MIELIPITEEMME
Suomen Historia | Suomen Nykyaika | Suomen Politiikka | Suomen Turvallisuuspolitiikka | Suomen Tulevaisuus
Tanska ja Norja huolissaan ekstre-mismin kasvusta Ruotsissa.
15.08.2019

EXPRESSSEN -LEHDEN MUKAAN 14.08.2019, Tanskan Hallitus haluaa varmistaa Tanskan ja Ruotsin välisen rajan Tanskassa tehtyjen pommi-iskujen ja lisääntyvien muiden rikosten seu-raamuksena. Pohjoismaalaisen jengirikollisuuden, ekstermismin ja Natsimin kotimaa arvellaan olevan Ruotsi. Norjan Pääministeri Erna Solbergin mukaan Ruotsalaiset rikolliset ja ekstremistit yrittävät levittäytyä naapurimaihin - jonka estämiseksi hän toivoo Kansainvälistä yhtestyötä.

"Ruotsin Hallituksen linjaa on vaikea ymmärtää. Kun Ruotsissa tehdään rajat ylittäväiä rikoksia se on muiden maiden syy, mutta kun Ruotsista käsin tehdään rajat ylittäväiä rikoksia, se ei ole Ruotsin ongelma.". "Rikollisuudesta ja ääriliikkeistä on tullut sinikeltainen vientituote." - Erna Solberg, kuva Frank Schwichtenberg, Wikipedia.

SUOMI SAI TUNTEA TUTA Ruotsin Hallituksen "Pohjoismaisesta yhteistyöstä" ja "sotilaallisesta yhteistyöstä" talvella 2015/2016 ja siitä eteenpäin, kun Ruotsin hallitus lähetti 15000 pakolaista ja "pakolaista" Suomeen laittomasti kaikkine seuraamuksineen ja kustannuksineen Suomelle. Niiltä osin missä Ruotsista laittomasti Suomeen lähetetyt "pakolaiset" ovat syyllistyneet rikoksiin Suomessa, Ruotsin Hallitus on osasyyllinen niihin rikoksiin. Pohjoismaat eivät ole ainoat maat jotka ovat joutuneet kärsimään ja ovat hermostuneita Ruotsin Hallituksen kaikesta ulosannista kuluneen 10 vuoden aikana:

SUOMI SAI TUNTEA TUTA myös Ruotsin Hallituksen "Pohjoismaisesta yhteistyöstä" ja "soti-laallisesta yhteistyöstä" joka Ruotsalaisen median kautta pelotteli ja herätti kohua (kiihotti) Suomalaisia, yrittäen sillä tavalla lietsoa Kansain välistä vihaa. Vihan lietsominen johti siihen että Tasavallan Presidentin Sauli Niinistön oli puututtava siihen;

15.04.2015 : Presidentti Sauli Niinistö varoitti Suomen ja Venäjän suhteiden tarkoituksellisesta heikentämisestä. Naapuruus on joka sään tosiseikka, josta on huolehdittava niillä tavoin kuin se on mahdollista. Suomen ja Venäjän suhteet erityisesti talouden saralla eivät ole immuuneja laajempien jännitteiden seuraamuksille. Kenenkään etua ei kuitenkaan palvelisi, jos suhteita Venäjään ryhdyttäisiin tarkoituksellisesti rapauttamaan.

Suomen ja Venäjän Pääministereiden tapaamisessa 26.09.2018, jossa osittain käsiteltiin Airiston helmen tapausta, Venäjän Pääministeri Viktor Medvedev sanoi; "En tiedä kenen sairaasta mielestä on peräisin ajatus sotilaalliseen tarkoituksiin käytettävistä helikopterikentistä. Se kuulostaa paranoidilta. johon Suomen Pääminsteri Juha Sipilä; "Helppo yhtyä kollegani kommentteihin."

Sairaan mielen tuottamaa paranoidia ajatusta ei kannata omaksua - ettei saa tartuntaa mielellisestä (psyykkisestä) viruksesta.

EXPRESSSEN -LEHDEN MUKAAN 04.07.2018, "Ruotsin pääministeri osoittaa aina Venäjän pahimmaksi viholliseksi ilman minkäänlaisia todisteita. Nyt olemme väsyneet siihen. Sillä ei ole väliä, oletko pääministeri, paavi tai Jeesus Kristus, perusteettomia syytöksiä ei saa esittää. On ymmärrettävä että perusteettomiin syytöksiin vastataan. Toivottavasti seuraava hallitus muuttaa Venäjän politiikkaansa. Ruotsin ja Venäjän väliset suhteet ovat niin pahat, etteivät ne enää pahemmat voi olla.", Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsev sanoo.

MYÖS MONISSA MUISSA MAISSA kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa on havaittu yhteys "perusteettomiin syytöksiin". Katseet kohdistuvat tahoa kohden joka on syyttänyt tai joka syyttää eikä syytettyä kohden.

Uutisia
Ajankohtaista
Sivut
Muistio
WWW.MIELIPITEEMME.FI
VERKKOTUNNUKSEN HALTIJA JA SIVUSTOKOKONAISUUS © MATTI E. SIMONAHO (2007) 2024.
JAVA™ SCRIPT © BY DYNAMIC DRIVE AND MATTI E SIMONAHO. ID13090512091612200505131305-0609.
1883 SIVUN NÄYTTÖÄ 01.02.2015 - 20.4.2024.