MIELIPITEEMME
Suomen Historia | Suomen Nykyaika | Suomen Politiikka | Suomen Turvallisuuspolitiikka | Suomen Tulevaisuus
Yhdysvaltalaiset lentäjät kertoivat UFO -havainnoistaan 2014 - 2015.
19.09.2019

Yhdysvaltalaiset lentäjät kertoivat UFO -havainnoistaan vuosina 2014 ja 2015. Toistaiseksi tunnistamattomat nopeasti lentävät kohteet havaittiin aluksi vain lentokoneiden uusilla tutkalait-teistolla. Lentäjät eivät itse havainneet mitään vaikka kohde laitteiston mukaan oli vain muuta-man sadan metrin etäisyydellä He onnistuivat kuitenkin lukitsemaan kohteet jotka tallentuivat kamerakuviin. UFO:issa voi olla kyse sellaisesta ilmiöstä että "meillä on nyt tällaista tenkologiaa jolla hämätään tutkalaitteistoa lukitsemaan olemattomaan kohteeseen".

Kuningaskunnassa kaikki on hyvin.
19.09.2019
Kuva: Unsplash.

Silmiinpistävää on että USA:n ja Venäjän Presidentistä ei julkaissa mitään positiivista - negatii-vistä kyllä löytyy kaikkine höysteineen. Vaan on se hyvä että Ruotsissa asiat ovat niin hyvin, ettei sieltä tarvitse julkaissa yhtään mitään, muuta kuin mitä ja minkä värisiä vaatteita Kuningas-perheen jäsenet milloinkin kantavat ja että ihanat lapset kasvavat. Ainiin, käviväthän he hymyi-lemässä palomiesten kanssa kameroiden edessä kun Ruotsi paloi viime kesänä- mutta eivät kertaakaan kun autot palavat, pommit räjähtelevät, ihmisiä tapetaan ja sinivalohenkilökuntaa heitetään kivillä ja kranaateilla; "För Sverige i Framtiden".

Presidentti Niinistö työvierailulle Washingtoniin 02.10.2019.
19.09.2019

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tekee työvie-railun Yhdysvaltoihin ja tapaa Yhdysvaltain presi-dentin Donald Trumpin keskiviikkona 02.10.2019 Washingtonissa.

Yhdysvaltain presidentin virka-asunnolla Valkoi-sessa talossa järjestettävässä tapaamisessa presidentit keskustelevat mahdollisuuksista lisätä yhteistyötä Suomen ja Yhdysvaltojen välillä muun muassa Euroopan ja arktisen alueen turvallisuu-teen liittyen. Lisäksi esillä ovat tavat edistää mai-den välistä kaupallista ja teknologista yhteistyötä. Presidenttien välisen keskustelun ja työlounaan jälkeen presidentit pitävät yhteisen lehdistötilai-suuden.

Tänä vuonna vietetään Suomen ja Yhdysvaltain diplomaattisuhteiden satavuotisjuhlavuotta. Asiasta tiedotti Tasavallan Presidentin Kansalia 16.9.2019.

Koskien median toimintaa Suomessa, kai perinteisesti Suomalainen media Suomessa kunni-oittaa Suomen Kansan perinteisiä arvoja, jotka ovat määritelty Hallitusmuodon 15§, Pariisin rauhansopimuksessa 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, ja 8 artikla sekä niitä tukevaa Suomen Kansan Perustuslakia - joka on Suomen Kansan Julkinen mielipide. Kenen-kään etua ei palvele jos Kansain välisiä suhteita edellä mainittujen sopimusten ja lakien vastai-sesti tarkoituksellisesti rapautetaan.

Kuva: Juhani Kandell, Tasavallan Presidentin Kanslia.

Poliisi: "MTV:n uutisointi koskien Lahden MM-kisoja ja suunniteltua terrori-iskua".
19.09.2019
Kuva: Unsplash.

"MTV on uutisoinut tänään 18.9.2019, että suomalaispoika suunnitteli terrori-iskua Lahden MM-hiihtokisoihin vuonna 2017. Hämeen poliisilaitoksella ei ole tästä asiasta tietoa.

Hämeen poliisilaitoksella oli kisojen aikaan tutkinnassa poliisille tullut tieto, jonka mukaan eräs keskisuomalainen, silloin 32-vuotias mieshenkilö aikoo tehdä jotain sabotoidakseen Lahden MM-kisojen viestihiihtoja. Tämä mies otettiin kiinni 2.3.2017 aamulla. Kuulustelussa mies kertoi, että pahoitti mielensä norjalaisen hiihtäjän tekemisistä sunnuntain kisoissa. Hän myönsi kirjoittaneensa humalassa Facebookiin, että voisi tuhota norjalaisten viestihiihdon esimerkiksi menemällä heidän jokkueensa hiihtäjän eteen ladulle viestissä. Kertomansa mukaan hän ei aikonut toteuttaa uhkauksiaan.

Asiaa tutkittiin laittomana uhkauksena. Syyttäjä teki asiassa esitutkinnan rajoittamispäätöksen, eikä asia edennyt tuomioistuimeen."

Lähde: Poliisin tiedotteet.

MUUTA ASIAAN LIITTYVÄÄ
2018 Telia osti Bonnierilta Bonnier Broadcasting -yksikön, jolle kuuluvat ruotsalainen TV4, C More ja MTV3 -kanava Suomessa. Wikipedian mukaan Ruotsin valtio omistaa 37.3% Teliasta, joka OCCR:n mukaan on ainakin kaksi kertaa jäänyt kiinni korruptiosta. Asiasta kertoi myös Ruotsalainen Aftonbladet -lehti 2017. Esitietojen mukaan Telia on harrastanut kohdemaissa televakoilua. Myös SAAB JAS Gripen on korruptioskandaaleissa ryvettynyt ja paljastunut sotilaallisen teknologian varastamisesta. Voi olla että Ruotsin valtion omistamilla korruptio-skandaaleissa ryvettyneillä yrityksillä on jotain yhteistä niihin "perinnöllisiin arvoihin", jotka Suomessa ovat kiellettyjä.

Kansallista ulottuvuutta ei kannata unohtaa puoluepolitiikassa.
17.09.2019
Kuva: Eduskuntatalon istuntosali peruskorjauksen jälkeisessä asussaan vuonna 2017, Tiina Tuukkanen - Tekijän arkisto, Wikipedia

ILTASANOMIEN MUKAAN, "Professori Matti Tuomalan uusi kirja ottaa turhat luulot pois niiltä, jotka uskovat talouden pelaavan paremmin, kun suurituloisia verotetaan muita vähemmän, kirjoittaa toimittaja Samuli Niinivuo."

Vaikka on eri puolueita jotka ajavat eri Suomen Kansanosien asioita, Kansallista ulottuvuutta ei kannata unohtaa puoluepolitiikassa. Paljon viittaa siihen että siinä ollaan lipsuttu useammassa kuin yhdessä puolueessa. Vastakkainasettelujen sijasta kannattaisi jokaisen puolueen tehdä oman työn arviointi vuodesta 1947 saaka, ja ei niikään ajatella että "me tehtiin virhe/väärin" ja keskittyä ruikuttamaan sitä - eikä keskittyä ruikuttamaan jonkun toisen puolueen tekemistä virheistä, vaan että "Näissä asioissa jotka vaikuttavat koko Kansaan, kaikkien puolueiden olisi kannattanut - ja tänäänkin kannattaa tehdä yhteistyötä". Sitä se Demokratia on.

ILTASANOMIEN MUKAAN, "Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäen mukaan keskituloisten ihmisten ostovoima on tuntuvasti heikkenemässä. Myös Veronmaksajain Keskusliiton toimitusjohtajan mielestä suunta on väärä."

Suunta on ollut jossain määrin väärä vuodesta 1947 saakka. YLEn mukaan Suomessa on miljoona ihmistä köyhyysrajalla tai sen alapuolella - joka on seuraamus syystä miljardikustan-nuksineen. Syyn tai kaikki syyt kun kartoittaa ja estää, ostovoima kasvaa.

HISTORIASSA on tehty päätöksiä jotka "on hyviä meille" mutta kun Kansallinen ulottuvuus on puuttunut, niin se mitä on päätetty ei aina ole ollut hyväksi koko Suomen Kansalle - jossain määrin jopa päinvastoin. Tulos on se mitä tänään on.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo: "Budjetti heikentää keskituloisten ostovoimaa".

Jos yhteiskunnan jakaa Upporikkaat, Rikkaat, Ylempi keskiluokka, Alempi keskiluokka ja Vähä-varaiset -osiin, niin köyhyyden lisääntyessä jostain syystä tai syistä, hitaasti mutta varmasti se vaikuttaa kaikkien yhteiskuntakerrostumien köyhtymiseen.

A.

 • Upporikkaat
 • Rikkaat
 • Ylempi keskiluokka
 • Alempi keskiluokka
 • Vähävaraiset

B.

 • Upporikkaat/Rikkaat
 • Ylempi keskiluokka
 • Alempi keskiluokka
 • Vähävaraiset
 • Köyhät

C.

 • Rikkaat
 • Ylempi keskiluokka
 • Alempi keskiluokka
 • Vähävaraiset
 • Köyhät

D.

 • Rikkaat
 • Ylempi keskiluokka
 • Alempi keskiluokka
 • Köyhät
 • Köyhät

ILTASANOMIEN MUKAAN, "Veronmaksajien etujärjestön laskelmassa keskituloisen 3452 euroa kuussa ansaitsevan palkansaajan veroprosentti on ensi vuonna nousemassa 0,4 prosenttiyksikköä 30,4 prosentista 30,8 prosenttiin."

Suomalaiset Upporikkaat, Rikkaat, Ylempi keskiluokka, Alempi keskiluokka ja Vähävaraiset eivät ole koskaan hyötyneet siitä että Köyhyys lisääntyy. Nykyisen köyhyyden (1/5 Suomen Kansasta) vaikutus näkyy hitaasti mutta varmasti Alemmassa keskiluokassa.

Kannattaisko kartoittaa köyhyyttä aiheuttavat epäsuomalaiset syyt elinympäristöstä ja yhteis-kunnasta ja poistaa ne, niin "ostovoima" lisääntyisi "muutamalla" miljardilla/vuosi - ja ohajata säästetyt varat portaittain alhaalta ylöspäin niin kukaan ei menettäisi mitään vaan päin vastoin?

Verotuloja voi nostaa poistamalla elinympäristöstä ja yhteiskunnasta kaiken missä verovaroja reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein käytetään väärin. Kun näin ei ole menetelty ja Hallitus on vaihtunut, sen sijaan että tilanne olisi parantunut, hitaasti mutta varmasti monen muun asian ohella köyhyys on lisääntynyt. Syy seuraamuksille on olemassa ja tuottaa lisääntyvissä määrin ylimääräisiä kustannuksia, niin kauan aikaa kun sen sallitaan olla olemassa.

Omalla erikoisella tavallaan, köyhyyden lisääntyminen on "hiilijalanjälki" jota seuraamalla löytyy syyt köyhyyden lisääntymiseen, sekä asioihin jotka ovat yhteiskunnallisesti haitallisia. Köyhyy-den sekä muiden yhteiskunnallisesti haitallisten asioiden lisääntyminen, on historiassa aina aiheuttanut "ilmastonmuutoksen".

Tarina alkaa vuodesta 1991: "We shall overcome".
15.09.2019

John Wolfgang Alexander Ausonius on ruotsalainen maahanmuuttajia jahdannut murhaaja. Hän ampui yhtätoista ihmistä elokuun 1991 ja helmikuun 1992 välisenä aikana. Ruotsin mediassa hänet tunnettiin yleisesti nimellä Lasermannen (Laserimies), koska hän käytti lasertähtäintä aseissaan. Uhreista ainoastaan yksi kuoli vammoihinsa. Ausonius tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen murhasta, kymmenestä murhayrityksestä ja pankkiryöstöistä.

EDELLISEN JÄLKISEURAAMUKSENA Pääministeri Carl Bildt ja Maahanmuuttoministeri Birgit Friggebo lähtivät Tukholman Rinkebyhyn rauhoittaakseen tilannetta ja keskustelakseen Ruot-salaisesta muukalaisvihasta maahanmuuttajien kanssa. Ylläoleva video on kyseessä olevasta tilaisuudeta.

Yleisöstä: Rinkebyn asukkaat haluavat saada konkreettisen vastauksen: Miksi rasistisia järjestöjä ei kielletä?

Pääministeri Carl Bildt: Mutta sen minä voin kertoa että Ruotsissa on tarpeeksi lakeja niiden pysäyttämiseksi.

MUUKALAISVIHAN KITKEMINEN Ruotsissa meni niin pitkälle, että jos esitti mitä tahansa Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa vastaan, vaikka se oli asiallisesti esitetty perusteluineen - se leimattiin rasismiksi ja fasismiksi. Samaan aikaan mainostettiin kotimassa ja ulkomailla "Ruotsa-laista monikulttuurillista ihanneyhteiskuntaa ja hyvinvointivaltiota".

Yksi asia unohdettiin täysin: Maahanmuuttajien kulttuuri ja/tai uskonto ja/tai perinteet ja tavat pitävät sisällään asioita, jotka tunnusmerkistönsä mukaan ovat suoraan tai epäsuoraan yhdis-tettävissä rasismiin, fasismiin, ihmisoikeuksien loukkaamiseen ja niin edelleen. Kotimaista fa-sismia ja rasismia vastustettiin siinä mittakaavassa että kaikki mikä oli maahanmuuttopolitiikan vastaista - oli se kuinka järkevää tahansa - leimattiin fasismiksi ja rasismiksi, mutta ulkomaalai-nen rasismi ja fasismi sallittiin.

Että Ruotsin maahanmuuttopolittiika vietiin Euroopan Unioniin 2008 Ruotsin ja Puolan toimesta (Carl Bildt ja Radoslaw Sikorski) Ruotsin ollessa puheenjohtajamaa, tuli olemaan kohtalokasta koko Euroopalle. Tulos on se mitä Ruotsissa tänään on: Ruotsalainen Poliisi lisääntyvästä väkivallasta Ruotsissa 24.03.2019.

Hyvät neuvot ovat kalliita, mutta parhaimmat ilmaisia.

SAAB JAS Gripeniä mainostetaan Suomalaisille Hornetin korvaajana.
25.08.2019
Kuva: Wikipedia

KAIKKIA EI OLE KERROTTU JAS Gripenin kehitys- eikä myyntihistoriasta - kuten esimerkiksi että Ruotsi käytti tilaisuutta hyväkseen Venäjän levottomuuksien aikaan varastaen sotilaallista teknologiaa Venäjältä jonka avulla JAS Gripeniä kehitettiin. Asiasta raportoi Ruotsissa muunmu-assa Ruotsalainen Aftonbladet -lehti 22.01.2003 otsikolla "Ruotsalaiset vakoilijat".

Lue lisää: SAAB JAS Gripeniä mainostetaan Suomalaisille Hornetin korvaajana. -sivu.

Kansan pitää ensisijaisesti suojella Eduskuntaa ja Eduskunnan pitää ensisijaisesti suojella Kansaa.
10.09.2019.

ILTASAMOMAT otsikoi; "Poliitikkojen uhkailu lisääntynyt – eduskunta selvitti kansanedustajien kotien ja loma­paikkojen suojaamista".

Kun Suomen Hallitusmuodon 1919 15§, Pariisin rauhansopimusta 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 artiklaa sekä sitä tukevaa Suomen Kansan Perustuslakia ei ole opetettu ja niiden mukaan oltu ja eletty, niin se on turvalli-suusriski. Periaatteessa sama kuin että autokou-lussa opetettaisiin ajamaan autoa, mutta ei liiken-nesääntöjä. Se on turvallisuusriski, josta suurin osa kaikista yhteiskunnallisista ongelmista tänä päivänä kumpuaa.

Jos maassa on 1 köyhyysrajalla tai sen alapuo-lella, niin se ei maata kaada, mutta kun maassa on miljoona köyhyysrajalla tai sen alapuolella, niin itsestäänselvää on että sillä on negatiivinen vaikutuksensa kaikkiin yhteiskuntakerroksiin. Jostakin köyhyys johtuu ja mistä se johtuu - se on turvallisuusriski.

Lue lisää: Kansan pitää ensisijaisesti suojella Eduskuntaa ja Eduskunnan pitää ensisijaisesti suojella Kansaa.

Ei koskaan enää "Stalinin Suoma-laisuhrien selvittelyä".
08.09.2019.
Kuva: Kuvakaappaus Iltasanomat -lehdestä sekä "palava lehti" Elijah O'Donnell, Unsplash.

ILTASANOMISSA on useamman päivän ajan otsikoitu ja vaadittu "Stalinin Suomalaisuhrien selvittelyä". Pitäiskö meidän Suomalaisten nyt kiihottua ja lähteä Esivanhempiemme ruumiiden ylitse kahlaamaan vierasmaalaisen maatilallisen tahdosta etsimään "sotarikollisia" sadan vuoden takaa?

Lue lisää: Ei koskaan enää "Stalinin Suomalaisuhrien selvittelyä".

Uutisia
Ajankohtaista
Sivut
Muistio
WWW.MIELIPITEEMME.FI
VERKKOTUNNUKSEN HALTIJA JA SIVUSTOKOKONAISUUS © MATTI E. SIMONAHO (2007) 2019.
JAVA™ SCRIPT © BY DYNAMIC DRIVE AND MATTI E SIMONAHO. ID13090512091612200505131305-0609.
3418046 SIVUN NÄYTTÖÄ 01.02.2015 - 20.09.2019.