he ovat kulke-neet, josta he voivat hakea turvapaikkaa Yhdysvalloista. Tarkoitus kai on estää pakolaisvirta rajalle jossa rikolliset käyttävät heitä hyväksi.

KOKONAISKUVA ei ole se mitä ulkomaalaisten lehdet Suomessa pinnallisissa kuvauksissaan Suomalaisille ovat esittäneet ja esittävät Yhdysvalloista ja Yhdysvaltain Presidentistä Donald Trumpista, puhumattakaan Venäjästä ja Venäjän Presidentistä Vladimir Putinista. Yksinkertai-sesti kuvailtuna, Yhdysvaltain Hallitus ei estä pakolaisten tulemista maahan, vaan haluaa estää pakolaisvirran rajalle, estää pakolaisten hyväksikäytön ja tappamisen, sekä pakolaisvirran mukana maahan pyrkivät huumekartellit ja rikolliset aseineen.

RUOTSISSA ei asu ketään muita kuin Kuninkaalliset ihastuttavissa vaatteissaan, lapset kasva-vat ja ovat onnellisia. Kaikkialla on rauha ja kaikilla on hyvä tahto - ainakin Bonniersin omistami-en lehtien antaman kuvan mukaan Suomessa. Mutta ei se ihan niinkään ole - aika näyttää kehittyykö Ruotsista Pohjoismaitten Sweksiko: Ruotsalainen Poliisi lisääntyvästä väkivallasta Ruotsissa 24.03.2019.

Jengisodasta ei ole kysymys kun automaattiaseita, käsikranaatteja ja räjähdysaineita käyte-tään. Jengisodasta ei ole kysymys kun niinkutsuttua sinivalohenkilökuntaa kivitetään. Jengiso-dasta ei ole kysymys kun autoja poltetaan ja muuta omaisuutta tuhotaan polttamalla tai muuten. Jengisodasta ei ole kysymys kun naisia ja lapsia pahoinpidellään, ryöstetään ja/tai raiskataan. Ja niin edelleen.

Uutisia
Ajankohtaista
Sivut
Muistio
WWW.MIELIPITEEMME.FI
VERKKOTUNNUKSEN HALTIJA JA SIVUSTOKOKONAISUUS © MATTI E. SIMONAHO (2007) 2024.
JAVA™ SCRIPT © BY DYNAMIC DRIVE AND MATTI E SIMONAHO. ID13090512091612200505131305-0609.
1873 SIVUN NÄYTTÖÄ 01.02.2015 - 20.4.2024.