MIELIPITEEMME
Suomen Historia | Suomen Nykyaika | Suomen Politiikka | Suomen Turvallisuuspolitiikka | Suomen Tulevaisuus
Ruotsissa mielipidemittauksessa ERITTÄIN voimakasta laskua kai-kille vakiintuneille puolueille.
29.08.2019

"On huolestuttavaa, että meneillään olevat mielipidemittaukset osoittavat ERITTÄIN voimakasta laskua kaikille vakiintuneille puolueille. 25-vuoden aikana alalla en ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa."

ÄÄNESTÄJIÄ KUN TAPETAAN niin äänestäjien määrä vähenee y pontenssiin x - itsestään selvä asia. Demokratiassa on poliittisesti vaarallista veljeillä "kulttuurien" ja/tai "uskontojen" kanssa joihin sisältyy asioita jotka tunnusmerkistönsä mukaan suoraan tai epäsuoraan ovat yhdistettävissä rasismiin, fasismiin, terrorismiin, terroriin, vainoihin, ihmisoikeuksien loukkaa-miseen, y m v

"Käsikranaatteja heitetään, teloituksia julkisilla paikoilla ja ihmisiä kidutetaan kirjaimellisesti. Ruotsissa esiintyy rikoksia, jotka olivat aiemmin liittyneet sota-alueisiin tai suuriin huumausaine-kartelleihin. Poliisiviranomaisena maan pääkaupungissa näen tämän läheltä ja se on lopetettava. - Poliisi Fredrik Marklund Expressen lehdessä 24.03.2019

TOKI TÄYTYY MAINITA että mielipidemittaukset ovat näennäistieteellisiä. Ainut pätevä mieli-pidemittaus on vaalit. Ruotsissa tilanne kehittyy hitaasti mutta varmasti huonompaan suuntaan (mm Ruotsin Poliisi). Vaalien alla puhutut kauniit puheet eivät auta kun kauniit teot puuttuvat.

RUOTSIN MODERATERNA (Maltillinen kokoomus) -puolue ehdottaa että vastaanotettavien turvapaikanhakijoiden määrä vähennetään 5000 - 8000:een. 70% vähennys nykyisestä antaa olettaa, että meneillään olevan mielipidemittauksen väliaikaraportti huolestuttaa Moderaatteja. Sverigedemokraattien Jimmie Åkesson tviittaa; "Moderaatit ottavat suuria askeleita, mutta ehdotus tulee vähintään 10 vuotta liian myöhään". Tuoreimpien mielipidemittausten mukaan lähemmäs 30% Ruotsalaisista kannattaa Sverigedemokraterna -puoluetta.

ETTÄ YHÄ USEAMPI KUNTA RUOTSISSA ilmoittaa ajautuneensa taloudelliseen kriisiin on johtanut äänestäjäkatoon Ruotsin Sosiaalidemokraateista sekä muista vakiintuneista puolu-eista. "Minulla on vaikeaa nähdä kuinka Moderaattien ehdotus käytännössä toimisi. Meitä sitovat kansainväliset sopimukset ja EU", sanoo Ruotsin Oikeus- ja Maahanmuuttoministeri Morgan Johansson (S).

KANSAINVÄLISET SOPIMUKSET JA EU eivät sitoneet Ruotsin hallitusta 2015/2016 kun he lähettivät 15000 pakolaista ja "pakolaista" Suomeen kaikkine seuraamuksineen ja kustan-nuksineen Suomelle - Suomeen jonne heidän omien sanojensa mukaan "Venäjä voi hyökätä milloin tahansa". Nyt Ruotsi haluaa että Suomi ostaa JAS Gripenin koska "Venäjä on uhka" ja "JAS on Sukhoitappaja".

Tähän mennessä yhtään Suomalaista ei ole yksikään Sukhoi raiskannut ja/tai tappanut.

Uutisia
Ajankohtaista
Sivut
Muistio
WWW.MIELIPITEEMME.FI
VERKKOTUNNUKSEN HALTIJA JA SIVUSTOKOKONAISUUS © MATTI E. SIMONAHO (2007) 2024.
JAVA™ SCRIPT © BY DYNAMIC DRIVE AND MATTI E SIMONAHO. ID13090512091612200505131305-0609.
124 SIVUN NÄYTTÖÄ 01.02.2015 - 19.7.2024.