MIELIPITEEMME
Suomen Historia | Suomen Nykyaika | Suomen Politiikka | Suomen Turvallisuuspolitiikka | Suomen Tulevaisuus
Ei koskaan enää "Stalinin Suoma-laisuhrien selvittelyä".
08.09.2019.
Kuva: Kuvakaappaus Iltasanomat -lehdestä sekä "palava lehti" Elijah O'Donnell, Unsplash.

ILTASANOMISSA on useamman päivän ajan otsikoitu ja vaadittu "Stalinin Suomalaisuhrien selvittelyä". Pitäiskö meidän Suomalaisten nyt kiihottua ja lähteä Esivanhempiemme ruumiiden ylitse kahlaamaan vierasmaalaisen maatilallisen tahdosta etsimään "sotarikollisia" sadan vuoden takaa?

EI. NE AJAT OVAT OHI. Me olemme Suomalaisia omassa luvatussa maassamme Suomessa, emmekä vierasmaalaisia maatilallisia tai sen paimenia, jotka Suomessa levittävät alkukantaisia hajatuksiaan Suomen kielellä kohuten mistä milloinkin.

MEILLÄ ON OMA Suomen Kansan Perustuslaki joka tukee Pariisin Rauhansopimusta 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8:s artikla - Länsimuuri jota vierasmaalaisella maatiallisella ole. Sen juurella voi tietenkin ulkomaalainen maatilallinen itkeä ja rukoilla viisautta, jota toki on tarjolla yllin kyllin - mutta sitä ei saa Demokratian vastaisilla sanoilla ja/tai teoilla.

ILTASANOMIEN MUKAAN; "Helsingissä Puistolan palvelutalossa asuva Eila Wahlsten on yksi elävä esimerkki Josif Stalinin suomalaisuhreista, joiden kohtalon selvittämistä on kannatettu viime päivinä sekä tasavallan presidentin Sauli Niinistön että pääministeri Antti Rinteen taholta."

Ei selitellä vaan selvitetään.

SELVITYS ALKAA VUODESTA 1809, jolloin Suomalaiset Venäläisten tukemina sotivat Ruotsin Kuningaskuntaa ja Aatelismia vastaan. Tunnetusti Kuningaskunta hävesi sodan ja Ruotsin Kuningas Kustaa IV Aadolf menetti kruununsa.

SUOMEN HALLITUSMUODOSSA 1919; "15 § Älköön tasavallassa annettako aatelisarvoja älköönkä muita perinnöllisiä arvoja."; Demokratian vastaiset arvot kiellettiin ja ovat kiellettyjä Suomessa - joka tietenkin aiheutti närää Kuningaskunnassa jonne oli valittu Ranskalainen Kuninkaaksi - Jean-Baptiste Jules Bernadotte.

1918 SOTA EI OLLUT SISÄLLISSOTA koska osapuolia oli nejä; Ruotsi, Saksa, Suomi ja Venäjä. 1918 sota Suomessa oli vallankaappausyritys, jonka tarkoitus oli estää Suomen lopullinen itsenäistyminen Kuningaskunnasta (diktatuurista, aatelismista) Demokratiaksi (Kansanvallaksi). Suomalaisia ja Venäläisiä diplomaatteja tapettiin terroristi-iskuissa 1920 -luvulle saakka, ja toinen vallankaappausyritys oli 1939 - 1945 välisenä aikana, jossa jälleen kerran osapuolet olivat Ruotsi, Natsit, Suomi ja Venäjä. Myös sen sodan hävesi "perinnölliset arvot".

JOHDONMUKAISESTI, kaikki uhrit johtuvat "perinnöllisistä arvoista" ja kun niistä "perinnöllisistä arvoista" kerran on päästy eroon (1809, 1939-1945), niistä kannattaa pysyä erossa niin kuin Suomen Halitusmuodon 1919 15§, Pariisin rauhansopimuksessa 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, ja 8 artiklassa on vaadittu ja jota Suomen Kansan Perustuslaki tukee. Normaalijärkiselle ihmiselle rauhan aikana pitää rakentaa pysyvää rauhaa varten eikä seuraavaa sotaa varten. Asiakokonaisuuden kun selvittää kerralla kunnolla, sen jälkeen ei tarvitse selvitellä.

TUNNETTU REAALI JA KÄSITTEELLISTIETEELLINEN HISTORIA, on valtava tietokanta josta löytyy samanlaisia tai samankaltaisia ilmentymiä kuin nykyajassa. Mitä Historiassa päätettiin ja tehtiin ja mihin päätökset ja teot johtivat, antaa osviittaa siihen mitä päättää ja tehdä nykyajassa että emme tee samoja virheitä uudelleen. Historiallisia tietoja me emme käytä kenenkään nykyään elävän ihmisen, Kansan osan tai Kansan syyllistämiseen, ellei yhteyksiä Historiaan ja Historiassa tehtyihin rikoksiin reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein ole olemassa.

TUNNETTU REAALI JA KÄSITTEELLISTIETEELLINEN HISTORIA opettaa, että vihollinen ei aina ole sillä minne vihollinen osoittaa.

KAI NIIHIN KIELLETTYIHIN "PERINNÖLLISIIN ARVOIHIN" kuuluu että ulkomaalaisen maa-tilallisen julkaisut Suomessa edellä mainittujen "perinnöllisten arvojen" tapaisesti "ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista yksittäiselle Kansalaiselle, Kansano-salle, Kansalle kokonaisuudessaan tai Kansainvälisesti, ja että se ei vastaa kolmannen osa-puolen käyttäytymisestä johtuen median nostattamasta kohusta (kiihotuksesta) joukkotiedoitusvä-linettä käyttäen". Kai sekin - ellei nyt suoraan niin ainakin epäsuoraan - on osa "Stalinin Suomalaisuhrien selvittelyä".

Uutisia
Ajankohtaista
Sivut
Muistio
WWW.MIELIPITEEMME.FI
VERKKOTUNNUKSEN HALTIJA JA SIVUSTOKOKONAISUUS © MATTI E. SIMONAHO (2007) 2024.
JAVA™ SCRIPT © BY DYNAMIC DRIVE AND MATTI E SIMONAHO. ID13090512091612200505131305-0609.
1888 SIVUN NÄYTTÖÄ 01.02.2015 - 20.4.2024.