MIELIPITEEMME
Suomen Historia | Suomen Nykyaika | Suomen Politiikka | Suomen Turvallisuuspolitiikka | Suomen Tulevaisuus
Pohjantähden kalenteri.

Uusien löydöksien myötä, Pohjantähden kalenteri ja ajanlaskujärjestelmä siirtyy uuteen osoitteeseen. Ilmoitamme uuden osoitteen heti kun sivusto on asennettu.

Kuva: Suomen sijainti pyörivässä Maailmassa 30 minuutin tarkkuudella.

Pohjantähden kalenterin ja ajanlaskujärjestelmän mukaan, uusi vuosi alkaa talvipäivänsei-sauksena. Tänään on Ti 13.03.36.Nyt on Aurinkovuoden 36:s vuosi joka Aurinkoa kiertävällä radalla alkoi kun Maailma oli lähimmillään Aurinkoa . Nyt on viikko numero 15, vuodenaika on Kevät ja kello on 18:21:23™v270.126.138°. Uuden vuoden alusta laskettuna Maailma on ollut radalla 73 vuorokautta joka vastaa 073.000°. Maailman kaltevuus Aurikoa kohden on noin 009.490°. Välimatka Maailman ja Auringon välillä on noin 149264721Km ja Auringon säteilyn voimakkuus tällä hetkellä on +14.

Trollit Suomessa
19.02.2021
Kuva: Unsplash.
"Kremliä lähellä oleva Fan-sivusto paljastaa olleensa tarkkailemassa, ketkä Venäjän kansalaisyhteiskunnan edustajat menivät sisään Suomen Pietarin-pääkonsulaattiin tapaamaan ulkoministeri Pekka Haavistoa maanantai-iltana." - Iltasanomat, Arja Paananen 17.2. 19:07

Fan-sivuston lisäksi artikkelin lopussa mainitaan Vzgljad -lehti sekä Moika78-uutissivusto.

Suurimmalle osalle Suomalaisista lukijoista Vzgljad -lehti sekä Fan sekä Moika78 -sivustot ovat tuntemattomia. Niiden kytköksiä Kremliin on vaikeaa tarkastaa ellei osaa Venäjän kieltä. Fan ja Moika78 esimerkiksi voi olla kokonaan tai osittain vääriä tietoja julkaisevia sivustoja joita verkosto on tulvillaan.

Artikkelissa mainitaan "trollitehdas".
Trolli -nimike tulee Englanninkielisestä vetouistelua merkitsevästä sanasta "trolling", jossa viehettä vedetään saalisparven läpi toivoen että saalis tarttuu siihen. Kaikessa yksinkertai-suudessaan trolli tarkoittaa yksityistä henkilöä tai järjestöä joka levittää kokonaan tai osittain vääriin tietoihin perustuvaa kohua (kiihkoa, pelkoa, ahdistusta, vainoja y m v) herättäviä valeuutisia verkostossa. Käytännössä trollausta voi olla vaikea havaita, joskin säännölliset trollaajat yleensä oppii tunnistamaan.

Näin nykyiset ja historialliset trollit paljastuvat Suomessa.
Suomen Kansan Perustuslaki 1§ - 12§ johdonmukaisessa järjestyksessä, sanantarkasti tai sovellettuna asiaan josta on kyse, Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8:s artikla sekä Suomen Hallitusmuoto 1919 yhdessä paljastavat trollaajat nykyajassa ja historiassa. Edellisten lisäksi, Rikoslain 1§ on tärkeä tietää koska se koskee erityisesti mediaa joka käyttäää erilaisia joukkotiedotusvälineitä ammatikseen:

Rikoslaki, 1 § (24.7.1998/563), Julkinen kehottaminen rikokseen

"Joka joukkotiedotusvälinettä käyttäen tai julkisesti väkijoukossa taikka yleisesti tietoon saatetussa kirjoituksessa tai muussa esityksessä kehottaa tai houkuttelee rikoksen tekemiseen siten, että kehotus tai houkuttelu 1) aiheuttaa vaaran, että sellainen rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, tai 2) muuten selvästi vaarantaa yleistä järjestystä tai turvallisuutta, on tuomittava julkisesta kehottamisesta rikokseen sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Jos kehottaminen tai houkutteleminen aiheuttaa sen, että rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, sovelletaan mitä 5 luvussa säädetään osallisuudesta rikokseen."

Arvioi osoittaja ensin ennen kuin arvioit osoitettua.
Venäjää taitamattomalle Suomalaiselle on vaikeaa arvioida Venäläisessä lehdessä tai verkkojulkaisussa esitettyjä asioita. Suomalaisen on luotettava ulkopuolisen esittämään tulkintaan. Onko tulkinnan tehnyt lähde luotettava tai onko kyseessä trolli, se paljastuu tulkinnan tehneen osapuolen aikaisemmista julkaisuista.

Iltasanomien julkaisuja vuosien takaa.
Venäjää taitamattomalle Suomalaiselle on vaikeaa arvioida Venäläisessä lehdessä tai verkkojulkaisussa esitettyjä asioita. Suomalaisen on luotettava ulkopuolisen esittämään tulkintaan. Onko tulkinnan tehnyt lähde luotettava tai onko kyseessä trolli, se paljastuu tulkinnan tehneen osapuolen aikaisemmista julkaisuista.

Esimerkiksi paranoidit saagat Airiston helmestä.
Median helmiin kai kuuluu paranoidit saagat Airiston helmestä. Iltasanomissa "Pääministereiden Medevev ja Sipilä tiedotustilaisuus 26.09.2018 sai erikoisen huipennuksen, kun Medvedev haukkui ensin suomalaiset vainoharhaisiksi ja Sipilä kehaisi sitten hänelle olevan ”helppo yhtyä näihin kollegan kommentteihin”, kirjoittaa Iltasanomat Arja Paananen."

Medvedev sanoi: "En tiedä kenen sairaasta mielestä on peräisin ajatus sotilaalliseen tarkoituksiin käytettävistä helikopterikentistä. Se kuulostaa paranoidilta." YLE

Medvedev ei todennut että Suomalaiset ovat mieleltään sairaita ja paranoidisia, vaan että media on. Sairaan mielen tuottamaa paranoidia ajatusta ei kannata omaksua - ettei saa tartuntaa mielellisestä (psyykkisestä) viruksesta. Se on tappanut ja tappaa enemmän kuin Covid-19.

Hiilijalanjäljet trollitehtaalle.
Edellisen lisäksi, Iltasanomissa on pelkästään kuluneen 10 vuoden aikana esitetty suuri määrä Ruotsin hallituksen, Ruotsalaisten asiantuntijoiden sekä Ruotsin sotilallisen johdon taholta skenarioita, joiden mukaan "Venäjä voi hyökätä Suomeen milloin tahansa". Ne kaikki ovat Suomen Kansan Perustuslain 1§ - 12§ sekä Pariisin Rauhansopimuksen, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, ja 8 artikla vastaisia. Trollin "hiilijalanjäljet" johtavat Ruotsiin ja Bonniersin omistamaan mediaan Suomessa.

Googlattuja linkkejä asian tiimoilta.
4.3.2012 : https://www.uusisuomi.fi/uutiset/stubbin-vanhat-venaja-lausunnot-kauhistuttavat-yha/5965c61e-195a-3604-9651-baa9eababc8b

18.4.2015 : https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000911300.html

09.03.2015 : https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2015030919326651

30.07.2015 : https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015073020108889

30.07.2015 : https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015073020107892

10.2.2017 : https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005083334.html

14.2.2017 : https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005088202.html

21.9.2018 https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005835551.html

25.11.2018 : https://www.verkkouutiset.fi/ruotsalaiskenraali-pohjoiseen-kohdistuu-venajan-vakava-uhka/

7.12.2018 : https://www.ulkopolitiikka.fi/lehti/4-2018/sota-suomessa/

+ + + + + vastaavanlaisia on satoja.

Vantaalla, Jyväskylässä, Tamepe-reella ja Turussa ollaan huolissaan.
11.02.2021
Kuva: Unsplash.
"Vantaan kaupungin mukaan korona-aika on lisännyt lasten ja nuorten masennusta ja yksinäisyyttä. Myös Jyväskylästä, Tampereelta ja Turusta kantautuu huolestuttavia tietoja lasten ja nuorten hyvinvoinnista." - kertoo Iltasanomat.

HUOLESTUTTAVINTA ON, että seuraamuksiin kiinnitetään huomiota eikä syyhyn josta seuraamukset johtuvat. Niin kauan aikaa kun syy on olemassa, myös seuraamukset kustannuksineen ovat olemassa. Syyn kun poistaa, seuraamuksia kustennuksineen ei ole olemassa.

Ulkoministeri Haavisto tapaa Ulko-ministeri Lavrovin.
Iltasanomien mukaan Suomen Pääministeri Haavisto tapaa Venäjän Pääministeri Lavrovin 15.02.2021. Jokin vuosi sitten Suomi havitteli paikkaa turvallisuusneuvostossa YK:ssa - Fazerin suklaalla. Ei onnistu. Se kai voi onnistua esittämällä Pariisin Rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 ja 9:s artikla ja käydä neuvottelut siltä perustalta. Sitä mitä ei ole opetettu, sitä on vaikea noudattaa.

Pahimmassa tapauksessa puutteellinen koulutus johtaa siihen että sallii esimerkiksi sellaisten elementtien olemassaolon Suomalaisessa elinympäristössä ja yhteiskunnassa, jotka kieltävät monien muiden Kansojen ohella Suomen Kansalta sen perustuslailliset ihmisoikeudet sekä vahingoittavat normaaleja Kansain välisiä yhteyksiä.

Kai se on se "lipevä ansa" muunmuassa jollekkin epämääräiselle ulkomaalaiselle maatilalliselle, joka esittelee lööppejään Suomen kielellä Suomessa.

Alzheimerilla ja Aspergerillä Maa-ilman tilanne ei parane.
DW News:sin mukaan, Saksan liittokansleri Angela Merkel varoitti kolmannesta koronavirus-aallosta. "Voimme taistella sitä vastaan jos saamme infektioiden määrän laskettua". Saksan liittohallitus ja osavaltioiden johtajat sopivat valtakunnallisen sulkemisen jatkamisesta 7:een Maaliskuuta saakka. Venäjällä vangitun "oppsition johtajan" Aleksei Navalnyin vaimo Yulia Navalnaya lensi Saksaan Moskovasta. - DW-uutiset

Saksassa sulkemista jatketaan 7:een Maaliskuuta saakka, mutta "opposition rauhanomaiset mielenosoitukset" Saksassa ja muissa Euroopan maissa, kai samalla tavoin ja periaattein niin kuin esimerkiksi Venäjällä on sallittu. Ehkä hän voi ottaa yhteyttä Ruotsalaiseen Greta Thunbergiin koskien opasta miten sellainen järjestetään?

Navalnyn alaiset jatkavat viruksen ja sen kaikkien mutaatioiden levittämistä saamansa käskyn mukaisesti, jonka seuraamuksena tuhansia ylimääräisiä tartuntoja, kuolonuhreja sekä uusia viruksen muunnoksia. Terveydenhuollon romahtaessa tulee vielä enemmän uhreja. Loppujen lopuksi saamme yhden holokaustin lisää muistaa - tai unohtaa.

Noin kaksi viikkoa sitten oli Vainojen uhrien muistopäivä. Onhan se hyvä ettei kukaan ainakaan yhtenä päivänä vuodessa tee holokaustia. Historiassa on useampi kuin 1 holokausti mutta vain 1 muistetaan 1:n päivän ajan. Alzheimerilla ja Aspergerillä Maailman tilanne ei parane.

WHO tutkijaryhmä etsii Korona-viruksen (Covid-19) alkuperää.
10.02.2021
Kuva: Unsplash (CDC).

Virus joka esimerkiksi meillä pohjoisessa aiheuttaa yskää, nuhaa ja kuumetta viikon, voi olla tappava päiväntasaajan alueella. Sinne päästyään se voi muuntautua, päätyä ihmisen kautta verta juovaan eläimeen, mutatoitua ja palata ihmiseen vielä vaarallisempana. Edellisen jälkeen ajan myötä kansainvälisten yhteyksien kautta se palaa sinne mistä se on lähtenyt, tekee tuhojaan ja muuntautuu edelleen.

Alkuperä voi olla vaikea löytää.

Riippumatta siitä puhummeko verkostosta, fyysisestä tai psyykkisestä Maailmasta, todistetta-vasti tiiviillä Kansain välisillä yhteyksillä on hyvät vaikutuksensa, neutraalit vaikutuksensa, sekä huonot vaikutuksensa.

Intian Poliisi tutkii Greta Thunber-gin twiittiä.
04.02.2021
Intian poliisi tutkii Greta Thunbergin twiittiä jossa kehoitetaan lataamaan ohjeistus protestoijille. Intian Pollisin päämääränä on selvittää ohjeistuksen - tai ohjeistuksien - alkuperä. Ohjeistuksessa on muunmuassa tarkat ohjeet miten aiheutetaan häiriötä pääkaupungissa tammi- ja helmikuussa.

Poliisin mukaan oheistuksessa mainittiin erityiset suunnitelmat 26:lle Tammikuuta, jonka Thunberg poisti pian lataamisen jälkeen ja lähetti uuden muutetun version myöhemmin.

"Ohjeistuksen tekijän tarkoituksena näyttää olevan epävakauden luominen sosiaalisten, uskonnollisten ja kulttuuriryhmien keskuudessa ja rohkaisemaan epäluuloisuutta ja pahantahtoisuutta Intian hallitusta vastaan".

"Hänen pitäisi pysyä Ruotsissa ja kiihottaa ihmisiä siellä. Ei missään muualla. Myös Ruotsissa on varmasti jotain josta kiihottua." (Vapaasti käännetty)

Suomella on kokemuksia samankaltaisista "twiittailusta". Suomeen "twiittailtiin" ahkerasti Tukholmasta käsin 1918 ja myöhemmin hieman ennen Natsien saapumista Suomeen - Ruotsin kautta. Senhän me tiedämme mihin "twiittailut" johti.

Twiitti : https://twitter.com/GretaThunberg/status/1357054451769606147

Indian Times: Indian Times

Saksassa yli 56000 menehtynyttä ja yli 2 miljoonaa tartuntaa.
04.02.2021
Koronaviruksen havaitsemisesta Saksassa on kulunut 12 kuukautta. Yli 56000 tuhatta on kuollut ja yli 2:lla miljoonalla tartunta, joka on levinnyt kaikkialle Saksaan. Angela Merkel sanoo, että "kaikki rokotteet ovat tervetulleita" Sputnik V -tulosten jälkeen, Deutsche Wellene Newsin mukaan.

Ainakin se on testattu tai testataan, kun Navalnyn alaiset jatkavat viruksen ja sen kaikkien mutaatioiden levittämistä saamansa käskyn mukaisesti, jolloin terveydenhuolto romahtaa ja tulee vielä enemmän uhreja, ja lopulta saamme yhden holokaustin lisää muistaa - tai unohtaa.

Navalny on vankilassa eikä kykene houkuttelemaan enemmän ihmisiä tappamaan itsensä enemmän tai vähemmän "rauhallisissa mielenosoituksissa" kaduilla.

"Meidän on protestoitava sitä vastaan. Kaikki kadulle!". Tai jäädä vain kotiin, seuraamatta sokeasti jostain bunkkerista käskyjään twiittailevaa "Führeria" ja hänen "Mein Kampfia" - oli hän/he sitten jossain toimituksessa Suomesa tai jossain rapakon takana.

Saksan koronaviruksen kieltäjät.
"Saksan koronaviruksen kieltäjät -liike, jota johtavat salaliittoteoristit, esoteeriset ajattelijat ja äärioikeistolaiset ääriliikkeet on uhannut poliitikkoja, virologeja ja toimittajia. " - kertoo media.

Tai onko kyseessä "rauhanomainen opposition järjestämä protesti" niinkuin Venäjällä?

Helsingin Sanomat "selvitti".
05.02.2021
Kuva: Suomen Pääministeri Sanna Marin (Jukka-Pekka Flander).

Helsingin Sanomat "selvitti": "Marinin hallitus on tehnyt jo yhtä järeät päätökset työttömien patistelemiseksi kuin Sipilän oikeistohallitus."

Verotuloja voi nostaa siten että poistaa elinympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikkea sellaista joissa verotuloja reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein käytetään väärin. Väärinkäyttöä esiintyy lähestulkoon kaikkialla elinympäristössä ja yhteiskunnassa ja maksaa miljardeja vuodessa.

Kansan ja Hallituksen välissä on kerrostuma, jonka läpi kaikki tiedot siitä "miten Kansa voi" kulkevat Hallitukselle. Tietojen perusteella Hallitus tekee tarvittavia muutoksia elinympäristön ja yhteiskunnan edistämiseksi.

Kun tiedot ovat puutteelliset tai ovat kokonaan tai osittain vääriä, riippumatta siitä kuinka päteviä Hallitus ja Hallituksen avustajat ovat, Hallitus tekee kokonaan tai osittain vääriä päätöksiä - josta Kansa syyttää Hallitusta. Kun edellistä jatkuu pitemmän aikaa syntyy se tilanne mikä tänään on - joka osittain tulee ilmi Helsingin Sanomien selityksessä jossa "selivitellään" seuraamusta - eikä syytä seuraamuksille. "Haukutaan väärää puuta" niinkuin sanonta kuuluu.

Ennemmin tai myöhemmin - esimerkiksi köyhien, työttömien, "mielenterveydellisten ongemien", j n e lisääntyessä - syy tulee julki yhteikunnallisten ongelmien ja kustannuksien kasvaessa niin suuriksi ettei niitä voi peitellä selityksillä Kansalta eikä sen Hallitukselta.

Haluan työssäni pyrkiä vähentämään henkilökohtaista, kansallista ja kansainvälistä draamaa, stressiä, fyysisiä ja psyykkisiä sairauksia, kriisejä ja konflikteja reaali- ja käsitteelistieteelliseltä, demokraattiselta sekä oikeudenmukaiselta perustalta kehittäen elinympäristöä ja yhteiskuntaa. Se on työ monien muiden tärkeiden töiden joukossa, jonka jonkun tai joidenkin on tehtävä ja työn jälki näkyä elinympäristössä ja yhteiskunnassa - mutta kaikki sellaiset työpaikat ovat valitettavasti varattu.

"Mielenterveydelliset ongelmat lisääntyvät".
30.01.2021
MIELENTERVEYDELLISET ONGELMAT lisääntyvät eristäytymisen myötä kerrottiin YLE:n uutisissa. Jos nyt otamme hieman perspektiiviä asioihin niinkuin kuuluu tehdä, niin tiedetään että esivanhempamme tulivat nykyisen Suomen alueelle jääkauden jälkeen.

SUOMESSA oltiin ja elettiin eristäytyneenä ja kukaan ei voinut huonosti. Vasta 1500 -luvun jälkeen alkoi ilmetä huonovointisuutta Suomen Kansan keskuudessa.

KANNATTAISKO selvittää syy seuraamuksille ja poistaa syy elinympäristöstä ja yhteiskunnasta, niin seuraamuksia ei olisi. Ei tarvitsisi vedellä diagnooseja toisesta hihasta ja pillereitä toisesta hihasta, ja säästettäisiin miljoonia euroja vuodessa?

Holokaustien päivä.
27.01.2021
Kuva: Tuntematon.
Sillä on historiassa erilaisia nimiä. Aika on eri, nimi on eri, aseet ovat erilaisia, mutta TEOT ovat läpi historian samat. Holokaustia ei ole vain yksi, vaan useita peräkkäin. Genetiikassa sitä kutsutaan yhtäläisyydeksi.

Faktaa on, että kaikilla tänään elävillä ihmisillä, on vähintään yksi sukulainen historiassa joka on holokaustin uhri. Ainoat oikeutetut sodat historiassa, ovat sodat sitä vastaan. Ainoat sotasankarit ovat he jotka taistelivat, jotka voittivat, ja jotka menehtyivät taisteluissa sitä vastaan.

The day of holocausts.
27.01.2021
It has different names in history. The time is different, the name is different, the weapons are different, but the DEEDS are through the history the same. There are not only 1 holocaust but several in a long row. In genetics it is called match.

The fact is, that every present time living human being, has at minimum one relative in the history, that is a victim of holocaust. The only justified wars in history, are the wars against it. The only REAL war heroes are those who fought, those who won, and those died in the war against it.

Tuhannet tietokoneet eivät auta.
20.01.2021
Kuva: Suomalaista 6000-8000 vuotta vanhaa kirjoitusta.

YLEn tietojen mukaan, "Tuhansia tietokoneita, satoja saksia – kouluissa alkoi hankintarumba, jonka loppusummaa ei tiedä kukaan."

35-40% siitä mitä on tiedettävä koulussa, siitä ei ole kenelläkään hyötyä yksityis- ja/tai työelämässään. 30-40% on valtavan suuri määrä verovarjoja, jotka menevät "Kankkulan kaivoon". 35%-40% on valtava, ylimääräinen psyykkinen rasite lapsille ja nuorille.

Lapsen tai nuoren koulupäivä, on usein psyykkisesti rasittavampi kuin aikuisen töissä käyvän henkilön työpäivä. Siihen "Kankkulan kaivoon" menevät myös kaikki ylimääräiset kustannukset - huonovointisuudesta. Koskien mainittua "35%-40%, jokainen aikuinen kykenee arvioimaan saamansa koulutuksen.

Miten, mitä ja kuinka paljon opetetaan, ja että opetetaanko henkilön lahjakkutta tukevasti tai ei, sillä on myös valtava merkitys koskien muunmuassa kustannuksia, seuraamuksia sekä niistä johtuvia kustannuksia. Tuhannet tietokoneet eivät auta, jos tiedot kokonaan tai osittain ovat vääriä tai että se mitä opetetaan ei vastaa eikä tue oppilaan henkilökohtaista lahjakkuutta (kutsumusta => kutsumusammattia).

Että diagnostisoi ja lääkitsee seuraamuksia enemmän tai vähemmen näennäistieteellisin perustein (laitonta) sen sijaan että poistaisi syyn seuraamuksille (laillista), ei ole hyvä ratkaisu. Sitä kuitenkin sattuu suhteellisen usein ja "huonovoinisuus kasvaa" ja vastaavaa. Vähän niinkuin että henkilölle jolla on jalka poikki lykättäis morfiinipullo kainaloon ja "ota pullo ja kävele".

"Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti. "

Hienojakoisesti ja hienotunteisesti arvoituna sekä toteutettuna, pelkästään koulutksen kokonaisvaltaisen uudistuksen jälkeen säätettäisiin miljardeja vuodessa.

Töitä on ja työntekijä on, mutta tekeekö henkilö töitä kehittäen elinympäristöä ja yhteiskuntaa tai ei? Jos "ei" niin henkilö ei ole kutsumustaan vastaavassa työssä - joka sekin on ylimääräinen kustannus.

Kuningaskuntien historiasta 2000 vuoden ajalta.
14.01.2021
Kuva: Unsplash

KUN HISTORIASSA tehtyjä epäoikeudenmukaisuuksia ei ole käsitelty asianmukaisesti ja että ajan myötä elinympäristössä ja yhteiskunnassa on syntynyt uudenlaisia epäoikeudenmukaisuuksia joita ei ole käsitelty asianmukaisesti, kuilu ihmisten ja johtajien välillä kasvaa hitaasti mutta varmasti.

YKSITYISKOHDAT kuten esimerkiksi että köyhien määrä kasvaa, huumeidenkäyttäjien määrä kasvaa, kaikenlaisen rikollisuuden määrä kasvaa ja niin edelleen, johtaa lisääntyviin kustannuksiin - kaikki puhuu puolestaan. Ajan myötä myös keskiluokka korruptoituu.

MUSTA AUKKO nielee yhä enemmän kansakunnan energiaa ja varoja. Mikä ei tee elämisestä helpompaa, on modernin ajan Mustan Kuoleman läsnäolo, joka aiheuttaa valtavan laumaimmuniteetin - maatason alapuolella.

AJAN MYÖTÄ yhteiskunta hajoaa demokraattisiksi ja antidemokraattisiksi ryhmiksi ja niiden väliset jännitteet kasvavat. Lopulta yhteiskunta, sellainen kun se kuningaskunnassa on romahtaa. Pahimmassa tapauksessa jäljellä ovat ihmisten ja rakennusten rauniot.

SE EI OLE VÄLTTÄMÄTTÄ Hallituksen eikä Kansan vika, että pahoja aikoja syntyy. Syy voi olla Hallituksen ja Kansan välissä. Kun Hallitukselle annetut tiedot "miten asiat ovat" ovat osittain tai kokonaan vääriä tai puuttuvat kokonaan, Hallitus tekee vääriä päätöksiä väärien tietojen perusteella. Seuraamus on että Kansa syyttää Hallitusta eikä syytä seuraamuksille ja asiat pahenevat.

JOSKUS entisten valtakuntien raunioista on syntynyt demokratioita, jotka ovat johtaneet valtavaan harppaukseen kansakuntien kehityksessä. Siksi tunnettu historia reaali- ja käsittellistieteelliseltä perustalta on tärkeä muistaa ettei tee samoja virheitä uudelleen.

ONGELMAA ei voi ratkaista suraamuksia parantamalla - se on loputon tarina, koska syy seuraamuksille on edelleen olemassa. Monia elinympäristössä ja yhteskunnassa esiityviä ongelmia voi ratkaissa poistamalla yhteiskunnasta ja elinympäristöstä syyn seuraamuksille.

PRESIDENTTI TRUMP onnistui ainakin tekemään selväksi sen, että "paha kuu nousee" eikä se ole Hallituksen eikä Kansan vika. Hän on tuskin niin paha kuin mitä tiedotusvälineet ovat kuvailleet kohuissaan. Yhdysvallat on heräämässä unesta painajaiseen, joka on kytenyt ja kasvanut pitkään taustalla.

Katkera, syytteitä pelkäävä, suuris-sa veloissa oleva maatilallinen.
09.01.2021

"Eikö se Cansa wimmattu ole / joca neite wsko ja rucole. Sihen Piru ja Syndi weti heite / Ette he cumarsit ja wskoit neite. Coolludhen hautijn Rooca wietin / joissa walitin parghutin ja idketin. Menningeiset mös heiden Wffrins sait / coska Lesket hoolit ja nait. Palveltin mös paljo muuta / Kivet Cannot Tädhet ja Cwuta."

kertoi Ruotsalainen media Suomessa 1500 -luvlla. Kuvassa kaikkien lööppien isän patsas. Jotkut uskovat vielä tuohon kun luut kuulemma katosivat; "Venäläiset varastivat" - ja paljon muuta hirviää mitä maatilallinen on Ruotsissa pränttiin laittanut lööpeissään sen jälkeen - tähän päivään saakka.

ILTASANOMIEN pääkirjoitusta seuraten, katkera, syytteitä pelkäävä, suurissa veloissa oleva ja omissa suuruudenkuvitelmissaan elävä maatilallinen voi vielä präntätä paljon lööppejään Pohjolassa, joiden arvoa Suomalaiselle elinympäristölle ja yhteiskunnalle voidaan arvioida Suomen Kansan Perustuslain, joka tukee Pariisin rauhansopimusta, Rauha Suomen kanssa Osa II, Luku II, 6, 7, 8, ja 9 artikla, sekä Halliusmuodon 1919 ohjeita noudattaen ja kunnioittaen, kirjoittaa erikoistoimittajamme Cansa Wimmattu.

Maalittamisen tunnistaminen.
26.11.2020

MAALITTAMINEN on internetissä tapahtuvaa henkilön ”ottamista maalitauluksi". Maalittamisella henkilöä pyritään tarkoituksellisesti mustamaalaamaan ja vaikuttamaan hänen toimintaansa. Jonkin asian vastustajaa maalitetaan julkaisemalla heistä tietoja ja/tai valetietoja, jolloin lukijat alkavat häpäistä tai jopa uhkailla heitä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan, maalittaminen edeltää vainoamista.

OIKEUDESSA maalittamistapaukset käsitellään kunnianloukkauksena, laittomana uhkauksena tai yksityiselämää loukkaavana tiedon levittämisenä. Maalittamista tapahtuu nykyään lukuisista eri syistä pienessä ja suuressa mittakaavassa, niitä kaikkia tässä nimeämättä. Meitä ei tässä kiinnosta maalittamisen seuraamukset kaikkine yksityiskohtineen, syystä että maalittamisen seuraamusten jälkipuinti on eri Viranhaltiojoiden tehtävä.

MEITÄ KIINNOSTAA SYYT MAALITTAMISELLE, koska hyvän Kansallisen omatunnon ja itsetunnon omaava henkilö tunnistaa maaliitamisen eikä syyllisty siihen.

OLI KYSE MISTÄ ASIASTA TAHANSA, perusteltu kritiikki- sanat ja näyttö siitä että mitä sanoin on esittänyt on totta -, jonka tarkoitus on yhteiskuntaa ja elinympäristöä kehittävä sekä asiallisesti esitetty on sallittu. Maalittamisessa "näyttö siitä että mitä sanoin on esittänyt on totta" puuttuu osittain tai kokonaan.

Lisää uutisia
Uutisia
Ajankohtaista
Sivut
Muistio
WWW.MIELIPITEEMME.FI
VERKKOTUNNUKSEN HALTIJA JA SIVUSTOKOKONAISUUS © MATTI E. SIMONAHO (2007) 2021.
JAVA™ SCRIPT © BY DYNAMIC DRIVE AND MATTI E SIMONAHO. ID13090512091612200505131305-0609.
5257208 SIVUN NÄYTTÖÄ 01.02.2015 - 4.3.2021.