MIELIPITEEMME
Suomen Historia | Suomen Nykyaika | Suomen Politiikka | Suomen Turvallisuuspolitiikka | Suomen Tulevaisuus
Joukkotiedoitusta Keskiajalla.
27.10.2020

JO KESKIAJALLA sen aikaisia joukkotiedoitusvälineitä käytettiin levittämään pseudotieteellistä propagandaa, pelottelemamaan ihmisiä kuvitteellisilla kuvauksilla monien ohella "noidista" ja kiihottamaan hmisiä "noituutta" vastaan.

KESKIAJALLA muita oppeja ei saanut olla kuin mitä Raamatusta opetettiin. Jos käsi oli poikki - siihen auttoi rukoileminen. Jos joku tiesi miten kärsivää autetaan, hän oli "noita" joka näennäistieteellisin perustein kidutuksen jälkeen tuomittiin roviolle.

TIETO siitä, että "media" on yhdistelmä kahdesta sanasta: "me" ja "dia", joista "dia" tarkoittaa "Jumalallista", media, joka reaali- ja käsitteellistieteellisten todisteiden valossa levittää pseudotieteellistä propagandaa kiihottaen ja pelottaen Kansaa kokonaana tai osittain näennäistieteellisillä julkaisuilla, ei ole Jumalallista (tietoa): Nykyäänkin kaikki mitä on kirjoitettu tai sanottu erilaisissa joukkotiedoitusvälineissä ei ole Jumalallista tietoa, vaan päinvastoin.

"pakana", "noita", "alempiarvoinen rotu", "kohu/kiihotus Kansan osaa kohtaan" tai kohu/kiihotus Kansaa kohtaan" j n e kokonaan tai osittain näennäistieteellisine perusteluineen ja tarinoineen, ovat kaikki tekosyItä joukkotuhoamiselle.

VAIKKA suuri määrä "gnostisia noitia" tapettiin, diagnostiikka selviytyi keskiaikaisesta ja muistakin holokausteista. Nykyaikana DiaGnostiikkaa esiintyy kaikilla eri tieteen aloilla - erityisesti Läketieteessä.

REAALI- JA KÄSITTEELLISTIETEELLINEN ARVIO JA TIETO siitä mikä on laillista, hyvää, terveellistä ja niin edelleen, sekä tieto siitä mikä on niiden vastakohta on DiaGnostiikkaa. Estämällä tai postamalla reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein laittoman, pahan, epäterveellisen, j n e - elinympäristö ja yhteiskunta kehittyy.

2 § Kansanvaltaisuus ja oikeusvaltioperiaate

Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen. Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia.

The cost for letting the (physical and/or mental) virus spread freely, is higher than the cost for limiting its spread.
20.10.2020

Kuva: Unsplash.

In History Uncovered:"In this 'land of the free' we are burned, tortured, and denied a fair trial, murdered for any imaginary wrong conceived in the brain of the negro-hating white man. Each morning you can hear of some negro being lynched."

Exactly that happend in Europe with one exeception; The victims were white.

People regardless nationality were killed because they were "pagans", "witches", "wrong skull size/shape", "wrong language", "lower race", "believed in wrong things" like being Gnostic. Today we can be happy that Gnostic survived.

"A Gostic Witch": A Doctor examines the patient and makes a DiaGnosis, meaning the process of determining what causes the symptoms. The cause of the symptoms is removed and the person is healed. The fact is that in all fields of science, professionals practice DiaGnosis (separating good and bad from each other and removing what is bad).

DiaGnosis is a combination of two words: Dia and Gnosis that means "Sacred knowledge," and (+Diagnosis) "on how to determine the cause of the symptoms, aimed on to improve state of health by removing the cause."

Known history is a memory. It is a gigantic database with causes and consequences (symptoms) "of everything". By the information known history provide us, we can do DiaGnosis of similar or same type of symptoms today, determine the cause of the symptoms, improve state of health by removing the cause - and be healed not making same mistakes again.

The cost for letting the (physical and/or mental) virus spread freely, is higher than the cost for limiting its spread.

Sisältyykö koronaviruspandemiaan rikos ihmisyyttä vastaan?
13.10.2020

Kuva: Unsplash.

ILTASANOMAT 11.10.2010 "Pääministeri Sanna Marin (sd) kärähti torstaina eduskunnan kyselytunnilla toukokuisista pötypuheista maskisuosituksiin liittyen." ja Sanna Marin on Anneli Jäätteenmäen tiellä.".

Kuinka monta kertaa Iltasanomat ovat kärähtäneet pötypuheistaan? Kun tarkastelemme Iltasanomien pötypuheita kuluneen 10 vuoden aikana, kenen tiellä Iltasanomat ovat?

Videolla esitettyjen asioiden perusteella voi olla, että monen muun ohella esimerkiksi Yhdysvaltain Presidentti Donald Trump parani tavallisesta kausi-influenssasta, jonka virheellinen testi näytti olevan koronavirus.

Dr. Reiner Fuellmich on yksi neljästä jäsenestä Saksan koronatukimuskomiteassa. 10.07.2020 lähtien komitea on kuunnellut laajaa joukkoa kansainvälisten tutkijoiden ja eksperttien todisteita saadakseen vastauksia kysymyksiin liittyen koronakriisiin, joita yhä useammat ihmiset ympäri maailmaa ovat kysyneet. Koronakriisi perustuen kaikkeen siihen mitä tiedämme siitä tänään, pitää Dr. Reiner Fuellmichin mukaan nimetä uudelleen koronaskandaaliksi. Kansainvälinen lakimiesten verkoston mukaan mahdollisesti kyseessä on suurin rikos ihmisyyttä vastaan ja vastuussa olevat pitää haastaa oikeuteen kansalaisiin kohdistuvasta vahingosta ja rangaista.

Dr. Reiner Fuellmichin mukaan tärkein faktalöydöksistä on PCR -testi jota käytetään pohjana lausunnoille eikä pohjana tieteellisille faktoille liittyen tartuntoihin. PCR -testit eivät anna minkäänlaista viittausta virustartunnasta. Kuten PCR testin kehittäjä Dr. Kary B. Mullis toistuvasti on ilmaissut, PCR -testi ei ole hyväksytty menetelmä diagnoosin tekemiseen, joka on myös kirjattu testin mukana tulevaan esitteeseen.

PCR -testi ei pysty erottamaan passiivista ja lisääntyvää ainesta, joka tarkoittaa sitä että positiivinen tulos saattaa johtua siitä että testi havaitsee esimerkiksi palan tai fragmentin molekyylistä, joka saattaa viestiä vain sen että testatun henkilön immuunipuolustus on voittanut taistelun flunssaa vastaan menneisyydessä.

Dr. Reiner Fuellmichin mukaan Covid-19 on vaarallinen tauti aivan kuten kausi-influenssa on vaarallinen. Covid-19 kuten kausi-influenssakin saattaa joskus aiheuttaa vakavia oireita ja joskus tappaa potilaan. Ruuminavaukset jotka on tehty Saksassa oikeuslääketieteentutkija Professori Klaus Püschelin toimesta Hampurissa ovat osoittaneet että kuolemat joita hän tutki olivat lähes kaikki aiheutuneet jonkun vakavan olemassa olleen taudin johdosta, ja lähes kaikki menehtyneet, olivat olleet todella iäkkäita - tarkoittaen että he olivat eläneet yli heidän keskiarvoisen elinajanodotteensa.

Suomalaisyhtiö ihmettelee nopeam-man koronatestaus­menetelmän hankaluutta Suomessa

Iltasanomien Taloussanomat 12.10.2020"– Herkkyyden osalta meidän testimme on 92 prosenttia verrattuna PCR-testiin, mutta jos katsotaan virusviljelyä, olemme hyvin lähellä sataa. PCR-testin ongelmana on se, että se antaa vääriä positiivisia tuloksia, eli PCR löytää sen viruksen vielä silloinkin, kun se ei ole enää aktiivinen. Me pyrimme löytämään vain aktiiviset virukset, joten verrattuna PCR-testiin me löydämme hieman vähemmän positiivisia tuloksia."

"Kokoomus jätti perjantaina epäluottamuslauseen ministeri Kiurusta koronakriisin hoidosta."
Kannattaisiko keskittyä selvittämään reaali- ja käsitteellistieteelliseltä perustalta, Suomen Kansan Perustuslain sekä Pariisin rauhansopimuksen, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7 ja 8 artikla edellyttämällä tavalla, onko kyseessä Koronapandemia tai PCR -pandemia - koronaskandaali - sen sijaan että valtiovallan varoja käytetään kriisitianteessa kriisin pahentamiseen sen sijaan että niitä käytettäisiin kriisistä selviämiseen?

Mitä Suomalaisten tulisi ymmärtää.
05.10.2020

Kuva: Wikipedia.

Kansakuntien paras puolustus kuvitteellista vihollista vastaan, jota propagandassa yleensä käytetään ihmisten tai Kansakuntien kiihottamiseen toisiaan vastaan, on realistinen tieteellinen tieto - eikä propagandaan perustuva sotilaallinen toiminta ihmisiä tai Kansakuntia vastaan. Kuvitteellisten vihollisten määrä itse asiassa paljastaa todellisen vihollisen; Mitään ei voi olla olemassa, kun edellytyksiä olemassaololle ei ole olemassa.

"Suomen ja Ruotsin puolustusyhteistyö pitäisi nostaa aivan uudelle tasolle. Suomalaisten tulisi ymmärtää, että myös Ruotsia kannattaa puolustaa, kirjoittavat Ulkopoliittisen instituutin tutkijat." (Iltasanomat)

Hallitusmuodossa 1919 (15§) sekä Pariisin Rauhansopimuksessa 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7 ja 8 artikla, joita Suomen Kansan Perustuslaki (1 - 12) tulee - yhteistyö on ehdottomasti kielletty. (Katso Arviointiohjeita -osio)

Pariisin Rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa mukaan, Suomella on ollut puolustussopimus ja puolustautumisoikeudet 73 vuotta.

Riippumatta siitä mitä uskottavassa historiassa on kerrottu, Venäjä ei ole koskaan kieltänyt Suomalaisilta ihmisoikeuksia, perusvapauksia eikä demokraattisia oikeuksia; Pariisin rauhansopimuksessa jota Suomen Kansan Perustuslaki tukee, niiden olemassaolo on Yhdistyneitten Kansakuntien, Venäjän, Euroopan Unionin ja USA:n taholta vaadittu ja niiden suojelema.

"Suomalaisten tulisi ymmärtää, että myös Ruotsia kannattaa puolustaa."

Ketä vastaan?

Jos koronavirusformaatista joskus päässään eroon, ei ole järkevää tuoda sitä maahan uudelleen.

Lue lisää: SAAB JAS Gripeniä mainostetaan Suomalaisille Hornetin korvaajana.

"Uudet oppimisympäristöt synnyt-tävät kiusaamistilanteita, joihin opettajan on vaikea puuttua."
03.10.2020

Kuva: Unsplash.

ILTASANOMIEN MUKAAN 29.09.2020, "Psykologian emeritaprofessorin mukaan uudet oppimisympäristöt synnyttävät kiusaamistilanteita, joihin opettajan on vaikea puuttua.”.

Hyvä artikkeli näkökulmineen ja näkökantoineen, johon voi listätä yksityiskohtia kuten esimerkiksi että alkuvuodesta syntyneet lapset ja loppuvuodesta syntyneet lapset eivät ole saman ikäisiä eikä näin ollen välttämättä kehityksessä samalla tasolla.

"Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti." (6 § Yhdenvertaisuus)

Henkilökohtaista lahjakkuutta (kutsumusta) ei oteta laisinkaan huomioon opetuksessa siinä mittakaavassa eikä sillä tavalla niinkuin kuuluisi. Me emme ole samanlaisa vaan kuulumme eri ryhmiin. Esimerkiksi kaikki eivät yksinkertaisesti kykene oppimaan ryhmässä tai ryhmissä, vaan oppivat parhaiten yksin - ja niiden kahden väliin mahtuu monta erilaista vaihtoehtoa, jokainen henkilökohtaisen lahjakkuutensa mukaan. Kaikki eivät ole matemaattisesti lahjakkaita, vaan henkilökohtainen lahjakkuus on jotain muuta kuin matematiikka.

Vaikuttavia tekijöitä kiusamiseen ovat muunmuassa eri uskomukset, näennäistiede, politiikka, trendit (muunmuassa musiikki, vaatetus) j n e sekä ulkomailta tulleet "kaiken maailman tempaukset" j n e.

Lapsen "on opittava" ja "on oltava samalla tasolla kuin muut" vaikka henkilökohtaisesti lapsi ei kykene oppimaan koska henkilökohtainen lahjakkuus on jotain muuta kuin mitä "on opittava". Että "lapsessa on jotain vikaa kun ei opi", "tarvii erityisopetusta" - ei useinmiten ole totta, vaan se on kaikessa yksinkertaisuudessaan arviointivirhe.

Usein lasten koulupäivä on psyykkisesti rasittavampi kuin aikuisen työssä käyvän henkilön työpäivä.

Opettajan kuuluu olla kunnioittava lapsia ja heidän vanhempiaan kohtaan ja päinvastoin. Opettajan auktoriteetista puhuttaessa, hänen kuuluu vaikuttaa siihen mitä, miten ja kuinka paljon opetetaan ja jos siinä jotain virheitä esiintyy, on Opettajan vaikutettava ylemmälle tasolle eikä esittää että lapsessa tai vanhemmissa on jotain vikaa - joka on väärään suuntaan suuntautunutta auktoriteettisuutta. Ja niin edelleen.

Ohjeet miten olla ja elää ihmisiksi Suomessa, ovat Suomen Kansan/Valtiovallan Perustuslaissa - lähinnä 1§ - 12§ - johdonmukaisessa järjestyksessä, sanantarkasti tai sovellettuna asiaan josta on kyse. Mitä ei ole opetettu sitä on vaikea noudattaa. Lapsia Opettajatkin ovat joskus olleet - - - kuten myös heidän vanhemmat ja isovanhemmat. Mitä, miten ja kuinka paljon "on opittava ja tiedettävä", ei aina ole ollut edellä mainitun Lain mukaista. Eikä kaikilta osin ole tänääkään.

Presidentti Sauli Niinistö otti kantaa kuudes­luokkalaisten epäiltyyn väki­valtaan
03.10.2020

Kuva: Unsplash.

ILTASANOMIEN MUKAAN 23.09.2020, "Presidentti Niinistö otti kantaa kuudes­luokkalaisten epäiltyyn väki­valtaan – pyytää kysymään nuorilta yhden kysymyksen: ”Voi olla vähän vaikea vastata””.

Kai heikoin lenkki nykyisessä Suomalaisessa elinympäristössä ja yhteiskunnassa on se ettei sotien jälkeen ole painostettu laisinkaan meille Suomalaisille tärkeän, Hallitusmuodon 1919 (15§), Pariisin rauhansopimuksen 1947, Osa II, Luku II, 6, 7, ja 8 artikla sekä niitä tukevan Suomen Kansan Perstuslain (1§ - 12§)opettamiseen. Se ei ole lasten eikä vanhempien vika että sivistykseen on ajan myötä syntynyt valtiovallan varoja nielevä musta aukko.

Kansainvälisillä yhteyksillä on ollut ja on hyvät puolensa, mutta kieltämättä niillä on ollut ja on myös huonot puolensa. Että edellä mainittuja asioita ei ole opetettu, ja että omasta elinympäristöstä ja yhteiskunnasta ei ole purettu kaikkia järjestöjä, jotka haluavat kieltää tai kieltävät Kansalta sen perustuslailiset oikeudet, ovat lisänneet senkaltaisten järjestöjen vaikutusvaltaa elinympäristössä ja yhteiskunnassa. Samasta syystä Suomelta puuttuu suoja ulkomaalaiselle, negatiiviselle vaikutukselle.

Kun sellaiset asiat kuten reaali- ja käsitteellistieteeseen perstuva henkilökohtainen ja kansallinen omatunto, itsetunto, ihmisarvo, kunnia, ihmisoikeudet, oikeudet yleensä sekä henkilökohtainen ja kansallinen vastuu suojella niitä ei ole tiedossa, jossain vaiheessa henkilökohtainen ja kansallinen tietämättömyys miten olla ja elää ihmisiksi Suomessa, tulee esille erilaisina oireina elinympäristössä ja yhteiskunnassa.

Kai silläkin on jotain yhteyttä edelliseen, että "Suomen ja Ruotsin puolustusyhteistyö pitäisi nostaa aivan uudelle tasolle. Suomalaisten tulisi ymmärtää, että myös Ruotsia kannattaa puolustaa, kirjoittavat Ulkopoliittisen instituutin tutkijat." (Iltasanomat) kun Hallitusmuodossa 1919 (15§) sekä Pariisin Rauhansopimuksessa 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7 ja 8 artikla, joita Suomen Kansan Perustuslaki tulee - yhteistyö on kielletty.

"Vihreiden puoluekokouksessa esitetään kannabiksen käytön ja myynnin sallimista."
20.09.2020

Kuva: Unsplash.

ILTASANOMIEN MUKAAN 20.09.2020, "Vihreiden puoluekokouksessa esitetään kannabiksen käytön ja myynnin sallimista – ”Kieltolaki aiheuttaa itsessään enemmän ongelmia””.

Alkoholi ihan samalla tavalla niin kuin kannabiskin tuhoaa soluja jotka ylläpitävät hermostoa. Ero on siinä että alkoholi ja huumeet vaikuttavat eri osiin aivoja joka on syy erilaisiin oireisiin. Tulos on kuitenkin sama: hermosto surkastuu, ja käyttämällä kumpaakin tuho tuplaantuu.

Alkoholista siviilikäytössä on jo haittaa ihan tarpeeksi, ja on idiottimaista levittää lisää aineita näennäistieteellisin perustein, jotka tuottavat lisää haittaa ja kustannuksia elinympäristölle ja yhteiskunnalle.

2 § Kansanvaltaisuus ja oikeusvaltioperiaate
Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen. Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia.

Nuoria on helppo huijata: Poliisi oli toimittamassa ulos maasta henkilöä johon jotkut yksittäiset reagoivat "kansalaistottelemattomuudella" - tietämättä - että kärjistyneessä tilanteessa he ovat ensimmäiset joilta pää leikataan irti. Periaatteesa sama asia koskien kannabiksen käytön ja myynnin sallimista. Aate vaikuttaa hyvältä markkinoinnissa, mutta lopputulos voi olla se että aate loppuu.

Kai se on niin että mikään huume ei poista syytä oireisiin. Kai se on niin että kun poistaa syyn oireisiin, huumeita ei tarvita. Kai "Päästöt tuhoavat luontoa. Luontoa pitää suojella vähentämällä päästöjä." on totta, mutta kai "Päihteet tuhoavat mieltä, sillä mielessä myös huumeet ovat saastetta ja päästö. Mieltä pitää suojella vähentämällä mieltä tuhoavia saasteita ja päästöjä." on yhtälailla totta.

Asiakokonaisuutta arvioitaessa on myös huomioitava se että minkälaisessa yhteiskunnassa ja elinympäristössä Etelä-Amerikassa huumeet kasvatetaan ja minkälaisesta yhteiskunnasta ja elinympäristöstä Etelä-Amerikassa huumeet tulevat. Verrattuna nykyiseen Suomeen jossa saasteet ja päästöt eivät ole saaneet niin suurta valtaa, Etelä-Amerikan formaatti ei todellakaan ole kaunista katseltavaa.

Professori arvostelee presidentin lausuntoa ala-arvoiseksi.
11.08.2020

Kuva: Unsplash.

ILTASANOMIEN MUKAAN 08.08.2020, "Professori arvostelee presidentin lausuntoa ala-arvoiseksi – ”Häpeä, Tarja Halonen”.

– Meidän läntinen naapurimaamme Ruotsi ei näytä pärjäävän tässä tarkastelussa kovin hyvin, mutta siellä ovat miehet johdossa, sanoi Presidentti Tarja Halonen (YLE, Iltasanomat).

Åbo Akademin professori Kimmo Grönlund arvostelee presidentin lausuntoa ala-arvoiseksi. Iltasanomien mukaan Åbo Akademin valtio-opin professori ei ole nähnyt samanlaista kritiikkiä esimerkiksi Venäjää kohtaan; ”Häpeä, Tarja Halonen”.

Asiakokonaisuus näkökulmineen ja näkökantoineen koostuu kaikkien kysessä olevien maiden edustajien lausunnoista sekä mediassa esitetyistä lausunnoista, kuten myös tekemisistä ja tekmättä jättämisistä kuluneen 10 vuoden aikana. Jos "Ei" niin häpeä on muun kuin Suomen Tasavallan Presidentin.

Kai valtiotieteissä ennen minkäänlaisia lausuntoja puoleen tai toiseen, on tarkasteltava mitä kunkin maan johto on sanonut ja tehnyt kansan jota edustaa suojelemiseksi sekä mitä kunkin maan johto on sanonut ja tehnyt kansainvälisesti vaalien esimerkiksi hyviä kansainvälisiä suhteita kansain välisen rauhan ylläpitämiseksi.

Reaali- ja käsitteellistieteellisten näkökulmien ja näkökulmista rakentuvien näkökantojen perustella voi tiede antaa neutraalin, totuuksiin perustuvan arvion - eikä tieteelle ala-arvoista ruikutusta.

Suomen Valtion/Kansan ylimmän johdon taholta on alusta alkaen painotettu ME -henkeä koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

ME Kansana, miehinä ja naisina yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta olemme onnistuneet siinä hyvin verrattuna moneen muuhun maahan.

Toki on joitakin virheitä tehty mutta sellaista ammattia ei ole olemassa jossa virheitä ei ole koskaan tehty - varsinkaan kriisitilanteessa. Eikä ne virheet ole olleet maata kaatavia. Virheistä otetaan oppia ettei niidä tehdä uudelleen.

Että erittäin vakavassa tilanteessa jotkut miehet ovat nostaneet kohua ja sillä tavalla yrittäneet hankkia halpoja poliittisia pisteitä poiketen siten Kansallisesta ME -hengestä, on osittain vaikuttanut siten että kunkin miehen puolueen kannatus on laskenut.

2 § Kansanvaltaisuus ja oikeusvaltioperiaate
Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen. Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia.

"Tunnettu EU-journalisti tylyttää Sanna Marinia"
22.07.2020

Kuva: Unsplash.

Se into millä trollit lähtivät liikenteeseen lööppeineen on niin silmiinpistävää että niihin kannattaa suhtautua varauksella. Asiakokonaisuus on hieman laajempi ja syvällisempi kuin miten se on lööpeissä kuvailtu. Että on "Tunnettu EU-journalisti" ei tarkoita sitä että mitä hän on esittänyt on totta, vaan että journalisti, päätoimittaja ja lehden omistaja ovat "trolleja".

"Ruotsalaistutkijat varoittavat maailmaa Ruotsin koronastrategiasta: ”Älkää tehkö niin kuin me teimme, se ei toimi”"

Tuo koskee monia muitakin asioita kuin koronakriisiä. Ruotsissa koronakriisin keskellä autojen ja koulujen tuhopolttelu jatkuu, ammuskelu jatkuu, lasten ja aikuisten raikaukset jatkuu, lasten ja aikuisten ryöstely jatkuu, puukottamiset jatkuu ja niin edelleen.

Ruotsi "tekee töitä natsismin ja fasismin estämiseksi", samaan aikaan kun maahan tunnusmerkistönsä mukaan tuodaan natsismia ja fasismia jota pakolaiset pakenevat ja jota virheellisesti kutsutaan "kulttuuriksi" ja "uskonnoksi" kaikkine seuraamuksineen ja kustannuksineen.

Lähteet: Expressen, Ruotsi ja Iltasanomat, Suomi.

Presidentti Sauli Niinistö saamas-taan kritiikistä MTV:n Uutisissa.
14.07.2020

Kuva: Unsplash.

– Jos nyt viisaat sitä mieltä ovat, niin olkoot. Kyllä minä perustuslakia noudatan. On minulla viisaillekin vähän viisautta tässä, Niinistö sanoo.

Taitaa olla harvassa Suomalaiset joiden mukaan Presidentti, Hallitus ja Eduskunta ovat ylittäneet valtaoikeutensa hengenvaarallisen koronaviruksen leviämisen estämisessä - josta muuten ei vieläkään olla täysin selvitty. Jos Presidenttiämme kritisoi asiassa jossa ME teimme kaikkemme ja vähän ylitsekkin Kansamme puolesta, "niin on viisaillekin vähän viisautta tässä".

Houston, we have a problem.
01.07.2020

Kuva: Unsplash.

The problem is that we don't know enough of covid-19 yet. As long as we don't know enough, the best protection is: Don't let it spread and it will die out locally.

Some things in the nature are the way - according to the energy and the laws of energy - that the best way is not to fight against it because you lose and die, nor let it spread because most or all will die, but the best way is to keep distance to it, to hide from it, and it will - not die but disappear until you do stupid things again.

I bet Three Crowns on that the People of Sweden, regardless what the papers say, would love to have the "Trumps wall" and Swedish Life Matter at this point in Sweden. What they have as protection is Stefan Loefven & Co. The day you lie on a bed in a hospital and "I cannot breath", you know you made a bad decision. While you can breath and have a voice, use your voice wisely.

If you for a second believed that destroying statues, habitat and society yelling "BLM" helps agaist Covid-19 - you're dead wrong. Over one million dead wrong. Covid-19 does not care about colors, social status, pride, statues - nor other superficial matters and things. The only thing it care about is that you are stupid enough to get it, spread it and die with it.

Ruotsin koronalinja voi olla oikea.
01.07.2020

Kuva: Unsplash.

"Harvardin epidemiologian apulaisprofessori katsoo, että juuri Ruotsin koronalinja saattaa lopulta osoittautua oikeaksi." - kertoo UusiSuomi.

Ruotsissa on tähän mennessä todettu kaikenkaikkiaan 68,451 koronatapausta. Tehohoitoa on annettu tähän mennessä 2,429:lle henkilölle. Koronavirus on vaatinut Ruotsissa 5,333 ihmisen hengen.

Suomessa ilmoitettuja tapauksia yhteensä 7,214, sairaalahoidossa 23 ja edesmenneiden määrä 328.

VOI olla että pitkällä tähtäimellä Ruotsin koronalinja on oikea. Mutta tässä vaiheessa voi olla vaikeaa saada tähän saakka kärsineitä ja kuolleita ja tulevia kärsiviä ja kuolleita vakuuttuneiksi siitä että Ruotsin "koronalinja on oikea" kun Ruotsin lukuja verrataan muiden Pohjoismaiden lukuihin.

Tervetuloa takaisin keskiaikaan.
29.06.2020

Kuva: Unsplash.

Monet jotka pinnallisin perustein vastustivat fyysistä ja/tai psyykkistä muuria, toivovat tänään että se olisi olemassa. Yhä useammalla joka tänään voisi vaikuttaa muurin olemassaoloon ei ole ääntä. He eivät kykene hengittämään.

Moni joka protestoi muuria vastaan, elää itse muurien sisäpuolella, ja ulkopuolella olevat kärsivät tai menehtyvät. Kun ihmiset joiden kuuluisi olla hiljaa puhuvat, ja ihmiset joiden kuuluisi puhua ovat hiljaa, kansanosa tai kansakunta on vaarassa.

Samaa ovat kansanosat ja kansakunnat kokeneet ennenkin historiassa, keskiajalla. Ilmeisesti esivanhempasi selvisivät, koska sinä olet tänään elossa ja kykenet vielä hengittämään, sinulla on ääni, mutta he jotka elivät muurien sisällä eivät siihen kykene, heillä ei ole ääntä.

Miten se nyt menikään?
23.06.2020

Kuva: Unsplash.

Suomessa vahvistettuja koronavirustapauksia on 7144, tehohoidossa 2, menehtyneitä 327.

Ruotsissa vahvistettuja koronavirustapauksia on 58932, tehohoidossa 2354, menehtyneitä 5053.

1. Ruotsin viranomaiset kehoittavat välien pitämiseen koronaviruksen takia.

2. Suomi sulkee rajansa syystä että Ruotsissa koronavirus leviää, ihmisiä sairastuu ja menehtyy. Tuorein viruskeskittymä Ruotsissa on Pohjois-Ruotsissa Jällivaaarassa joka paikallisten viranomaisten mukaan on hätätilassa.

3. Ruotsin Sisäministeri Mikael Damberg uhkaa Suomea pitkäaikaisilla seuraamuksilla syystä että Suomi pitää välimatkan Ruotsiin sulkemalla rajan, ja Ruotsin Ulkoministeri Ann Linde sekä Ruotsin media puuhuu "avoimesta haavasta" Ruotsin Kansan ja Suomen Kansan välillä.

4. Suomen Sisämisiteri Maria Ohisalo tarjoaa Ruotsille apua, ja niinhän se on että inhimilliset arvot ovat tärkeämmät kuin valtapoliittiset arvot. Ottaen huomioon kaikki poliittiset ja median ulostulot kuluneen parin viikon aikana, poliittisesti erinomainen ja tärkeä teko tarjota hätää kärsivälle Ruotsille humanitääristä apua. Ensin oman Kansan asiat järjestykseen niin kykenee auttamaan muita Kansoja - Ruotsin hallituksen ja median kirjoittelusta uhkailuista välittämättä. Se mikä on tarjottu on annettu.

Se vaatii suurisydämisen maan ja Kansan, että kykenee tarjoamaan naapurimaan Kansalle apua hädässä, vaikka naapurimaan polittiinen johto on uhkailuja ja "haavoja" esittänyt. Se on sitä syvinta Suomalaisuutta mitä on. Osa Sisua josta kumpuaa sellaiset asiat kuten kunnia, omatunto, itsetunto j n e - jopa ihmisarvo.

Nykyisen tilanten vallitessa esimerkiksi Ruotsissa, rajan avaaminen ei ole suositeltavaa, mutta voimme tarjota humanitääristä apua Ruotsin Kansalle, vaikka Ruotsin hallitus on esittänyt uhkauksia ja "vuotavaa haavaa" Kansojemme välillä.

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven: "Kornostategiamme on oikea".
17.06.2020

Kuva: Unsplash.

Ruotsin Pääministeri Stefan Löfven kertoo Expressen -lehdessä Ruotsin koronastrategian olevan oikea. Hän sanoo ettei vielä voi selittää miksi korona on levinnyt niin laajalle Ruotsissa.

Kannattaiskiko kysyä Norjan, Tanskan ja Suomen asiantuntijoilta miksi Ruotsin strategia on väärä. Ei tarvis selitellä. Juuri tällä hetkellä esitiedot Ruotsin Gällivaarasta kertovat koronavirustartuntojen määrän erittäin kovasta kasvusta. Kunta on sulkenut useita julkisia tiloja ja tilannetta kuvaillaan "vakavaksi hätätilanteeksi". Linja-autoliikenne Gällivaaran keskustaan on pysäytetty. LKAB:n kaivos osoitetaan tartuntapesäkkeeksi. Aftobladet -lehden mukaan, Gällivaaran kriisijohdon tiedottaja Stefan Nieminen kertoi että tartuntojen määrä on ollut kasvussa kaksi viikkoa.

Iltasanomien mukaan Tukholmassa Ruotsissa, lieviin koronaviruksen aiheuttamien oirein töihin saa tulla, kunhan sairaspäiviä on takana jo yli viikko, eikä kuumetta ole ollut kahteen vuorokauteen. Yleisen voinnin tulee myös olla hyvä.

"Milloin koronan toinen aalto iskee Suomeen?"

Kun rajat avataan. Niin kävi esimerkiksi Uudessa-Selannissa, jossa kahdelta Uuteen-Seelantiin Britanniasta matkustaneelta naiselta todettiin koronavirustartunta. Se ei paljoa tarvitse että virus lähtee leviämään. Sehän tiedetään vanhasta kokemuksesta, että Suomesta katsottuna mitä ripeämmin tartuntaketju selvitetään ja koronavirusksen lähde eristetään, sitä vähemmän uhreja ja kustannuksia. Omavaraisuutta se on sekin, että ei niinkään ennakkoluulojen vaan ennakkotietojen perusteella rajat suljetaan ajoissa huviliikenteeltä.

Ruotsissa on todettu yli 54 500 koronavirustartuntaa ja koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on menehtynyt 5 041 ihmistä.

Kaikkia yhdistävä ME -henki.
16.06.2020

Kuva: Randy Colas, Unsplash. Ukrainan hajoaminen läntiseen ja itäiseen Ukrainaan, mielenosoitukset, mellakat, vainot, ja "sisällissota" - johtui ulkomaalaisen mielen vaikutuksesta Ukrainalaiseen mieleen - ja "ulkomaalainen" ei ollut Venäjä.

Eilispäivän "Raivon kesä" kommentista muistui mieleen henkilöt Suomessa, jotka jonkun käskystä esittivät passiivista kansalaistottelemattomuutta kun Poliisi oli hakemassa maasta poistettavaa henkilöä vastaaottokeskuksesta.

Mitään erikoista ei tapahtunut, vaan jonkun käskystä kansalaistottelemattomuutta harrastavat poistettiin Poliisin toimesta ja maasta karkoitus toteutettiin.

Mitä kansalaistottelemattomuutta jonkun käskystä harrastavat eivät ilmeisesti tiedä on että kärjistyneessä ja pahimmassa mahdollisessa tilanteessa, ensimmäiset uhrit joilta kurkku leikataaan auki, ovat jonkun käskystä kansalaistottelemattomuutta harrastavat.

Kansalaistottelemattomuutta harrastavat mieltään osoittavat eivät aina osoita omaa mieltään, vaan jonkun toisen mieltä omassa päässään. Tulos ei aina ole kaunista katseltavaa, ei varsinkaan kun ulkomaalainen taho hallitsee meltään osoittavien mieltä, esimerkiksi USA:ssa.

Suomessakin on rauhanomaisesti osoitettu mieltä rasismia vastaan johtuen tapahtumista USA:ssa - hyvä niin. Mutta kenen mielen mukaan mielenosoittajat käyttäytyvät - ja onko se todellisuudessa rasismin vastaista - kun Suomessakin on järjestöjä ja/tai organisaatioita joiden toiminta kokonaan tai osittain on Suomen Kansan Perustuslain vastaista, joiden rasistista mieltä kuuluisi osoittaa - ja joita vastaan osoittaa kansalaistottelemattomuutta - Suomen Kansan Perustuslain "mielen" osoittamalla tavalla?

Asiaa hieman syvällisemmin pohdittuani tulin siihen tulokseen, että rauhanomainen mielenosoitus Suomessa "rasismia vastaan USA:ssa", on rauhanomainen mielenosoitus kaikkea epäsivistynyttä fyysistä ja/tai psyykkistä käyttäytymistä vastaan Suomessa. Sieltä löytyy se kaikkia yhdistävä ME -henki.

Ruotsissa testauspaikat voivat olla koronaviruslinkoja.
15.06.2020

Kuva: Unsplash.

Useilta paikkakunnilta Ruotsissa, terveydenhuoltohenkilökunta kertoo kuinka suuri määrä ihimisä tungeksii testauspaikoilla. Testi voi näyttää että henkilöllä ei ole koronatartuntaa kun hän on juuri saanut tartunnan tungeksiessaan testauspaikalla. "Yes. Minulla ei ole tartuntaa. Lähden heti matkustelemaan." - ja on juuri tietämättään saanut tartunnan ja levittää korona-virusta. Esitietojen mukaan Ruotsissa osa testauspaikoista on koronaviruslinkoja. Keskustelu-palstojen mukaan lisääntyvissä määrin, yhä useampi vaatii ettei Suomen Suomen rajoja avata ruotsalaisille; "Jos se toinen aalto tulee Suomeen, paljon viittaa siihen että se tulee Ruotsista."

Ruotsin päääministeri Stefan Löf-ven vähättelee tilannetta Ruotsissa.

Vaikka korkeat kuolinluvut ja leviäminen Ruotsissa poikkeaa muista maista silmiinpitsävällä tavalla, Pääministeri Stefan Löfvenin mielestä Ruotsin koronastrategia ei ole epäonnistunut. "Ei se ole. Tehohoitopotilaiden määrä laskee, ja kuolemantapausten määrä laskee", sanoi Pääministeri Stefan Löfven Ruotsin Television Agenda -ohjelmassa.

Osoittaa monen muun asian ohella sen että teveydenhuolto tekee hyvää työtä erittäin vaikeissa olosuhteissa, jotka voisi olla huomattavasti paremmat. Terveydenhuoltoa lukuunottamatta, Ruotsin koronastrategia vaikuttaa olevan "Hejsan svejsan ja fallerallalaa" -toimintaa.

Tilannearvioinnin voi tehdä lähestulkoot reaaliaikaisesti, mutta Ruotsalaiseen tapaan se tehdään jälkikäteen - ja Ruotsin Kansalle ja Kansoille kerrotaan uskottavia saagoja. Verrattavissa esimerkiksi "Suomen sisällissotaan" joka ei ollut sisällissota vaan vallankaappausyritys, ja toisen maailmansodan tapahtumiin jossa Ruotsin hallitus ei ollut neutraali, vaan teki yhteistyötä Natsien kanssa.

Riippumatta siitä mitä yksittäiset asiakokonaisuudesta otetut numerot ja näkökulmat kertovat - ja riippumatta siitä näyttääkö tilastot faktaa tai ei - asiakokonaisuus on kuitenkin se mitä se on. Virallisten tilastojen mukaan 4 874 ihmistä on menehtynyt koronaviruksen aiheuttamaan tautiin Ruotsissa.

Ruotsin sisäministeri Mikael Dam-berg uhkasi Suomea.

Ruotsin sisäministeri Mikael Damberg uhkasi Suomea kauaskantoisilla vaikutuksilla kun Suomi päätti olla avaamatta rajojaan ruotsalaisille (STT). "Meidän kaikkien on kannettava vastuumme siitä, ettemme heikennä pohjoismaista yhteistyötä", Damberg sanoi. Tiedoksi vaan että jokainen turhaan koronavirukseen menehtynyt henkilö heikentää pohjoismaista yhteistyötä. Ruotsi on omantakeisella koronatrategiallaan nimenomaan poikennut pohjoismaisesta yhteistyöstä - ja historiallisesti se ei ole ensimmäinen kerta.

Pääkirjoitus, Iltasanomat: "Venäjän Suomi-vääristely jatkuu – Niinistö voisi viheltää peliä poikki Putinin kanssa".
11.06.2020

Kuva: Unsplash.

Tunnetusti Yhdysvallat Yhdysvaltain Presidentin kautta on ollut lähestulkoot päivittäisen mediaalisen ryöpytyksen kohde. Vaikuttaa siltä että nyt on Venäjä ja Suomi mediahyökkäyksen kohteena. Pieni lisäys Venäjältä tulleisiin "polkupyöräpakolaisiin".

Ruotsi lähetti 15000 pakolaista ja "pakolaista" Suomeen laittomasti talvella 2015/2016 - tunnetuine seuraamuksineen ja kustannuksineen Suomalaisille. Ehkä törkeimpiä ihmisoikeuksien loukkaamisia toisen maailmansodan jälkeen. "Maahan jonne Venäjä voi hyökätä milloin tahansa" (Ruotsin hallitus, asiantuntijat, sotilaallien johto, media) kun ei saa lähettää sodasta paenneita. Kustannus Suomelle 2+ miljardia Euroa.

Alatyylisten medioiden välinen riita kaikkine "kohuineen" (kiihotuksineen) ei ole Maiden eikä Kansojen välinen riita. Riippumatta siitä mitä lehtimiehet/lehtinaiset kertovat kun lööppivät mistä milloinkin jonkun maatilallisen nimissä, mitään huolen häivää ei ole ilmassa, kun kummankaan maan johdolta ei ole kuulunut mitään. Kysseessä olevien lehtien toimuts, eikä maatilallinen joka omistaa lehdet kun ei ole kummankaan maan johto eikä Valtion media.

Iltasanomissa esitetty "uutinen", on hieman paniikinomainen, sekava vuodatus asiakokonaisuudesta otetuin tiedoin, jonka journalistinen arvosana on 0 - josta muistin saagan sokeasta Kreetasta joka tökkäsi itseänsä silmään piispan jäykistyneellä ruumiinjäsenellä, ja sai näkönsä takaisin - joka on sen aikaisen median uskottavaa tuotantoa.

Jos Uutisia haluaa, niin lukee ne luotettavimmasta mahdollisesta lähteestä eikä lööpeistä. Jos kaipaa asiallista tietoa koronaviruksesta niin lukee THL:n tiedotteet. Jos kaipaa tietoa jostain rikoksesta, lukee Poliisin tiedotteet ja niin edelleen. Mitä niihin on lisätty ylimääräistä, on tarpeetonta jonka tarkoitus on herättää "kohua" (kiihkoa). Sillä tavalla säilyttää mielenrauhansa, malttinsa; Ei saa tartuntaa kun ei omaksu kokonaan tai osittain esitettyä "kohua" (kiihkoa).

Pääministeri Olof Palmen murha 1986: Ei selvitetty.
11.06.2020

Kertomuksia on useitakin, joissa esimerkiksi pankki on ryöstetty ja Poliisilla ei ole minkäänlaista pidätykseen johtavaa tietoa ryöstäjästä. Mutta mihin Poliisi kiinnittää huomiota on jonkun äkkirikastuminen jolle ei ole perusteita; Uusi auto, talo, vene y m v ja ryöstäjä kärähtää siitä.

Samaa ajatusta seuraten koskien Olof Palmen murhaa. Voi olla, että tärkein vihje sille kuka murhasi Olof Palmen ja mistä syystä, ovat muutokset Ruotsin sisä- ja ulkomaanpolitiikassa 1986 jälkeen - nimenomaan sellaiset muutokset joita Olof Palme vastusti ovat ensisijaisen tärkeitä huomioida.

"Kuka tahansa kokenut poliisi tajuaa, että juttu jää täysin avoimeksi, riippumaan ilmaan. Nyt vain voidaan pyyhkiä kädet ja todeta, että tämä on hoidettu, mutta ei se niin ole." - Eläkkeellä oleva Harri Rahikka toimi KRP:n rikosylikomisariona. Iltasanomat

Mustaa valkoisella ja valkoista mustalla.
08.06.2020

Kuva: Unsplash.

Ruotsalaisessa Aftonbladet -lehdessä, video jossa mies estää kaupan ryöstön sunnuntain "Black Lives Matter!" -mielenosoituksessa Göteborgissa.

Todistaa sen että nykyihminen voi olla musta ulkoa mutta valkoinen sisältä ja päinvastoin. Ihmistä ei pidä arvioida ihon värin mukaan, vaan mielenlaadun mukaan, joka tulee ilmi sanoissa ja/tai teoissa. Kysymys kai on, että mitkä asiat ovat vaikuttavia tekijöitä - lähde sille, että ihminen riippumatta ihonväristä, on mielellisesti musta?

Ja Yhdysvaltoihin.

Median kirjoituksista Yhdysvaltain Presidenttiä vastaan on tullut silmiinpistävää "päivittäistä nalkuttamista", mutta kun tarkastelemme asioiden kulkua siitä saakka kun hänen vastainen propaganda täällä Suomessa alkoi, paljon viittaa siihen että monessa asiassa hän on ollut oikeassa. Media osuutta väärien tietojen levittämiseen, väkivaltaisiin mellakointeihin, vainoihin, rasimiin y m v tänään ja historiassa on medialla jäänyt selvittämättä.

Riippumatta siitä minkä värinen on, monet niinkutsutut tähdet "vastustavat Trumpin muuria", mutta elävät itse lasinsirpaleilla kuorrutettujen muurien sisäpuolella, valvontakameroineen, koirineen ja vartijoineen. Tietenkin asiakokonaisuudessa on otettava huomioon, että että monet niinkutsutut tähdet toistavat työkseen sitä mitä joku käskee heidän toistavan, eikä omaa mielipidettään.

Ja taas Venäjälle.

Iltasanomat uutisoi kuinka Venäläinen propagandalehti innostui esittämään Suomen Puolustusvoimain lippujuhlan päivänä esittämää lentonäytöstä hyökkäysharjoitukseksi Venäläisiä tukikohtia vastaan. Riippumatta siitä mitä lehtimiehet/lehtinaiset kertovat kun lööppaavat missä milloinkin, mitään huolen häivää ei ole ilmassa, sillä kummankaan maan johdolta ei ole kuulunut mitään. Kyseessä olevien lehtien toimitukset kun ei ole kummankaan maan johto.

Ja sitten Eurooppaan.

Iltasanomat uutisoi "Uusi eurooppalaistutkimus: Geenit vaikuttavat koronan vaarallisuuteen – suomalaisten enemmistöllä riski vakaviin oireisiin".

Ei tästä ole kuin muutama päivä aikaa, kun Eurooppa Amnety Internationaalin peesaamana saarnasi kuinka Suomi on syyllistynyt ihmioikeusrikkomukseen lähettäessään "pakolaisen takaisin Irakiin jossa hänet tapettiin". Käivikin ilmi että henkilö on elossa ja ilmeisesti kyseessä oli huijausyritys väärennetyin paperein. Eli hieman mietityttää tuonkin "tutkimuksen" paikkaansapitävyys.

Seuraamus syystä.
04.06.2020

Kuva: Unsplash.

Ruotsalaisessa Expressen -lehdessä, valaistaan himan ongelmaa joka esiintyy lähestulkoot kaikissa maissa. Yhdysvalloissa ongema ei ole "mustien ja valkoisten" tai "valkoisten ja mustien" välillä - joka on seuraamus syystä.

YHDYSVALTOJEN yhteiskuntarakenteesta on suhteellisesn vaikeaa saada kokonaisvaltaista käsitystä - lyhyesti se on monimutkainen ja kaikenkirjava. Poliittinen valtapeli on raakaa jossa melkein kaikki on sallittu ja siksi, on helppoa tulla houkutelluksi "puolustamaan" tai "vastustamaan" jotain osapuolta Yhdysvalloissa levitetyn poliittisen propagandan kautta koska "kuvat ovat hauskoja".

MEDIA on myös jakautunut eri "leireihin" ja jokainen on omassa poterossaan keskittynyt enemmän toisen osapuolen vikoihin ja virheisiin (olivat ne todellisia tai ei) ja sellaisten perusteella eripuran lietsomiseen kuin päinvastaiseen. Usein jokun politikon kerrotaan sanoneen jotain, mutta myöhemmin paljastuu että politikko ei ole niin sanonut vaan lehtimies on tulkinnun politkon sanat joksikin muuksi kuin mitä hän on sanonut (kuulostaako tutulta?) -jolla nostetaan kohua (kiihoitetaan).

NIIN KAUAN AIKAA kun syy on olemassa, seuraamuksia tulee olemaan kustannuksineen, jotka ajan kuluessa lisääntyvät. Loppupäässä odottaakin enemmän tai vähemmän väkivaltainen välien selvittely.

Sanan ja ilmaisun vapaus.
03.06.2020

Kuva: Unsplash.

"Sanan- ja ilmaisunvapautta puolustava Kansainvälinen lehdistöinstituutti tuomitsi maanantaina hyökkäykset, joita poliisi ja joissakin tapauksessa myös mielenosoittajat ovat kohdistaneet työtänsä tekeviin toimittajiin." kertoi Iltasanomat.

Sanan ja ilmaisunvauden piiriin kuuluu vain ja ainoastaan totuus. Mitä tahansa ei saa sanoa tai ilmaissa julkista tiedoitusvälinettä käyttäen.

Rikoslaki, 1 § (24.7.1998/563), Julkinen kehottaminen rikokseen
"Joka joukkotiedotusvälinettä käyttäen tai julkisesti väkijoukossa taikka yleisesti tietoon saatetussa kirjoituksessa tai muussa esityksessä kehottaa tai houkuttelee rikoksen tekemiseen siten, että kehotus tai houkuttelu 1) aiheuttaa vaaran, että sellainen rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, tai 2) muuten selvästi vaarantaa yleistä järjestystä tai turvallisuutta, on tuomittava julkisesta kehottamisesta rikokseen sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Jos kehottaminen tai houkutteleminen aiheuttaa sen, että rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, sovelletaan mitä 5 luvussa säädetään osallisuudesta rikokseen."

Edellinen ei koske vain ja ainoastaan yksityishenkilöitä jotkä NYKYÄÄN käyttävät joukkotiedoitusvälinettä, vaan sen painopiste on ammattikunassa joka jo kauan ennen internetin olemassaoloa on käyttänyt ja tänään käyttää eri joukkotiedoitusvälineitä. Tarkoitus on suojata Suomen Kansaa ja sitä edustavaa Valtiopäiville kokoontunutta Hallitusta väärän tiedon levittämiseltä.

Rikoslaki kannattaisi siirtää Perustuslain ensimmäisen 12:sta joukkoon. Vois olla vaikka 12b:nä ja muotoiltu vastaamaan nykyaikaisia tarpeita.

Tietenkin kouluissa kuuluisi opettaa Perustuslakia ($1 - §12) - joka nykyään on täysin pimennossa - josta monet yhteiskunnalliset ongelmat kustannuksineen nykyään johtuvat.

Edellisen lisäksi Pariisin Rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, osa II, Luku II, 6, 7, 8 artikla sekä Suomen Hallitusmuoto 1919 (Kansanvalta: Demokratia) olisi hyvä sisäistää niin aikaisin kuin mahdollista. Siinäkin piilee muutaman miljardin säästö - niitä kun nyt etsitään. Edellä mainitut ovat kuitenkin osittain Suomen ja osittain Maailman tärkeimpiä dokumentteja, sopimuksia ja lakeja.

Tietenkään se ei riitä että osaa hokea lakipykälät ulkoa, vaan myös että on ja elää niiden mukaisesti. Väärästä tiedosta välittömästi rikosilmoitus niin rikokset ja niistä johtuvat kustannukset vähenevät.

Neljäs kruunu voi olla liian raskas kuninkaalle kantaa.
31.05.2020

Kuva: Unsplash.

MIELENKIINTOISTA ON että monessa asiassa Suomen viranomaisten käyttäytyminen on ollut lähestulkoon päinvastaista kuin Ruotsin viranomaisten. Viestitintä Suomen Kansalle on ollut avointa, suoralinjaista, asiallista, selkeää, päättäväistä - ja viestinnän painopisteenä on ollut "me kaikki yhdessä".

Ilman minkäänlaisia "poliittisia silmälaseja, suitsukkeita ja mihanaa", nimenomaan vakavan kriisin aikaan johtajan hyvät ja huonot puolet tulevat esille. Olemassaolevan näytön perusteella Pääministeri Sanna Marinissa on presidenttiainesta.

NIMIÄ MAINITSEMATTA on sitten niitä - jotka vakvan kriisin alla joka vaati ja vaatii poikkeusoloja, ovat harrastaneet n s "vyön alle lyömistä" - tekoja jotka jotka näkyvät kannatuslukujen laskussa. En usko kuitenkaan sitä että siirtymä johtuu poliittiisista syistä, vaan henkilökohtaisista syistä. Hyvä johtaja on hyvä johtaja riippumatta "puolueen väristä" - siitä Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö on hyvä esimerkki. Hyvä johtaja ei vaadi että Kansa kantaa häntä harteillaan, vaan hyvä johtaja kantaa Kansan hareteillaan pyytämättä.

RIIPPUMATTA SIITÄä mitä ulkomaalaisvaikutteinen media on kertonut tai kertoo enemmän tahi vähemmän kohua nostavissa lööpeissään, ME olemme tähän päivään saakka hoitaneet tämänkin kriisin hyvin - verrattuna moneen muuhun maahan. Toivottavaa on että ME jatkamme samaan malliin niin "tämäkin pirulainen voitetaan".

RUOTSISSA presidenttiä ei saa olla koska se ei ole täysvaltainen kansanvalta (Demokratia), vaan historiallisista syistä se on jakautunut lähinnä kuningaskuntaan, pseudodemokratiaan ja demokratiaan - jakauma joka paistaa kriisin keskellä kuin Nådendalin aurinko. Toki on puheita puhuttu mutta kukaan ei ole astunut esiin ottaen vastuun Kansan turvallisuudesta. Perinteisesti äänitorvia on useitakin, joista jokainen räksyttää omalta taholtaan hajatelmiaan, mutta konkreettiset teot joilla koronaviruksen leviäminen ja sen seuraamukset minimoidaan, ne loistavat poissaolollaan. Tällaista Ruotsalainen kriisinhallinta todellisuudessa on.

RUOTSIN KORONAKRIISIN HALLINNASSA on samoja alkukantaisa piirteitä kuin Ruotsin maahanmuuttokriisin hallinnassa. Ensin luodaan ihannekuvia ja toimitaan niiden mukaan - ja kun osoittautuu että fantasiat eivät toteudu ja unelman seuraamus on painajainen, ollaan kykenemättömiä hoitamaan itse aiheutettu kriisi. Kun jokin itseaiheutettu kriisi on meneillään (on tehty jokin vakava poliittinen moka), syytetään ja kohtutaan ja levitetään uhkakuvia jostain - yleensä kuvitteellisesta ulkopuolisesta vihollisesta - joka ei niinkään paranna meneillään olevaa kriisistä vaan pahentaa sitä.

TÄSSÄ VAIHEESSA yli 4000 edesmenneen Ruotsalaisen jälkeen, "För folket i framtiden" kuulostaa lehmän henkäykseltä. Mutta onneksi Ruotsilla on kuitenkin jotain - sekin on parempi kuin ei mitään: Pääministeri Stefan Löfven joka "ratsastelee aukkoja katsellen", joita koronakriisin ohella syntyy monikuklttuurillisen ihanneyhteiskunnan saumojen ratkelmissa.

Greta Thunberg haukkuu Suomea.
30.05.2020

Kuva: Unsplash.

Iltasanomien mukaan "Greta Thunbergin järjestö haukkuu Suomen kaksinaismoralismista."

Tuon "Greta Thubergin järjestön" kuuluisi oppia mikä ero on ilmastolla ja säällä. Kun kaikki mikä kullu sääolosuhteisiin poistetaan jäjelle jää ilmasto - johon päästöt eivät vaikuta. Ilmasto omilta osin vaikuttaa siihen että sääolosuhteet - jotka viilentävät Maailmaa - ovat olemassa. Päästöt vaikuttavat sääolosuhteisiin - ei ilmastoon. Vaikka ihmiset lopettaisivat kaikki päästönsä jotka vaikuttavat sääolosuhteisiin, Maailma sellaisenaan päästelee omia päästöjään 24/7 - jotka tasaisin väliajoin ovat suuremmat kuin kaikki ihmisten päästöt yhteensä.

Maailmassa maita ja kansoja haukkuvia järjestöjä on suhteellisen suuri määrä. Amnesty International haukkui muutama viikko Suomea siitä että Suomi oli lähettänyt miehen takaisin kotimaahansa jossa hänet tapettiin - viittoillen Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) päätökseen. Kävi kuitenkin ilmi että mies on elossa. Jäämmekin odottelemaan ihmisoikeuksia suojelevan järjestön anteeksipyyntöä ihmisoikeuksien loukkaamisesta.

"– EIT:n päätös kertoo, että Suomi tekee peruuttamattomia virheitä turvapaikkapäätöksissä. "

EIT:n päätös kertoo ettei silläkään ole faktat rivissä, joten jäämme odottelemaan myös EIT:n anteeksipyyntöä ihmisoikeuksien loukkaamisesta - koska päätös itse asiassa on peruuttamatton virhe niin kauan aikaa kun anteeksipyyntöä ei ole esitetty.

Ehdoton NEJssi Jassille.
06.05.2020

Kuva: Wikipedia.

Ylen Ykkösaamussa 4.5.2019 klo 10.05 Ruotsin Pääministeri Stefan Löfven; "Maiden yhteistyö helpottuisi, jos Suomi ostaisi ruotsalaishävittäjiä – "Gripen on fantastisen hyvä kone."

JAS on rakennettu varastettua sotilaalista teknologiaa käyttäen ja pitäisi jo sillä perusteella olla pois pelistä. Edellisen lisäksi on kaikki korruptioskandaalit. Viimepäivinä oli se "hirvittävä maskiskansaali", sitä ennen kai oli jonkun "hirvittävä pimeä kuisti", ja sitä ennen jonkun "pimeä lautakasa" -joista lööpit kirjoitteli kissankokoisin kirjaimin.

Minkä luokan skandaali se mahtaisi ollakkaan - ja minkä elukan kokoisin kirjaimin lööpeissä vaadittaisiin jokun eroa - jos Suomi hankkisi vanhentuneen, varastamisesta ja korruptiosta kärähtäneen JASsin?

Ne 15000 pakolaista ja "pakolaista jotka Ruotsi lähetti Suomeen laittomasti 2015/2016 talvella on jo maksanut Suomelle enemmän kuin tuhat JASsia; Lapsia ja naisia raiskattu ja ainakin kaksi naista on tapettu. Voi olla että viitaten " 15 § Älköön tasavallassa annettako aatelisarvoja älköönkä muita perinnöllisiä arvoja.", Suomi ei saa sellaisia puolustaa ja kaupankäynnissä on oltava erittäin varovaisia.

Yhdysvallat tilasi terveydenhuolto-laitteistoa Venäjältä.
14.04.2020

Kuva: Unsplash.

Organized Crime and Corruption Report Project tiedotti 14.04.2020 Yhdysvaltain tilanneen terveydenhuoltolaitteistoa Venäjältä. Presidentti Donald Trumpin ja Presidentti Vladimir Putinin välillä tehdyn sopimuksen mukaan, terveydenhuoltolaitteisto toimitettiin sotilaskoneella Yhdysvaltoihin 01.04.2020.

Yhdysvaltoihin toimitettuun terveydenhuoltolaitteistoon kuuluu muunmuassa tuulettimia joita käytetään taistelussa Koronavirusta vastaan. NBC:n jakaman Venäjän Televison tuottaman videon perusteella, tuulettimet on valmistanut Ural Instrument Engineering -tehdas (UPZ) - Concern Radio-Electronic Technologies (KRET) -yrityksen tytäryhtiö. KRET on ollut Yhdysvaltojen pakotteiden alaisena vuodesta 2014.

Reutersin mukaan heille on kerrottu että "Pakotteet eivät koske terveydenhuoltovälineitä".

Yhteistyö on herättänyt närää niin Yhdysvalloissa kuin Venäjälläkin. Yhdysvalloissa niiden keskuudessa joiden mielestä pakotteista on pidettävä kiinni. Venäjällä puolestaan niiden keskuudessa joiden mielestä Venäjä tarvitsee terveydenhuoltolaitteistoa itse.

Mielipiteemme on että Koronavirus on Kansakuntien yhteinen vihollinen. Näennäistieteellisiin skenarioihin perustuvat pakotteet eivä saa olla esteenä kansain väliselle yhteistyölle sen leviamisen estämisessä.

Olemme samassa veneessä.
14.04.2020

Kuva: Unsplash.

Voi olla että Ruotsin Kuningaskunnan varat ovat vuosien varrella käytetty painvastaiseen kuin varautumiseen kriisitilanteeseen kotimassa - niinkuin "wanhaan hywään aikaan". Ulkomaan-avustuksiin on mennyt huomattavasti enemmän kuin mitä paperilla esitetään. Avustukset ovat kuitenkin sitä luokkaa etteivät ne kenenkään poliiitisessa CV:ssä hyvältä näytä.

Edellisestä tuli mieleen uljas Wasa laiva, "Itämeren kauhu" jonka avulla Kuningas suunnitteli ryöstää ulkomailta lisää rikkauksia itselleen - mutta joka väärin rakennettuna ja lastattuna upposi neitsytmatkallaan vuonna 1628. Sen kaatoi tuulen henkäys.

Nykyisin Wasa on maailman parhaiten säilynyt 1600-luvulta peräisin oleva puuranko ja se on esillä sitä varten rakennetussa museossa Tukholmassa. Puuranko ajasta jolloin Ruotsi oli suuri, Kuningas loistelias kaikissa valloitussodissaan niinkuin kerrotaan - - - mutta jonka ahneus johti siihen että suuresta ei ole tänään jäljellä muuta kuin se mitä on jäljellä - - - ja se puuranko.

Jos menemme hieman taaksepäin ajassa, niin dinosauruksetkin olivat suuria ja mahtavia ja hallitsivat maailmaa - mutta ilmeisesti ne eivät kovin järkeviä olleet nekään.

Kansasta riippuu se, että päätyykö sekin rangoksi tai ei. Kai vain siinä mielessä olemme samassa veneessä. Sen veneen nimi on Maailma.

Stefan Löfven: "Valmistautuminen ei ole ollut tarpeeksi hyvä".
12.04.2020

Kuva: Ruotsin Pääministeri Stefan Löfven EU2017EE Estonian Presidency, Wikipedia.

RUOTSIN TELEVISION HAASTATTELUSSA Ruotsin Pääministeri Stefan Löfven "Olemme aloittaneet työskentelyn ja olen iloinen siitä että laaja poliittinen yksimielisyys vallitsee siitä että meidän on vahvistettava siviili- ja kokonaispuolustustamme."

TÖITÄ tulee varmasti riittämään pitkän aikaa, sillä Ruotsi on 40 vuotta harrastanut rajatonta maahantuloa kaikkine seuraamuksieneen ja kustannuksineen. 40 vuotta on haukuttu mitä milloinkin maata, tai peloteltu millä maalla milloinkin (Venäjä, USA, Kiina y m ) ja sillä tavalla hankittu vihollisia lähetä ja kaukaa.

Suomikin sai tuntea tuta Suomen täysin yllättäneestä 15000 pakolaista ja "pakolaista" katta-vasta lähetyksestä Ruotsista 2015/2016 - kaikkine seuraamuksineen ja kustannuksineen Suomalaisille. 40 vuotta Ruotsalaiset valtiolliset yritykset ovat syyllistyneet lahjuksiin (esimer-kiksi Bofors, Telia, SAAB) joista osa tuomittu rötöksistään ja maksamaan miljardikorvauksia. JAS hävittäjä on rakennettu - tänään vanhentunutta - Venäjältä varastettua sotilaallista teknologiaa hyväksi käyttäen. Nyt Koronavirus leviää maassa joka osittain kaikista edellisistä johtuen on "karkaamassa käsistä".

Stefan Löfven: "Valmistautuminen ei ole ollut tarpeeksi hyvä."

Se ei ikinä tule hyväksi edellä mainituilla menetelmillä ja tavoilla. Poliittinen CV ei hyvältä näytä.

Viimeistään siinä tilassa missä Ruotsi nyt on, pitäisi johtajan lyödä nyrkki pöytään, tietää ja sanoa tasan tarkalleen mitä pitää tehdä, miten se tehdään ja ihan sama mitä se maksaa. Mutta ei. Kauniita puheita prompterista luettuna. Koronaa ei sillä tavalla pysäytetä, mutta Korona voi sanomatta sanaakaan pysäyttää Kronan. Tällaisissa tilanteissa johtajien hyvät ja huonot puolet tulevat esille.

Elinympäristön ja yhteiskunnan edistäminen - se on Demokratiaa.
11.04.2020

Kuva: Unsplash.

MEDIALLA tarkoitetaan ammatillista viestintää joukkotiedoitusvälineitä käyttäen, kuten esimer-kiksi painettu media, radio, televisio, sekä sähköisen viestinnän välineet.

MEDIAN tehtävänä on tiedon välittäminen, yhteiskunnallisten asioiden seuraaminen sekä niistä uutisointi sekä valtarakenteiden valvominen ja kritisointi. Tarkastellaanpa lausetta hieman tarkemmin.

TOTUUS koostuu sanoista ja näytöstä siitä että mitä sanoin on esitetty on totta. Totuus jakau-tuu kolmeen eri osaan.

 • TIETO 1 (UUTINEN) voi olla totuus jostain mikä on laillista, elinympäristöä ja/tai yhteiskuntaa kehittävää, hyvää, terveellistä ja niin edelleen.

 • TIETO 2 (UUTINEN) voi olla tootuus jostain neutraalista asiasta.

 • TIETO 3 (UUTINEN) voi myös olla totuus jostain mikä on laitonta, elinympäristöä ja/tai yhteiskuntaa vahingoittavaa, huonoa, epäterveellistä ja niin edelleen.

JOUKKOTIEDOITUSVÄLINEELLÄ levitetty uutinen koski se mitä asiaa tahansa on aina oltava TOTUUS. Valtarakenteiden valvomiseen tai valtarakenteiden kritisoimiseen ei sisälly oikeudet suoraan tai epäsuoraan syyttää eikä tuomita yksittäistä henkilöä, Kansanosaa tai Kansaa - varsinkaan perusteettomasti. Syyttämistä ja tuomitsemista varten Demokratiassa on omat valtarakenteensa.

DEMOKRATIASSA joukkotiedoitusvälineitä käyttävän tehtävänä - valtarakenteiden valvomisen tai valtarakenteiden kritisoimisen lisäksi - on levittää tärkeää tietoa valtarakenteilta Suomen Kansalle sanantarkasti, siihen mitään lisäämättä tai siitä mitään poistamatta.

DEMOKRATIAAN perustuvat valtarakenteet sekä miten Suomessa kuuluu olla ja käyttäyä ihmisiksi on mainittu Suomen Kansan Perustuslain 1§ - 12§:ssä. Edellisten lisäksi koskien joukkotiedoitusvälineiden käyttöä, Suomen Kansan Perustuslain Rikoslain 17:sta Luvun 1§ "Julkinen kehottaminen rikokseen" ensisijaisesti joukkotiedoitusvälineitä käyttävän median on tärkeä sisäistää.

Rikoslaki, 1 § (24.7.1998/563), Julkinen kehottaminen rikokseen

"Joka joukkotiedotusvälinettä käyttäen tai julkisesti väkijoukossa taikka yleisesti tietoon saatetussa kirjoituksessa tai muussa esityksessä kehottaa tai houkuttelee rikoksen tekemiseen siten, että kehotus tai houkuttelu 1) aiheuttaa vaaran, että sellainen rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, tai 2) muuten selvästi vaarantaa yleistä järjestystä tai turvallisuutta, on tuomittava julkisesta kehottamisesta rikokseen sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Jos kehottaminen tai houkutteleminen aiheuttaa sen, että rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, sovelletaan mitä 5 luvussa säädetään osallisuudesta rikokseen."

KOSKIEN valeuutisten ja propagandan levittämistä, kohun/kiihkon herättämistä, ynnä muuta vastaavanlaista - itsestäänselvää pitäisi olla että median vastuulla on varmistaa ulkomailta vastaanotetun uutisen totuudenmukaisuus ennen uutisen julkaisemista. Valtarakenteista puheen ollen, mitä media joukkotiedoitusvälineellään milloinkin julkaisee, siitä toissijaisesti vastuussa on vastaava päätoimittaja ja ensisijaisesti kyseisen median omistaja, jonka perus-linjaa ja tavoitteita päätoimittaja toteuttaa - joista joidenkin sisältö Suomen Kansan Perustuslain mukaan ei ole sallittu Suomessa.

MEDIAN ASEMA Demokraattisessa elinympäristössä ja yhteiskunnassa ei ole toimia vallan käyttäjänä, vaan vallankäyttäjien välikätenä. Median tehtävänä on esimerkiksi tiedottaa Suomen Kansan (Valtiovallan) elinympäristössä ja/tai yhteiskunnassa ilmenevistä epäkohdista Valtiovaltaa edustavalle Valtiopäiville kokoontuneelle Eduskunnalle.

Valtiovaltaa edustava Eduskunta puolestaan tutkii reaali- ja käsitteellistieteelisesti esille tuodun asian, tekevät päätöksensä ja tiedottavat median avulla Valtiovallalle tehdyistä parannuksista. Se on elinympäristön ja yhteiskunnan edistämistä.Se on Demokratiaa.

TEORIASSA yhteiskunta toimii täydellisesti, mutta käytännössä ei. Jos haluaa säästää miljar-deja/vuosi, on keskityttävä reaali- ja käsitteellistieteellisin menetelmin löytämään ja poistamaan kaikki syyt jotka estävät täydellisyyden. Täydellistä elinympäristöä ja yhteiskuntaa ei välttämättä saavuteta, mutta mitä lähemmäs sitä pääsemme, sen parempi se on meille kaikille.

Onko oikea ajoitus kaikissa päätök-sissä ja toimissa erittäin tärkeä tai jopa tärkein?

Korona -virus. Kuva: Unsplash, CDC.

Tämä teoria perustuu yhdistettyihin tietoihin ja teorioihin eri tieteen aloilta ja näin ollen se ei ole yleispätevä. Hieman jälkiviisastelua asian tiimoilta.

Pohjoismaihin saapuessaan Koronavirus ei enää ollut niin voimakas niinkuin se oli alkuperäis-maassa Kiinassa. Näin olleen tuntuu järkevältä, että heti kun vaarallisen viruksen leviämisestä saadaan tieto, pitää Suomen rajat välittömästi sulkea estääksemme siten vaaralliseksi todetun viruksen minkä tahansa maahantulon kun se on voimakkaimmillaan.

Oletusarvona on kuitenkin pidettävä että virus jossain vaiheessa pääsee Suomen rajojen sisä-puolelle, jolloin se osa Suomea jossa sitä esiintyy eristetään välittömästi. Kysymys on ajan ja viruksen heikentymisellä "pelaamisesta". Kaikkia heikkoja kohtia joita on ilmennyt Koronakriisin aikana, ne täytyy tietenkin poistaa ettei niitä ole olemassa seuraavalla kerralla.

Näillä näkymin tuntuu siltä että oikea ajoitus kaikissa päätöksissä ja toimissa on erittäin tärkeä, ja että Kansaa edustavien viranomaisten taholta viestintä Kansalle on suoralinjaista ilman väliMIELIÄ.

Jonkun syytä ottaa täysi vastuu.
10.04.2020

Kuva: Unsplash.

ILTASANOMAT: "Ministerin tulisi jo harkita eroa – perusteellisesti sössitystä maskikaupasta olisi jonkun syytä ottaa täysi vastuu."

Jos Iltasanomien nostattamiin sössötyksiin olisi ollut uskomista - esimerkiksi 2016 ja sitä ennen, olisimme sodassa Venäjän kanssa. Edellisen huomioiden, jos Iltasanomat sössötyksineen olisi laitettu hoitamaan koronakriisiä, ketään joka omaa harkitsemiskyvyn ei olisi enää olemassa.

"Suojavarustetilausten tiukka aikataulu aiheutti sen, ettei yrittäjien taustoja tarkistettu." Se on täysin normaalia että kun on huoli ja kiire, että jotain tärkeää jää tarkastamatta tai että jotain tärkeää unohtuu. Kuulostaako tutulta? Tuntuu hyvältä, että joku kiirehtii ja huolehtii Suomen Kansasta. Kyseisessä tapauksessa ja tuolla tasolla jos "ei ole aikaa" niin otetaan aikaa. Ketään ei saa suoraan eikä epäsuoraan osoittaa syylliseksi perusteitta ennenkuin asia on selvitetty. Syyttäminen ja eroamisvaatimusten esittäminen ei ole median tehtävä.

Väärä aika, väärä paikka, vääristynyt syy ja väärä taho joka julkisesti vaatii ministerin harkitse-maan eroamista.

Rikoslaki, 1 § (24.7.1998/563), Julkinen kehottaminen rikokseen

Joka joukkotiedotusvälinettä käyttäen tai julkisesti väkijoukossa taikka yleisesti tietoon saatetussa kirjoituksessa tai muussa esityksessä kehottaa tai houkuttelee rikoksen tekemiseen siten, että kehotus tai houkuttelu 1) aiheuttaa vaaran, että sellainen rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, tai 2) muuten selvästi vaarantaa yleistä järjestystä tai turvallisuutta, on tuomittava julkisesta kehottamisesta rikokseen sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Jos kehottaminen tai houkutteleminen aiheuttaa sen, että rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, sovelletaan mitä 5 luvussa säädetään osallisuudesta rikokseen.

ILTASANOMAT kirjoittaa: "Huoltovarmuuskeskuksen pomo sai syystä potkut, mutta samalla hallitus ulkoistaa omaa vastuutaan ja pesee käsiään kriisin keskellä toistuvasti kuin Pontius Pilatus pääsiäisen alla, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala."

Koskaan ei pidä ensisijaisesti katsoa sitä jota osoitetaan, vaan sitä joka osoittaa. Niinhän se iso kirjakin opettaa. Yhdessä osassa täytyy olla samaa mieltä - POIKKEUSOLOISSA - Iltasanomien kanssa; "hallituksen kannattaisi muistaa myös oma vastuunsa kriisin ylimpänä johtajana" :

2 § Kansanvaltaisuus ja oikeusvaltioperiaate

Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen. Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia.

6 § Yhdenvertaisuus

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti. Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

Suomalaiset tulevat toimeen vallan mainiosti ilman Iltasanomia, mutta Suomalaiset eivät tule toimeen ilman Valtiopäiville kokoontunutta Eduskuntaa. Sitä se Demokratia on.

Sitä Demokratia on.
08.04.2020

Kuva: Unsplash.

Yksikään maa ei ollut varautunut Koronaviruksen kaltaiseen pandemiaan 100%. Niistä puutteista joita mahdollisesti Suomessa oli ja niistä puutteista joita ajan kuluessa mahdollisesti Suomessa syntyy tilanteen edetessä, niistä pitää ottaa oppia että seuraavalla kerralla ollaan vielä paremmin varautuneita. Koronavirus ei ole pahin mahdollinen.

Se joka perusteitta syyllistää ja osoittaa, ei voi muuta palautetta odottaakkaan kuin että koko Suomen Kansa perustellusti osoittaa häntä, joka perusteitta syyttelee. Sitä Demokratia on.

"Tehdäänkö sittenkään tarpeeksi? Tutkija­professori ja talous­nobelisti eivät usko Suomen linjaan koronaviruksen torjunnassa" - pohditaan Iltasanomissa

Kai se ainakin osittain riippuu siitä kumpaa arvostaa enemmän: Kansaa tai Rahaa. Raha voi milloin tahansa luonnollisista syistä muuttua lähes arvottomaksi (tunnettu historia).

Ihminen ei ole koskaan tullut arvottomaksi luonnollisista syistä. Raha ei tee ihmistä, vaan ihminen tekee rahan, eikä vaatteet tee miestä/naista, vaan mies/nainen tekee vaatteet.

Hyvinä aikoina unohtaa helposti huonot ajat, ja huonoja aikoja on vaikea muistaa jos sellaisia ei ole koskaan kokenut. Ei pitäisi olla vaikeaa päättää mihin ensisijaisesti kannattaa investoida, kun jälleen kerran "Luonto" (Energia ja sen Lait) muistuttaa - osittain väärillä periaattein kansainvälistyneitä Kansakuntia siitä missä sen raja kulkee. Jos ei ota oppia, se muistuttaa uudelleen.

Sivistyneen elinympäristön ja yhteiskunnan olemassaolo ja kehittyminen positiiviseen suuntaan perustuu siihen että ollaan otettu oppia ja että opit muistetaan.

Karua tarinaa.
07.04.2020

Kuva: Unsplash.

"Kommentti: Maskisotku kertoo karua tarinaa Suomen todellisesta varautumisesta pandemiaan" - Iltasanomat

Kommentti: Ei kerro, vaan tartunnan saaneiden ja edesmenneiden määrä verrattuna muihin maihin kertoo.

Olisiko Iltasanomilla tähän mennessä tarkempaa tietoa Suomen Kansalle esittää siitä että milloin se Venäjä hyökkää Suomeen? Ruotsin hallituksen, asiantuntijoiden sekä sotilaallisen johdon mukaan kartat ja suunnitelmat ollaan jo nähty vuosia sitten - mutta ei ole "veli Venäläistä" näkynyt. Suomalainen ei usko ennenkuin näkee. Kun kristisoi Suomen Kansaa edustavaa Hallitusta joka on tehnyt erittäin hyvää työtä - kaikkensa erittäin vaikeassa tilanteessa, Suomalaiset näkee.

Nyt kun Ruotsi on sanasodassa Kiinan kanssa, niin vois käyttää sitä Iltasanomissa vallan vahvasti läsnäolevaa mielikuvistusta ja esittää kuinka "Kiina voi hyökätä Suomeen milloin tahansa" ja näyttää kaikki Kiinalaisten kartat ja tukikohdat jossain Mongoolian tuntumassa. Olis jotain viihdettä karanteenissa oleville Suomalaisille - ja jotain mihin pyyhkäissä kun vessapaperi loppuu.

Yksi hyvä puoli Koronaviruksesa on, että vaikka Corona tarkoittaakin Kruunu niin sillä ole aatelisarvoja eikä muitakaan perinnöllisiä arvoja joita se pakottaa Kansakunnille missä päin Maailmaa se milloinkin esiintyy. Kun sellaisia ei ole, siltä osin se edustaa Demokratiaa.

Se jättää koskettamatta, koskettaa sairaaksi tai se koskettaa kuoliaaksi - kaikki riippuen siitä kuinka Demokraattisia olemme. Omilla Demokratiaan perustuvilla valinnoillamme me annamme sille mahdollisuuden levitä tai me tuhoamme sen yhteistyöllä. Demokratia tarkoittaa Kansanvalta; Jokainen Kansalainen Kansan puolesta, ja Kansa jokaisen Kansalaisen puolesta.

Jos olet Korona (Kruunu) viruksen puolella se voi tappaa sinut, mutta jos olet sitä vastaan se kuolee. Mitä tiukemmin raja on kiinni, sitä vähemmän henkilöitä sairastuu ja sitä vähemmän maskeja tarvitsee.

Vaikeina aikoina johtajan hyvät ja huonot puolet tulevat esille.

Suomen Pääministeri Sanna Marin. Kuva: Laura Kotila, valtioneuvoston kanslia.

HYVINÄ AIKOINA on vaikeaa arvioida johtajuutta, mutta vaikeina aikoina niinkuin tänään, johtajan hyvät ja/tai huonot puolet tulevat esille - ja niinhän se periaatteessa on meidän kaikkien kanssa. Me päätämme omilla sanoillamme ja teoillamme kuinka laajalle Koronavirus leviää Suomessa ja mitä se meille maksaa. Mitä vähemmän sen parempi.

VAIKEAT AJAT vaikeine päätöksineen niinkuin tänään, vaikuttaa ihmisiin paljon enemmän kuin vaalipuheet. Vaikeina aikoina ratkeaa muunmuassa se että minkälaisen salkun saa - kuka tulevaisuudessa johtaa Suomea ja Suomalaisia ja kuka laskee liito-oravien kakkoja - tai muuta vastaavaa.

ILMAN MINKÄÄNLAISIA suitsukkeita, mirhanaa, koruja, korulauseita tai "puoluepoliittisia laseja", perustuen vain ja ainoastaan siihen miten asiat on esitetty ja hoidettu; Mielipiteemme on että Suomen Pääministeri Sanna Marin on tähän päivään saakka näyttänyt että hänessä on presidenttiainesta.

VAIKKAKIN Koronaviruksen leviämisen estäminen on ykkösasia Kansallemme tänään, niin kannattaa myös miettiä sitä miten Suomen Kansa selviää Koronaviruksen jälkeisestä ajasta. Joskus kriisin jälkeinen aika on vaikeampi kuin itse kriisin aika. Mitä yhtenäisempi Suomen Kansa on, sitä nopeammin Kansa selviää vaikeuksista.

KANSANTALOUTTA voi nostaa esimerkiksi modernisoimalla reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein enemmän tai vähemmän vanhanaikaisia, ylimääräisiä kustannuksia tuottavia laitoksia.

Mielipiteemme: Kruunu tai Klaava?
27.03.2020

Kuva: Unsplash.

Yksi hyvä puoli Koronaviruksesa on, että vaikka Corona tarkoittaakin Kruunu niin sillä ole aatelisarvoja eikä muitakaan perinnöllisiä arvoja joita se pakottaa Kansakunnille missä päin Maailmaa se milloinkin esiintyy. Kun sellaisia ei ole, siltä osin se edustaa Demokratiaa.

Se jättää koskettamatta, koskettaa sairaaksi tai se koskettaa kuoliaaksi - kaikki riippuen siitä kuinka Demokraattisia olemme. Omilla Demokratiaan perustuvilla valinnoillamme me annamme sille mahdollisuuden levitä tai me tuhoamme sen yhteistyöllä. Demokratia tarkoittaa Kansan-valta; Jokainen Kansalainen Kansan puolesta, ja Kansa jokaisen Kansalaisen puolesta.

Jokainen meistä on tärkeä.

Esitietojen mukaan, Kiina ja Yhdysvallat ovat aloittamassa yhteistyön Koronavirusta vastaan. Arvioimme että myös Venäjä liittyy yhteistyöhön jossain vaiheessa. Kai Suomen - "Maan jolla on Maailman paras koulutus" - olisi hyvä partneri. Sitäpaitsi Suomella on hyvät välit niin Kiinan, Yhdysvaltojen kuin Venäjänkin kanssa.

According to preliminary information, China and the United States are beginning cooperation against the Corona virus. We estimate that Russia will join the cooperation at some point. May be that Finland - "The best educated country in the world" - would be a good partner. Besides, Finland has good relations with China, United States of America as well as Russia.

Mielipiteemme: Kaikki ei oikeasti mennyt niin kuin julkisuuteen on annettu ymmärtää.
27.03.2020

Kuva: Unsplash.

ILTASANOMIIN JOS ON USKOMISTA; ""Viranomaiset, erityisesti Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja ministeriöt, kuten sosiaali- ja terveysministeriö (STM), ovat ilmoittaneet varautuneensa koronaan tammikuusta alkaen, kun tilanne Kiinassa alkoi pahentua."".

MIELIPITEEMME ON, että Varautuminen Koronantyyppiseen virukseen vie aikaa. Se ei tapahdu "tuosta noin vaan" niinkuin kausi-influenssan kanssa..

Iltasanomat: "Nyt alkaa paljastua, että varautuminen on jäänyt lähinnä seuraamiseksi."

MIELIPITEEMME ON, että seuranta on tärkeää kun kyseessä on uudentyyppinen virus. Kaikki tiedot viruksesta ja sen leviämisestä ovat tärkeitä. Mitä niissä maissa joissa sitä esiintyi tehtiin? Mitkä toimenpiteet auttoivat, mitkä ei - ja niin edelleen.

Iltasanomat: "Pitkään koko asiaa vähäteltiin. THL vertasi koronaa kausiflunssaan.""

MIELIPITEEMME ON, että siltä se alunperin vaikutti.

Iltasanomat: "Uudenmaan eristäminen muusta Suomesta kertoo viimeistään, millaisen katastrofin keskellä elämme."

MIELIPITEEMME ON, että jos Uudenmaan eristäminen yhdelle on katastrofi, se ei merkitse että se kaikille on.

Iltasanomat: "THL on tullut koko ajan todella pahasti jälkijunassa, mikä on vienyt siltä pahasti uskottavuutta, kuuluu yleinen arvio."

MIELIPITEEMME ON on, että tässä pitää verrata THL:n toimia ja Iltasanomien toimia kuluneen 10 vuoden aikana toisiinsa niinkuin kuuluu tehdä. Kuka on pahasti jälkijunassa? Kumpi on auttanut enemmän Suomalaisia fyysisesti ja/tai psyykkisesti?

Milloin se Veänäjä hyökkää? Pitäis olla tässä vaiheessa jo selvitetty. Siitähän esitettiin 1945 ja sitä ennen sotilallisen strategian mukaiset kartat ja suunnitelmat Iltasanomissa 2015 ja sitä ennen. Tuntemattomat ja tunnetut vaippaikäiset ruotsalaiskenraalit esittivät skenarioitaan, puhumattakaan Ruotsin Pääministeristä, Puolustusministeristä, asiantuntijoista ja sotilaallisesta johdosta; "Venäjä on uhka ja voi hyökätä Suomeen milloin tahansa".

Eikä niihin 15000 pakolaiseen ja "pakolaiseen" jotka Ruotsi lähetti laittomasti Suomeen kustannuksineen 2015/2016 yksikään Suomalainen ollut varautunut - varsinkaan raiskatut tai tapetut Suomalaiset aikuiset ja lapset. Kai siihen nyt ollaan varauduttu, että jonkin sortin Englebrecht -divisoona voi tulla Ruotsin taholta?

Otsikko on totta koskien Iltasanomia: "Kaikki ei oikeasti mennyt niin kuin julkisuuteen on annettu ymmärtää" - ja tuskin tuolla menolla menee jatkossakaan. Kun lähtee moittimaan henkilöitä jotka tekevät kaikkensa suojellakseen Suomalaisia, moittii jokaista Suomalaista. Se ei ole mitenkään hyvä asia ... .. . brändille.

Mielipiteemme: Sellaista ammattia ei ole olemassa jossa vahinkoa ei koskaan tapahdu.
26.03.2020

Kuva: Unsplash.

ILTASANOMIIN JOS ON USKOMISTA; "Syyttävät sormet osoittavat lentokenttäsotkussa vuoroin Finavian, STM:n, THL:n ja ulkoministeriön suuntaan.".

MIELIPITEEMME ON, että sellaista ammattia ei ole olemassa jossa vahinkoa ei koskaan tapahdu - varsinkaan sellaisessa tilanteessa jossa Suomi nyt on. "Syyttävä sorimi" taskuun jos joku sellaisella osoittelee. Iltasanomien mukaan; "Pääministeri Sanna Marin (sd) myönsi kysely-tunnilla torstaina, että lentokentille saapuvien matkustajien ohjeistus jäädä karanteeniin ei ole ollut riittävän selkeää". Vahingosta otetaan oppia ja jatketaan Koronaviruksen leviäsmisen estä-mistä. Kaikki muu on turhaa ajan ja varjojen hukkaamista - ja kumpaakaan ei ole loputtomiin.

Kuten odotettu: "Venäjä hyökkää".
26.03.2020

Kuva: Unsplash.

JA KUTEN ODOTETTU, Iltasanomat 25.03.2020 "Tutkija varoittaa Venäjän toimista Korona-kriisin aikana – "Naapurimaiden on varottava jatkuvasti tilannetta"" ei voi olla peloittelematta Koronakriisin keskellä epidemiasta kärsiviä Suomalaisia Venäjän uhalla. Vaikuttaa paljolti siltä että heti kun jokin kriisi on ajankohtainen, Iltasanomat löytää jonkin kiven alta "asiantuntijan" tai "tutkijan" joka esittää "Venäjän uhkaa".

KAI SE ON NIIN että jotkut mielellään toimittavat Kansalle ulostetta, kun pitäisi toimittaa ohjeita, neuvoja ja tietoa siitä miten parhaiten auttaa itseään ja muita ihmisiä ja sitä kautta monen muun ohella vähentää paineita muunmuassa terveydenhuoltoa kohtaan - sen sijaan että lisää niitä.

LISÄÄNTYVISSÄ MÄÄRIN myös Ruotsissa Kansa on havainnut, että joka kerta kun kriisi syntyy, seisotaan ja osoitetaan jokaiseen ilmansuuntaan varoittaen heitä ulkomaalaisesta vaikutuksesta - samaan aikaan kun itse ovat tuoneet ulkomaalaista vaikutusta Ruotsiin 30 vuoden ajan ja kaikkea mitä se kokonaisuudessaan pitää sisällään, ja sanoneet että se on hyvä.

PROPAGANDA koostuu yleensä sanoista mutta näyttöä siitä että sanat ovat totta ei ole esittää ja näin ollen propaganda on ennakkoLUULOJEN - psyykkisen viruk-sen - levittämistä. Myös propagandaa vastaan reaali- ja käsitteellistieteelliset ennakkoTIEDOT antavat suojan ja/tai parantavat ennakkoLUULOISTA oireineen.

SAMOILLA MENETELMIN niin kuin fyysisen viruksen lähde voidaan paikantaa, voidaan myös psyykkisen viruksen lähde paikantaa.

Koronaviruksen hyviä puolia.

Korona -virus. Kuva: Unsplash, CDC.

KORONAVIRUKSEN läsnäolosta on vaikeaa löytää hyviä puolia. Yksi sellainen kuitenkin on, että se osoittaa minkälaisia heikkouksia nyky-yhteiskunnassa on.

"Historia on opettanut, että rajojen sulkeminen on täysin hyödytöntä", sanoo Ruotsin Kansanterveysviraston epidemiologi Anders Tegnell. Hänen mukaansa päätökseltä sulkea rajat puuttuu tieteellinen perustelu.

HISTORIALLISESTI löytyy useita reaali- ja käsitteellistieteellisesti perusteltavissa olevia syitä sille miksi rajojen sulkeminen on viisasta. Kai reaali- ja käsitteellistieteellisestä poikkeava käsitys johtuu siitä että toisella osapuolella historian opetus osittain tai kokonaan ei ole ollut reaali- ja käsittellistieteellinen. Mielenkiintoista seurata millä tavalla toisistaan poikkeavat vastatoimet erilaisissa yhteiskuntajärjestelmissä vaikuttavat.

EN USKO että "Koronavirus on pahinta mitä voi tapahtua", en varsinkaan, jos senkin asian tiimoilta ilmi tulleita heikkouksia ei korjata.

Kolmas asia missä Koronaviruksesta löytyy positiivisia puolia on se, että Koronavirus toimii hieman niinkuin antibiotiikka ihmisiä riivanneelle ilmastonmuutosvirukselle, joista ensimmäisenä mainittu on enemmän fyysistä kuin psyykkistä sorttia, ja toisena mainittu päinvastoin.

Miten suojaat itseäsi ja muita Koronavirus -tartunnalta?

Vaikeina aikoina niin kuin nyt, kun Koronavirus kaikilla mahdollisilla tasoilla veloittaa Suomen Kansaa, ratkeaa muunmuassa minkälaisen salkun itse kukin saa. Me selviämme tästä oikeilla valinnoilla. Väärillä valinnoilla salkku voi esitietojen mukaan olla puinen.

- Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Kädet kannattaa pestä erityisesti kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut.

- Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.

- Vaihda kotona käsipyyhkeitä usein ja käytä kodin ulkopuolella kertakäyttöpyyhkeitä.

- Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.

- Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, pysy kotona.

- Vältä kättelyä.

- Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.

- Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

- Ulkona liikkuessasi pidä vähintään metrin etäisyys muihin ja vältä tarpeetonta oleilua julkisilla paikoilla.

- Älä osallistu ryhmäharrastuksiin, tapahtumiin tai yli 10 hengen tilaisuuksiin.

- Tee etätöitä mahdollisuuksien mukaan.

- Älä vieraile sairaaloissa, hoitolaitoksissa, palvelukodeissa tai iäkkäiden kotona.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Pääministeri Stefan Löfven: "Kuol-leet ihmiset yrittävät karata".
25.03.2020

Kuva: Unsplash.

ILTASANOMIEN mukaan "Naapurimaat ovat sopineet, että ne pitävät tiiviisti yhteyttä koronavirukseen liittyvistä toimenpiteistään. Pääministeri on ollut tiiviissä yhteydessä Ruotsin pääministeriin Stefan Löfveniin.".

On erinomaisen tärkeää, että Ruotsin Pääministeri Stefan Löfveniä pidetään tiiviisti ajan tasalla, etteivät "Välimerellä sadat ja tuhannet kuolleet ihmiset karkaa" - varsinkaan Ruotsin kautta tänne Suomeen - niin kuin 2015/2016. Asiaan kuuluva etäisyys on suositeltavaa ettei saa tartuntaa.

Ruotsin Puolustusministeri varoit-taa Ruotsalaisia ulkomaalaisesta vaikutuksesta.
26.03.2020

Kuva: Unsplash.

AFTONBLADET -lehdessä Ruotsin Puolustusministeri, Lehtimies Peter Hultquist varoittaa ulkomaalaisesta vaikutuksesta Ruotsiin Koronaempidemian aikana; "Väärät tiedot ja väitteet voidaan kutoa artikkeleiksi, jotka sisältävät myös oikeita tietoja. Totuus ja valheet sekoitetaan, jota voi olla vaikea selvittää" hän kirjoittaa.

KIRJOITUKSESSA kokonaisuudessaan hän paneutuu siihen miten väärää tietoa Ruotsista voidaan levittää ja levitetään, mutta hän ei paneudu siihen, että Ruotsin hallitus on harrastanut ja harrastaa väärän tiedon levittämistä esimerkiksi Suomessa. Kun jokin taho loppujen lopuksi suuttuu väärän tiedon levittämisestä, taho ei ole uhka Ruotsin Kansalle, vaan väärän tiedon levittäjä on.

"Ruotsin pääministeri osoittaa aina Venäjän pahimmaksi viholliseksi ilman minkäänlaisia todisteita. Nyt olemme väsyneet siihen. Sillä ei ole väliä, oletko pääministeri, paavi tai Jeesus Kristus, perusteettomia syytöksiä ei saa esittää. On ymmärrettävä että perusteettomiin syytöksiin vastataan. Toivottavasti seuraava hallitus muuttaa Venäjän politiikkaansa. Ruotsin ja Venäjän väliset suhteet ovat niin pahat, etteivät ne enää pahemmat voi olla.", Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsev sanoo, jonka Ruotsin Pääministeri Stefan Löfven kiistää; "Venäjän ja Ruotsin välit ovat hyvät. " - Expressen 04.07.2018

Että antaa Ruotsin Kansalle kuvan siitä että "me emme harrasta väärän tiedon levittämistä", on väärän tiedon levittämistä.

Että "on huolissaan ulkomaalaisesta vaikutuksesta" osoittamalla kaikkialle muualle kuin siihen, että Ruotsi on harrastanut ulkomaalaisen vaikutuksen maahantuontia 30 vuotta - on todellisuus jossa Ruotsin Kansa tänään elää, on väärän tiedon levittämistä. Suomalaisilla on kokemusta väärien kuvien ja tietojen levittämisestä 1500 -luvulta saakka - ja Suomalaiset tietävät tarkkaan mihin ne ovat johtaneet.

Jimmie Åkesson: "Pelissä on nyt paljon".
24.03.2020

Kuva: Wikipedia.

Jimmie Åkesson Ruotsidemokraattien johtaja; "Pelissä on nyt paljon. On tehtävä erittäin voimakkaita poliittisia päätöksiä."

Noin 20 vuotta sitten Ruotsissa tehtiin tehokkaita päätöksiä epätiotoisina siitä, mihin päätökset johtaisivat. Sen jälkeen samankaltaisia voimakkaita päätöksiä on tehty samoin periaattein. Sellaisten päätösten tuloksena Ruotsissa on lisääntyvä raaka uusrikollisuus ja väkivalta, ja ihmisten lisääntyvä huonovointisuus.

Jos olet historiasta vähääkään kiinnostunut, löydät jonkin verran linjauksia "vanhojen hyvien aikojen" ja nykyajan välillä.

"Vanhoina hyvinä aikoina" ihmisiä verotettiin köyhyysrajaan saakka. He jotka verottivat, raken-sivat linnoja, kartanoita ja palatseja ja nauttivat yltäkylläisyydestä - kansa eli nälänhädässä tai nälänhätärajalla sairauksineen ja tauteineen.

Kun oli rauha, he rakensivat seuraavaa sotaa varten; Tehtailtiin kivääreitä, tykkejä, sotalaivoja ja rakennettiin linnoituksia. Propagandaa levitettiin sen ajan menetelmin ja he joko pakottivat ihmisiä sotilaiksi tai palkkasivat sotilaita toisesta maasta sotimaan heidän valloitussotiaan missä milloinkin. Epäterveellisissä olosuhteissa sotilaat sairastuivat ja sairastuneet sotilaat levittivät tauteja.

Loppujen lopuksi he menettivät kaikki valloittamansa maat - nimenomaan syystä että he tekivät tehokkaita päätöksiä epätietoisina siitä, mihin päättömät päätökset loppujen lopuksi johtaisivat. "Kuninkaalinen puhdas rotu joka ei koskaan sekoittunut toiseen rotuun" nai vain oman sukun-sa jäseniä, jolla oli kohtalokkaat seuraukset kuten tiedämme.

Se mitä jäi jäljelle on se mitä tänään on jäljellä - kaikkine harmaine alueineen.

Jossain määrin Ruotsin nykyisellä poliittisella käyttäytymisellä, on linjauksia "vanhoihin hyviin aikoihin", toki mukautettuna nykyaikaan.

Fyysinen ja psyykkinen virus.

Korona -virus. Kuva: Unsplash, CDC.

Fyysinen virus aiheuttaa ensisijaisesti fyysiset oireet, toissijaisesti psyykkiset oireet. Psyykkinen virus aiheuttaa ensisijaisesti psyykkiset oireet, toissijaisesti fyysiset oireet. Jos vapaaehtoisesti tai tietämättään omaksuu toisen henkilön ennakkoLUULON, on saanut tartunnan psyykkisestä viruksesta oireineen. EnnakkoTIETO suojelee enakkoLUULOLTA (luulotauti oireineen) tai se parantaa ennakkoLUULOSTA.

Kai hyvä esimerkki ennakkoLUULOSTA on että "Koronavirus on kehitetty Kiinalaisessa labora-toiriossa!", kun reaali- ja käsitteellistieteelliset tiedot osoittavat että se on täysin luonnollinen. 96% geneettinen vastaavuus ihmisiä riivaavan koronaviruksen ja eläinten koronavirusten välillä on löytynyt lepakoista.

Jos LUULIT että "Koronavirus on kehitetty Kiinalaisessa laboratoiriossa!" ja sinulla sen perus-teella oli ennakkoLUULOJA Kiinalaisia kohtaan kaikkine oireineen, reaali- ja käsitteellistie-teelliset ennakkeTIEDOT parantavat sinut ennakkoLUULOSTA oireineen ja olet parantunut.

Riippumatta siitä kuka väittämän on esittänyt, kun luet tai kuulet väittämän, ensimmäinen hyvä kysymys on; "Onko sinulla näyttöä esittää siitä että mitä sinä olet sanonut on totta?". Jos henki-löllä ei ole näyttöä esittää siitä että hän on puhunut totta, kyseessä on ennakkoLUULO. Älä omaksu sitä, älä levitä sitä.

Propaganda koostuu yleensä sanoista mutta näyttöä siitä että sanat ovat totta ei ole esittää ja näin ollen propaganda on ennakkoLUULOJEN - psyykkisen viruksen - levittämistä. Myös pro-pagandaa vastaan reaali- ja käsitteellistieteelliset ennakkoTIEDOT antavat suojan ja/tai paran-tavat ennakkoLUULOISTA oireineen.

Ensimmäistä kertaa sotien jälkeen Suomi on poikkeusoloissa - tällä kertaa luonnollisesta syystä.

Poikkeusolot Suomessa 13.04.2020 saakka johtuen Korona -viruksesta. Kuva: Unsplash, Kelly Sikkema.

KORONA -VIRUS on yksi hyvä esimerkki siitä mihin epäluonnolliset kansainväliset yhteydet ja avoimet rajat johtavat. Alunperin paikallisesti esiintyvä virus on kansainvälisten yhteyksien myötä nopeasti levinnyt Maailmanlaajuiseksi pandemiaksi.

TIETOJA ei ole vielä tässä vaiheessa reaali- ja käsitteellistieteellisesti vahvistettu, mutta esitietojen mukaan virus on peräisin käärmeistä tai lepakoista, joista se väli-isännän kautta on levinnyt ihmisiin.

ENSIMMÄISTÄ KERTAA toisen maailmansodan jälkeen Suomi on poikkeusoloissa - tällä kertaa luonnollisesta syystä. Koronavirus kylvää Maailmalla kuolemaa ja niittää konkursseja - josta tuli mieleen "iloinen 1920 -luku" jota seurasi "1930-luvun lama" - ellen kovin väärin muista, se päätty joskus 1945.

THL:n MUKAAN valtaosa tartunnan saaneista parantuu. Myös sairaalassa hoidetuista poti-laista suurin osa toipuu taudista. Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaaan Kiinan yli 80 000 sairastuneesta yli 70 % on parantunut. Pää asia on ettei pidä ajatuksiaan kurissa (kura), vaan puhtaina. Periaatteessa vain sellaiset asiat virallisista lähteistä jotka koskevat vain Sinua ovat Sinulle tärkeät. Kun auttaa itseään kykenee auttamaan lähiomaisiaan ja samalla auttaa koko yhteiskuntaa. Auttamisesta seuraa hyvän olon tunne, joka on tärkeä osa terveyttä.

Eduskunta on päättänyt että valmiuslain käyttöönottoasetukset saavat jäädä voimaan perustus-lakivaliokunnan mietinnön mukaisesti.

Ohjeet koronavirustaudin (COVID-19) kotihoitoon
https://www.terveysportti.fi/dtk/kor/avaa?p_artikkeli=kor00029

Koronavirustauti: Milloin on hakeuduttava hoitoon
https://www.terveysportti.fi/dtk/kor/avaa?p_artikkeli=kor00005

Viestintämateriaaleja koronaviruksen ehkäisystä
https://aineistopankki.thl.fi/l/28Kmmw89m2Hn

"Venäjä kutsui presidentti Niinistön voitonpäivän juhlaan – kanta osallistumiseen on jo selvä."

Kuva: Kuvakaappaus Iltasanomat

"Venäjä kutsui presidentti Niinistön voitonpäivän juhlaan – kanta osallistumiseen on jo selvä." otsikoi Iltasanomat 04.03.2020.

Kai siinä jotakin juhlimisen aihetta on että päihitettiin Natsit, ja Juutalaiset jotka olivat hengissä pääsivät keskitysleireiltä. Meneekö Tasavallan Presidentti juhliin tai ei, sen päättää Suomen Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö eikä Iltasanomien toimitus. Voi olla että jotkut Juutalaiset arvostavat voittoa.

Kai niin pitäisi meidän Suomalaistenkin, nimittäin Pariisin Rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa mukaan:

Havainto: Ennen 1947, kaikilla Suomalaisilla Suomessa ei ollut oikeutta nauttia ihmisoikeuksia ja perusvapauksia, joihin sisältyvät sananvapaus, paino- ja julkaisuvapaus, uskonnonvapaus, vapaus poliittisiin mielipiteisiin sekä kokoontumisvapaus.

Havainto:Ennen 1947, Suomessa oli Suomalaisia diskriminoiva lainsäädäntö ja siitä johtuvat rajoitukset. Henkilöitä on pidetty vangittuina Yhdistyneiden Kansakuntien hyväksi suorittamansa toiminnan tai Yhdistyneitä Kansakuntia kohtaan osoittamansa myötätunnon taikka rodullisen syntyperänsä takia.

Havainto: Ennen 1947, Suomessa oli fascisminluontoisia poliittisia, sotilaallisia tai sotilaallis-luontoisia järjestöjä sekä muita järjestöjä, jotka kielsivät Suomen Kansalta sen demokraattiset oikeudet.

Lue lisää: Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7 ja 8 artikla.
Kun Puolue ei halua tehdä yhteis-työtä toisen Puolueen kanssa.
03.02.2020

ILTASANOMISSA 02.02.2020 kerrotaan kuinka "Jan Vapaavuori haluaa, että kokoomus tekee täysin yksiselitteisen pesäeron perussuomalaisiin – listaa 3 syytä."

Että Puolue ei halua tehdä yhteistyötä toisen Puolueen tai Puolueitten kanssa niillä periaattein jotka ovat määritelty Hallitusmuodossa 1919, Pariisin Rauhansopimuksessa 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, ja 8 artikla sekä niitä tukevan Suomen Kansan Perustuslain kanssa - lähinnä 1§ - 12§ johdonmukaisessa järjestyksessä, sanantarkasti tai sovellettuna asiaan josta on kyse - on Puolueen minkä tahansa heikkous.

Päätöksenteko demokratiaa (kansanvaltaa) edustavassa eduskunnassa perustuu kaikessa yksinkertaisuudessaan siihen että tehdystä päätöksestä hyötyy koko kansa eikä yksittäinen henkilö tai kansanosa (puolue). Jos päätöksenteosta hyötyy vain yksittäinen henkilö tai kansanosa (puolue) tai kansanosat (puolueet), se voi johtaa esimerkiksi siihen että maassa on miljoona köyhyysrajalla tai sen alapuolella.

Kansanedustaja on eri asia kuin Kansanosanedustaja. Yksinkertaisesti kuvailtuna, Kansan-osanedustjan tehtävä on tiedottaa Kansanedustajia elinympäristössä ja/tai yhteiskunnassa esiintyvistä ongelmista koskien hänen edustamaansa Kansanosaa. Kansanedustajien tehtävänä puolestaan on ratkaissa ongelma sillä tavalla että siitä hyötyy koko Kansa.

Paraneeko muisti lääkkeillä ja liikunnalla?
20.01.2020

ILTASANOMISSA 17.01.2020 kerrotaan kuinka "Unohtelu, uuden oppimisen vaikeus, keskittymisvaikeus tai hahmottamisen vaikeudet ovat yleisiä oireita ja voivat johtua masennuksesta tai työuupumuksesta, mutta myös muistisairaudesta."

Lääkkeet eivät paranna muistia, sillä se että muistaa ottaa lääkkeet ei ole merkki muistin paranemisesta. Liikunta ja terveellinen ravinto ei paranna muistia, vaan pitää fyysisen olemuksen voimakkaana ja virkeänä. Muisti paranee esimerkiksi tästä - "Suvustani ole mitään tietoa ennen 1500 -lukua" - kun muistaa että "Edustan kaikkia ihmisiä ihmiskunnan historiassa jotka ovat mahdollistaneet minun olemassaoloni tänään. Äidinkielemme on ensisijaisesti periytynyt vanhemmilta lapsille läpi koko ihmiskunnan historian": Muista lisää.

Muisti paranee esimerkiksi näistä - "Suomalaiset tekivät yhteistyötä Natsien kanssa" ja "Venäjä on aina hyökännyt Suomeen" - kun muistaa että "Ennen 1947 Suomalaisilla ei ollut ihmisoi-keuksia joiden olemassaolo on vaadittu Yhdistyneiden Kansakuntien, Liittoutuneiden ja Venäjän taholta".

Eräässä keskustelussa mainittiin että "Itämeri -nimi on vakiintunut nimi kyseessä olevalle merialueelle" joka tarkoittaa sitä että "Itämeri" on vakiintunut osa muistisairautta. Muisti paranee "Itämerestä" sillä että kyseessä oleva merialue ei Suomesta katsottuna ole idässä vaan lounaassa. Kansainvälisesti kyseessä oleva merialue tunnetaan nimellä Baltian Meri.

Tiesitkö + ("plus") -merkistä sitä, että se on - ("miinus") -merkki joka on yliviivattu (+ = "ei miinus")? Jos "en tiennyt", yleissivistykessäsi (muistissasi) OLI pieni aukko.

Muisti paranee muistisairaudesta sillä että korvaa näennäistieteelliset "opit" reaali- ja käsitteellistieteellisillä opeilla.

Muista lisää.

Iltasanomat: "Journalismi ei ole maalittamista"
19.12.2019
Kuva: Unsplash ja kuvakaappaus Iltasanomat.

ILTASANOMIEN MUKAAN kirjoittaa; "Journalismi ei ole maalittamista – Pekka Haaviston ja muiden vallankäyttäjien toimista kirjoittaminen on median perustehtäviä."

WIKIPEDIAN MUKAAN maalittaminen tarkoittaa sosiaalisessa mediassa henkilön ottamista maalitauluksi, toisin sanoen ihmisten usuttamista sosiaalisessa mediassa maalittamisen kohdehenkilön kimppuun, esimerkiksi lähettämään tälle vihapostia tai lähettämällä viestejä tämän yhteistyökumppaneille. Tavoitteena on vaientaa henkilö ja joskus myös viedä häneltä työt. Tarkoituksena voi olla myös vaikuttaa henkilön päätöksentekoon.

Ennen maalitusta henkilön yhteystietoja otetaan selville ja levitetään. Verkossa vastustajia maalitetaan julkaisemalla heistä vihapropagandaa, jolloin lukijat alkavat uhkailla ja häpäistä heitä. Myös Poliiseja kuvataan ja heidän tietojaan julkaistaan sosiaalisessa mediassa, mahdollisesti valheiden kera. Tämä loukkaa heidän yksityisyyttään ja saattaa heidät voimakkaan arvostelun kohteeksi sosiaalisessa mediassa. Maalittamisen kohteeksi voivat joutua esimerkiksi Poliisit, Syyttäjät, Tuomarit ja Virkamiehet sekä heidän perheenjäsenensä tai läheisensä.

SUOMESSA on viimeaikoina keskusteltu paljonkin maalittamisen kriminalisoinnista. Millä tavalla rikoslainsäädännön avulla voidaan estää vakava häirintä? Iltasanomien mukaan "Tärkeään maalittamiskeskusteluun on alkanut ilmestyä journalismin kannalta huolestuttavia piirteitä." ja "On viranomaisia, jotka ovat saaneet esimerkiksi tappouhkauksia tai joiden läheisten tietoja on levitelty. Vainoamisen kohteeksi voivat joutua myös muiden ammattien edustajat, kuten toimittajat."

KAIKKIEN on noudatettava Suomen Kansan Perustuslain 1§ - 12§ johdonmukaisessa järjestyksessä, sanantarkasti tai sovellettuna asiaan josta on kyse. Viitaten koulutustasoon edellinen koskee mitä suurimmissa määrin mediaa joka joukkotiedotusvälineitä käyttäen voi levittää uutisia ja/tai valeuutisia vaikuttaen siten kohderymän mielenlaatuun - joka usein on syy julkisen henkilön maalittamiseen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Kokonaan tai osittain vääriä tietoja levitetään yleensä yksittäisestä Viranomaisesta, Viranhaltijasta, Poliittisen puolueen edustajasta tai poliittisesta puolueesta, Kansanosasta tai Kansasta - jonka seuraamus on maalittaminen.

SUOMEN KANSAN PERUSTUSLAKI on Suomen Kansan julkinen mielipide siitä miten Suomessa kuuluu olla ja käyttäytyä, varsinkin sellaisten tahojen jotka ammatikseen käyttävät joukkotiedotusvälinettä. Median on johdonmukaisessa järjestyksessä, sanantarkasti tai sovellettuna asiaan josta on kyse, noudatettava Suomen Kansan Perustuslain 1§ - 12§. Asiasta riippuen Suomen Kansan Perustuslain lisäksi arvioinnissa käytetään Pariisin rauhansopimusta 1947, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 ja 9 artikla sekä Suomen Kansan Hallitusmuotoa 1919.

SUOMI ON PIENI MAA MAAILMASSA. Nykyisten maailmanlaajuisten yhteyksien myötä Maailma vaikuttaa Suomeen niin hyvässä kuin pahassakin ja molemmat tulevat ennemmin tai myöhemmin esille Suomalaisessa yhteiskunnassa. Kun edellä mainittuja lakeja ja sopimuksia ei ole opetettu ja opin kautta oltu ja eletty, Suomi on tänään avoin kaikenlaiselle ulkomaalaiselle vaikutukselle - jopa maalittamiselle riippumatta yhteiskunnallisesta asemasta.

Rikoslaki, 1 § (24.7.1998/563), Julkinen kehottaminen rikokseen
Joka joukkotiedotusvälinettä käyttäen tai julkisesti väkijoukossa taikka yleisesti tietoon saatetussa kirjoituksessa tai muussa esityksessä kehottaa tai houkuttelee rikoksen tekemiseen siten, että kehotus tai houkuttelu 1) aiheuttaa vaaran, että sellainen rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, tai 2) muuten selvästi vaarantaa yleistä järjestystä tai turvallisuutta, on tuomittava julkisesta kehottamisesta rikokseen sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Jos kehottaminen tai houkutteleminen aiheuttaa sen, että rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, sovelletaan mitä 5 luvussa säädetään osallisuudesta rikokseen.

ILTASANOMIEN KÄYTTÖEHDOISSA on kirjattu; "Ilta-Sanomat ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista." - joka on valmistelua väärän tiedon levittämiseen - psyykkiseen väkivaltaan - joka voi johtaa maalittamiseen tai vielä pahempaan.

Jos vertaamme Iltasanomien "lakia" fyysisen väkivalllan valmistelemiseen; "Ilta-Sanomat ei vastaa aseiden, räjähteiden tai sytykkeiden sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä aseiden tai räjähteiden käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista."

LOPUKSI Iltasanomissa mainitaan; "Yhä useammin näyttää käyvän niin, että kritiikki leimataan maalittamiseksi". Kritiikki on hyväksytty vain ja ainoastaan kun se on reaali- ja käsitteellisisesti perusteltu - sanat ja näyttö siitä että mitä on sanottu on totta - sekä asiallisesti esitetty.

ITSESTÄÄN SELVÄÄ pitäisi olla että Journalisti, Päätoimittaja tai Median Omistaja voi tulla maalitetuksi jos käy ilmi että hän herättää kohua - kiihottaa Suomen Kansaa valeuutisilla. Yhtä selvää pitäisi olla että kun aikaisemmin mainittua lakia ja sopimuksia ei ole opetettu kouluissa, median levittämä psyykkinen väkivalta - kohun nostaminen, Kansan kiihottaminen valeuutisoin-nilla - voi johtaa maalittamiseen ja/tai fyysiseen väkivaltaan Journalistia, Päätoimittajaa ja/tai Median Omistajaa kohtaan.

Kritiikki Ruotsin Pääministeri Ste-fan Löfveniä kohtaan kasvaa.
18.11.2019

RUOTSIN PÄÄMINISTERI Stefan Löfven (S) on joutunut erittäin jäätävän kritiikin kohteeksi hänen Ruotsin Televisiolle antamansa haastattelun jälkeen 17.11.2019. Hänen mukaansa syy miksi Ruotissa tapahtuu niin paljon enemmän väkivaltaisuuksia, ammuskeluja ja pommi-iskuja kuin muissa Euroopan maissa on syrjäytyminen. Hän ei näe minkäänlaista yhteyttä maahan-muuton ja koko ajan lisääntyvän väkivallan kanssa.

USEILTA ERI TAHOILTA viittoillaan vahvasti siihen suuntaan että hänen on erottava. Useilla eri keskustelupalstoilla myös rivisosiaalidemokraattien keskuudessa kritiikki Pääministeri Löfveniä kohtaan on yllättävän kovaa. Julkiset kehoitukset "tappaa Poliiseja Jumalan nimeen" ovat saaneet Ruotsin Kansan varpailleen. Useissa keskusteluissa ehdotetaan jo "en allmän strejk för att rädda landet" - "yleislakko maan pelastamiseksi".

RUOTSIN POLIISI on asettanut ensimmäiseksi päämääräkseen "ampumisten ja räjähdysten vähentämisen jengiympäristössä. Toisena päämääränä on rikollisiin verkostoihin kuuluvien henkilöiden määrän vähentäminen pakkokeinoin, toisin sanoen pidätyksillä ja rangaistuksilla. Kolmas päämäärä on aseiden, räjähteiden sekä osien joista rakennetaan räjähteitä takavarikointien lisääminen. Neljäs päämäärä on seuraamus edelisistä, toisin sanoen yleisen turvallisuuden pitäisi kasvaa". (Vapaasti käännettynä Expressen -lehdestä)

NOIN KUUDEN KUUKAUDEN KULUTTUA pitäisi Poliisin toiminnan tulokset näkyä. Asiakoko-naisuudessa on kuitenkin otettava huomioon vastareaktiot Poliisin toimiin. Vastareaktiot eivät välttämättä ensisijaisesti kohdistu Poliisiin vaan siviileihin; Terroriteot siviilejä kohtaan sitoo Poliisin voimavaroja ja altistaa Poliisit iskulle.

Pitäisi olla itsestäänselvä että oikeitten pakolaisten mukana tulee myös oikeita rikollisia maassa olevien rikolliseten lisäksi ja rikolisuus lisääntyy maassa. Toinen asia mikä on itsestäänselvä on että mitä kauempaa rikolliset tulevat, maahan tulee uudentyyppistä rikollisuutta. Kolmas asia mikä pitäisi olla itsestäänselvä on että ajan myötä maahan tulee myös taho joka on aiheuttanut sen että pakolaisia yleensä on olemassa. Neljäs itsestäänselvyys pitäisi olla että kun maahan tulee henkilöitä kahdesta tai useammasta konfliktiosapuolesta, osapuolten väliset konfliktit jatkuvat maassa jonne he tulevat. Itsestään selvää pitäisi olla että jos meidän tunnusmerkis-tömme mukaan maahan tulee ulkomaalaista natsismia/fasismia, niin ulkomaalainen ja koti-mainen natsismi/fasismi lisääntyy maassa.

Itsestäänselvyyksiä on enemmänkin mutta jo pelkästään edellä mainitut asiat aiheuttavat "jengisotia" - jotka ovat olleet tiedossa jo 1990 -luvulta saakka.

Lue myös: Ruotsalainen Poliisi lisääntyvästä väkivallasta Ruotsissa 24.03.2019

"Sotiemme veteraanit".
18.11.2019

Mamu on lyhennös MAahanMUuttaja -yhdyssanasta. Jossain keskustelussa mainittiin että "Ruotsissa asuvat Suomalaiset ovat mamuja Ruotsissa", mutta ei se ihan niin ole kun hieno-tunteisesti ja hienojakoisesti tutkii asiaa niinkuin kuuluu tehdä.

SUOMESTA VÄRVÄTTIIN Suomalaisia muuttamaan Ruotsiin 1960 -luvun jälkeen, jonka seuraamus oli muuttoaalto Suomesta Ruotsiin. Se on eri asia kuin mamu joka on nykyaikainen käsite henkilöstä, joka jostain syystä ja kutsumatta tulee maahan Pohjoismaiden ulkopuoleleta. Nyt on kohta vuosi 2020 eikä 1960.

"Sotiemme veteraanit" : Sanojen väärin käyttö johtaa ajatuksen epäselvyyteen. Ajatuksen epäselvyys puolestaan johtaa vääriin tekoihin.

KIISTATTA Suomi/Suomalaiset ovat osallistuneet sotiin historiassa. Yhtä kiistatonta on että yhtään sotaa Suomi/Suomalaiset eivät ole aloittaneet vaan lopettaneet ne kaikki. Yhtä kiistatonta on että sotien aloittaja on syyllinen.

JOHDONMUKAISESTI seuraava sota estetään estämällä syy sotiin - joka paljastuu Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa 2, Luku 2, 6:S, 7:S, 8:S, ja 9:S artikla, sekä sitä tukevan Suomen Kansan Perustuslain (1§ - 12§) vastaisiSta sanoistaan ja/tai teoistaan.

RAUHAN AIKANA ei ole viisasta rakentaa seuraavaa sotaa varten, vaan pysyvää rauhaa varten. Riippumatta siitä kuka tai mikä puolue milloinkin on Suomea johtanut, Suomi on onnistunut siinä hyvin, vaikka paine päinvastaiseen on ollut ja on vieläkin kova.

KAIKKI nykyaikana esiintyvät ongelmat Suomalaisessa yhteiskunnassa ja elinympäristössä johtuvat siitä että edellä mainittua Rauhansopimusta ja Lakia ei ole opetettu - eikä olemaan ja elämään niiden mukaisesti kaikissa kanssakäymisissä kaikilla tasoilla. Periaatteessa sama kuin että autokoulussa opetettaisiin ajamaan autoa mutta ei liikennesääntöjä.

Yhteiskunnalliset ongelmat ja niistä johtuvat kustannukset kun kasvavat, osoittaa että syytä yhteiskunnallisille ongelmille ei ole kartoitettu.

ILTASANOMISSA kerrottiin 17.11.2019 kuinka "Mielenterveyden hoidossa on Suomessa aukko, johon nuoret putoavat: ”Systeemi on heikoin siellä, missä sen pitäisi olla vahvin”".

ETTÄ PSYKOLOGIASSA ollaan eri miltä monista asioista tarkoittaa sitä että psykologia on jakomielinen. On tieteellistä psykologiaa jonka tarkoitus ja päämäärä on parantaa ja on näennäistieteellistä psykologiaa joka on tieteellisen psykologian vastakohta - josta psykologian pitää parantua.

JOHDONMUKAISESTI kun kartoittaa syyn ja poistaa syyn elinympäristöstä ja yhteiskunnasta niin seuraamuksia kaikkine kustannuksineen ei ole. Kannattaa opiskella miten kliinisessä terveydenhuollossa esimerkiksi potilas jolla on jalka poikki oireineen parannetaan. Useinmiten potilas paranee täysin eikä ole lääkkeistä/huumaavista aineista riippuvainen.

LIIAN USEIN "mielenterveyden hoidossa oleva aukko johon nuoret putoavat", on väärät diagnoosit ja niistä johtuvat väärinhoidot. Osittain vääriin diagnooseihin ja väärinhoitoon sisältyy eritasoiset ihmisoikeuksien loukkaamiset. Niitä joutuu nykyinen tai seuraava Tasavallan Preidentti pyytelemään anteeksi Valtiovallalta (Kansalta) jossain vaiheessa historiaa.

SUOMEN KANSAN julkinen mielipide on: "Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti."

ILTASANOMISSA kerrottiin 16.11.2019 kuinka "Ala-asteen viimeisellä luokalla Kristiina alkoi voida pahoin. Taustalla oli monia tekijöitä. Luokassa oli riitoja ja empaattinen tyttö yritti niitä selvittää, mutta kuormittui itse. Samalla hänellä alkoi olla omia itsetunto-ongelmia."

Tuosta pitäisi jo ymmärtää että mitä, miten ja kuinka paljon vaaditaan lapsen oppivan on osasyy seuraamuksille. Jokainen asia jossa lapsi pakotetaan ylisuoriutumaan on lapsen mielen terveyttä loukkaava. Toinen syy seuraamuksille ovat näennäistieteelliset diagnoosit jotka paljastuvat potilasasiakirjoista. Nykyään lapsilta vaaditaan enemmän kuin mitä lapsen mieli kestää, ja kun se ei kestä, tehdään diagnooseja ja lääkitään seuraamuksia miljardikustan-nuksineen, sen sijaan että poistetaan seuraamuksien ja kustannusten syy. Tulos näkyy sivulla esitetyissä tilastossa.

Sanasota Ruotsin ja Kiinan välillä.
16.11.2019
Kuva: Wikipedia ja kuvakaappaus Expressen.

RUOTSALAIS-KIINALAINEN KUSTANTAJA Gui Minhai vangittiin Kiinassa vuonna 2015. Perustelut hänen vangitsemiselle ovat epäselvät. Wikipedian mukaan Minhai Gui esiintyi Kiinan Valtion Televisiossa 17.01.2016 jossa hän esitti palanneensa vapaaehtoisesti Kiinaan ottamaan vastuun liikennesääntöjen rikkomisesta vuonna 2003. Kiinan viranomaiset ilmoittivat Lokakuus-sa 2017 että Gui Minhai on vapautettu. Hän esiintyi uudelleen Kiinan televisiossa 09.02.2018, jolloin hän syytti tilanteestaan Ruotsin viranomaisia.

EXPRESSEN LEHDEN MUKAAN MUKAAN 15.11.2019, Kiinan suurlähettiläs Gui Congyou varoitti Ruotsin Kulttuuriministeri Amanda Lindiä (Vihreät) antamasta Tucholsky -palkintoa Gui Minhaille. Jos Amanda Lind antaa palkinnon, hän on ei toivottu henkilö Kiinassa. Sama koskee Pääministeri Stefan Löfveniä jos hän osallistuu palkinnonjakoon.

"Olemme olleet erittäin selviä, että sananvapaus vallitsee Ruotsissa ja edellyttää, että Kiina ja Kiinan suurlähettiläs kunnioittavat tätä", sanoo Ruotsin Kulttuusiministeri Amanda Lind.

15.11.2019 Kulttuuriministeri Amanda Lind osallistui palkinnonjakoon. Kiinan suurlähetystön mukaan se on "vakava virhe".

EXPRESSSEN -LEHDEN MUKAAN 04.07.2018, myös Ruotsin ja Venäjän suhteet ovat tulehtu-neet; "Ruotsin pääministeri osoittaa aina Venäjän pahimmaksi viholliseksi ilman minkäänlaisia todisteita. Nyt olemme väsyneet siihen. Sillä ei ole väliä, oletko pääministeri, paavi tai Jeesus Kristus, perusteettomia syytöksiä ei saa esittää. On ymmärrettävä että perusteettomiin syytöksiin vastataan. Toivottavasti seuraava hallitus muuttaa Venäjän politiikkaansa. Ruotsin ja Venäjän väliset suhteet ovat niin pahat, etteivät ne enää pahemmat voi olla.", Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsev sanoo, jonka Ruotsin Pääministeri Stefan Löfven kiistää; "Venäjän ja Ruotsin välit ovat hyvät."

AFTONBLADET -LEHTI, puolestaan kertoo kuinka Ruotsin Hallituksen kansliasta on kadonnut kuusi Glock-pistoolia ja satoja patruunoita. Aftonbladet -lehden mukaan, Ruotsin Poliisi on sähköpostitse vahvistanut että rikosilmoitus asiasta on tehty 25.10.2019.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT): Suomi rikkoi ihmisoikeus-sopimuksen ydinpykäliä.
14.11.2019

ILTASANOMIEN MUKAAN, ""Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) katsoi torstaina päätöksessään, että Suomi rikkoi näitä ihmisoikeussopimuksen ydinpykäliä karkottaessaan irakilaismiehen vuonna 2017. Mies ammuttiin Bagdadissa pian palautuksen jälkeen."

Ruotsin hallitus, asiantuntijat, sotiaallinen johto ja media Suomessa esitti ennen vuotta 2014 että "Venäjä voi hyökätä Suomeen milloin tahansa". Sen jälkeen Ruotsi lähetti sopimusten, ihmisoikeuksien ja lakien vastaisesti Suomeen 15000 pakolaista ja "pakolaista" kustannuksi-neen ja seuraamuksineen Suomelle. Sellaiseen maahan joka milloin tahansa voi joutua sotaan ei saa lähettää pakolaisia. Myös kaikilla tähän saakka tapetuilla Suomalaisilla ja kaikilla raiska-tuilla Suomalaisilla lapsilla - sekä heillä jotka tullaan tappamaan ja/tai raiskaamaan, oli ja on oikeus elämään omassa kotimaassaan Suomessa.

"Euroopan ihmisoikeussopimuksen artiklat kaksi ja kolme ovat ehdottomia ja kriisioloissakin poikkeamattomia oikeuksia, toteaa kansainvälisen lain ja ihmisoikeuksien professori Martin Scheinin."

Sitä ennen on ollut ja on Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8, ja 9 artikla. Professori Martin Scheininkin ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) kannattaa lukea ja noudattaa.

"–Suomen pitää vakuuttaa ministerikomitea siitä, että lakeja on sillä tavalla muutettu, että vastaavaa ei enää tapahdu, Scheinin sanoo."

"Ohisalon mukaan on erittäin vakavaa, että oikeusvaltio ei ole onnistunut suojelemaan kaikkein tärkeimmän oikeuden eli elämän turvaamista. Ohisalo sanoo, että asia on otettu esiin ministeriössä, ja se aikoo selvittää, ettei vastaavaa enää tapahtuisi."

Sellaisia lakeja ei saa säätää jotka ovat Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa sekä sitä tukevan Suomen Kansan Perustuslain vastaisia. Olemassa olevia sopimuksia ja lakeja on noudatettava eikä kirjoittaa uusia.

Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, FINLEX
tai
Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, Mielipiteemme

A-Studio Jussi Halla-aho ja Husu Hussein 1/2 (2014).
13.11.2019

2014 nauhoitetulla videolla 10:00:00 jälkeen maitaan Suomen kansan Perustuslaki 12§ ja että "ennakkosensurointia ei saa missään nimessä harrastaa".

12 § Sananvapaus ja julkisuus
Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.

ILMAN SANANVAPAUTTA ei voi arvioida sanojen esittäjän (koulutustasoa eikä) mielenlaatua. Perustavanlaatuisessa arvioinnissa käytetään Suomen Kansan Perustuslain 1§ - 10§ johdonmukaisessa järjestyksessä, sanantarkasti tai sovellettuna asiaan josta on kyse.

TÄSSÄ TAPAUKSESSA ulkomailla toiminut henkilö on puheissaan ulkomailla tuonut julki koulutustasonsa ja mielenlaatunsa, joka reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein (Suomen Kansan Perustuslain mukaan) on laitonta Suomessa. Hänen Suomeen tulon estäminen ei ole Suomen Kansan Perustuslain vastaista ennakkosensurointia, vaan Suomen Kansan Perustus-lain mukaista rikoksen ennaltaehkäisemistä Suomessa.

Ruotsin Tilastokeskus (SCB) joutuu laskemaan BTK:n uudelleen.
12.11.2019

AFTONBLADET LEHDEN MUKAAN, Ruotsin Tilastokeskus (Statistiska Centralbyrån) joutuu paljastuneen tilastotietojen väärennysskandaalin seuraamuksena laskemaan BTK:n uudelleen. Skandaalin kerrotaan johtuvan siitä että SCB:n yhteistyökumppani Evry on vääristellyt tilastotie-toja. Uutiset Evryn vääristellyistä tilastoista järkyttää maan korkeinta johtoa. Ruotsin on pakko laskea uudelleen Ruotsin BKT. Luottamus Ruotsin Tilastokeskuksen esittämiin "tietoihin" on romahtanut.

- Yritämme korjata niin paljon kuin vain on mahdollista, sanoo Tilastokeskuksen Kansantalou-den tilinpidon osaston päällikkö Helena Kaplan.

Yllä mainittu asia on ollut ja on yksi syy miksi ulkomaalaisia formaatteja ei kannata tuoda Suomeen. Tilastot näyttävät yhtä, mutta todellisuus on jotain muuta.

SAAB JAS Gripeniä mainostetaan Suomalaisille Hornetin korvaajana.
25.08.2019
Kuva: Wikipedia

KAIKKIA EI OLE KERROTTU JAS Gripenin kehitys- eikä myyntihistoriasta - kuten esimerkiksi että Ruotsi käytti tilaisuutta hyväkseen Venäjän levottomuuksien aikaan varastaen sotilaallista teknologiaa Venäjältä jonka avulla JAS Gripeniä kehitettiin. Asiasta raportoi Ruotsissa muunmu-assa Ruotsalainen Aftonbladet -lehti 22.01.2003 otsikolla "Ruotsalaiset vakoilijat".

Lue lisää: SAAB JAS Gripeniä mainostetaan Suomalaisille Hornetin korvaajana. -sivu.

Puolustussotamme kiteytettynä.

"Ruotsalaisuuden päivänä" on hyvä muistuttaa puolustussodistamme 1809, 1918 ja 1939-1945.

 • Suomen I sota 1809 Aatelismia vastaan: Ruotsin Kuningaskunta (Diktatuuri, Aatelis-mi) hävesi sodan. Ruotsin kuningas pseudonimellä Kustaa IV Aadolf menetti kruununsa ja 1818 tilalle tuli Jean-Baptiste Jules Bernadotte, pseudonimeltään Kaarle XIV Juhana.
 • Suomen II sota 1918 Aatelismia vastaan: Suomen Hallitusmuodossa "Älköön tasaval-lassa annettako aatelisarvoja älköönkä muita perinnöllisiä arvoja.". Vallankaappausyritys terrorismia ja väkivaltaa käyttäen. Osapuolet olivat Suomi, Venäjä, Ruotsi ja Saksa. Suomalaisia ja Venäläisiä diplomaatteja tapettiin terroristi-iskuissa 1920 -luvulle saakka.
 • Suomen III sota 1939-1945 Aatelismia vastaan: Vallankaappausyritys Natsien avulla. Osapuolet olivat Suomi, Venäjä, Ruotsi ja Natsit.

Osa "Suomenruotsalaisia" ovat geneettisesti Suomalaisia; "Vi letade efter våra avlägsna släktingar som enligt kyrkobokföringen ska finnas i Sverige, men hittade ingen. Överrask-ningen var stor, när 100% genetisk match hittades 147 kilometer från oss och släkten är finländsk. Vår släkts efternamn har direkt översatts från det finländska efternamnet till svenska och kyrkböokföringen förfalskats."

Kai se ei ollut tarkoitus Suomen kahdella kansalliskielellä (Suomen Hallitusmuoto 1919 ,14§), että Suomalaisia joiden äidinkieli on Ruotsi kustannuksella pakotetaan Ruotsin kieltä kaikille Suomalaisille, kuten ei myöskään että Suomalaisia joiden äidinkieli on Ruotsi käytetään poliitti-sesti hyväksi. Kai tarkoitus oli, että Suomalaiset joiden äidinkieli siihen aikaan oli Ruotsi, ajan kuluessa vaihtaisivat äidinkielen takaisin Suomen kieleksi - ja siltä osin Suomen Kansa olisi yhtenäinen ilman minkäänlaisia vastakkainasetteluja.

Perimä paljastaa enemmän kuin uskotaan sen paljastavan.
04.11.2019
Jotkut näkevät kuvassa vain takan hiilloksen. Jotkut näkevät kuvassa painajaisen: Hiilloksesta katsovat silmät. Jotkut näkevät molemmat, mutta eivät usko että hiilloksella ja tuhkalla on kaikkia muita vaadittuja ominaisuuksia että hiillos kykenisi näkemään.
ILTASANOMIEN MUKAAN "Suomalaisten perimä paljasti: Toistuvat painajaiset kumpuavat geeneistä – yhteys myös mielen­terveys­ongelmiin."

Normaalit unet olivat ne painajaisia tai ei ovat aivojen tuottama - joskus abstrakti kooste usei-den kuukausien ajalta kokemuksista joita ei tarvitse pitää mielessä. Käytännössä kyseessä on sama toiminto kuin automaattisesti tasaisin väliajoin suoritettu tietokoneen kiintolevyn elvyttäminen.

Jos jotain substanssia (alkoholi, huumeet, lääkkeet) käyttämällä tuhoaa hermostoa ylläpitävää solustoa (kasvuikäisenä estäen siten hermoston kasvun), niin varmasti henkilö kokee loppujen lopuksi yhteiskunnan ja elinympäristön erilaisena kuin normaali ihminen ja sen takia näkee painajaisia tai sairastuu esimerkiksi Alzheimerin tautiin - geenettisestä perimästä riippumatta. Tai jos henkilö on jatkuvan psyykkisen häirinnän kohde, hän näkee enemmän painajaisia kuin normaali ihminen. Jos henkilö näkee jatkuvasti painajaisia, painajaiset ovat seuraamus syystä.

Painajaisia aiheuttavat fyysiset ja/tai psyykkiset negatiiviset kokemukset. Normaalisti oloissa unet olivat ne painajaisia tai ei - on automaattinen mielellinen toiminta niin kuin esimerkiksi fyysisen sydämen lyönti, silmien räpsyttely tai soluston uusiutuminen on - ovat parantavia.

Ruotsi karkoittaa kuusi radikaalia islamistia - tai karkoittaako?
01.11.2019
Kuva: Unsplash.
EXPRESSEN LEHDEN MUKAAN 31.10.2019, Ruotsi haluaa karkoittaa kuusi radikaalia islamia edustavaa johtajaa, jotka Ruotsin turvallisuuspolisiin mukaan uhkaavat maan turvallisuutta. Miehet pidätettiin turvallisuuspoliisin tekemässä iskussa keväällä. Päätöksestä huolimatta mie-het vapautetaan johtuen siitä, että kaikkia uhkaa vainoaminen tai kidutus heidän kotimaassaan. Siitä syystä karkotuksia ei voida panna täytäntöön.

MONET KULTTUURIT PERINTEET, TAVAT JA USKONNOT tunnusmerkistönsä mukaan pitävät sisällään rasismia, fasismia, vihapuheita, rikollisuutta, terroria, terrorismia, vainoja, ja ihmisoi-keuksien loukkauksia. Jos maahan sallii tulla rasismia, fasismia, vihapuheita, rikollisuutta, terro-ria, terrorismia, vainoja, ja ihmisoikeuksien loukkauksia, mitä suuremmalla todennäköisyydella rasismi, fasismi, vihapuheet, rikollisuus, terrori, terrorismi, vainot ja ihmisoikeuksien loukkaukset nousevat maassa - itsestäänselvä asia.

PAKOLAISUUS EI OLE ONGELMA vaan ongelma on syy miksi pakolaisia yleensä on olemas-sa. Jos pakolaisten lisäksi sallii syyn tulla maahan, ja että on kykenemätön poistamaan syyn maasta, se päättyy siihen että kohta on pakolainen omassa kotimaassaan.

EXPRESSEN 01.11.2019 : "Ruotsin Poliisi varoittaa, että rikollisverkot ovat alkaneet käyttää yhä voimakkaampia ja edistyneempiä pommeja. Tämä ei koske pelkästään käsikranaatteja, vaan myös termospulloihin piilotettuja pommeja ja voimakkaita pommeja kaukosäätimillä."

AIKA NÄYTTÄÄ koska ne oppivat mikä on "jengien välisiä välienselvittelyjä", mikä on "rikollisten välisiä välienselvittelyä" ja mikä on "terrorismia" ja "terrorismin harjoittelua". Koskien järjestäy-tymistä, käyttäytymistapoja, aseita sekä väkivallan kohteita, edellä mainittujen ryhmien välillä on silmiinpistävä ero.

KUN VIIMEKSI MAINITULLA RYHMÄLLÄ ON JOHTO se on järjestäytynyt ja hetken aikaa on hiljaista. Kun alkaa tapahtua, niin aseistus on raskaampaa ja pommit huomattavasti nykyisiä voimakkaampia. Mihin valtaan pyrkivä järjestö kohdistaa iskunsa: Poliittiseen johtoon, varak-kaisiin sekä sotilallisiin kohteisiin.

Jälleen kerran Ruotsalaiskenraalien skenario "Venäjän uhasta".
31.10.2019
Kuva: Kuvakaappaus.
"Muutamassa päivässä Venäjän joukot voivat miehittää Pohjois-Ruotsin - ja Ruotsilla ei ole mitään millä vastustaa. Ryhmä sotilaita ja tutkijoita varoittaa uhasta, josta melkein kukaan ei ole puhunut. ”Sen ei tarvitse edes johtua lisääntyneestä jännitteestä lähiympäristöllämme. Se tekee skenaariosta niin ilkeän”, sanoo entinen kenraalimajuri Karlis Neretnieks Aftonbladet -lehden mukaan."

Samanlaisia skenarioita karttoineen esitettiin Suomessa ruotsalaisomistuksessa olevan median taholta ennen 2014/2015, ennen kuin Ruotsin hallitus lähetti laittomasti Suomeen 15000 pakolaista ja "pakolaista" seuraamuksineen ja kustannuksineen Suomelle. Toki on sellainen mahdollisuus olemassa että Venäjä hyökkää Ruotsiin, mutta hyökkääkö tai ei siitä päättää Ruotsin hallitus sanomisillaan ja tekemisillään.

EXPRESSSEN -LEHDEN MUKAAN 04.07.2018, "Ruotsin pääministeri osoittaa aina Venäjän pahimmaksi viholliseksi ilman minkäänlaisia todisteita. Nyt olemme väsyneet siihen. Sillä ei ole väliä, oletko pääministeri, paavi tai Jeesus Kristus, perusteettomia syytöksiä ei saa esittää. On ymmärrettävä että perusteettomiin syytöksiin vastataan. Toivottavasti seuraava hallitus muuttaa Venäjän politiikkaansa. Ruotsin ja Venäjän väliset suhteet ovat niin pahat, etteivät ne enää pahemmat voi olla.", Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsev sanoo."

Suomea ei saa sotkea Venäjän ja Ruotsin Kuningaskunnan välisiin suhteisiin, olivat ne minkä luonteisia tahansa.

Sisäministeri Maria Ohisalo Kanna-biksen laillistamisesta.
30.10.2019
Kuva: Unsplash.
Kannabis on yksi psyykkeeseen vaikuttavista substansseista alkoholin, psyykkeeseen vaikut-tavien lääkkeiden sekä huumausaineiden ohella. Se yhdisteään niin kuin muutkin psyykkee-seen vaikuttavat substanssit muunmuassa lasten hyväksikäyttöön.

"Päihteet eivät kuitenkaan häviä ja taistelu päihdeongelmia vastaan ei ole onnistunut nykyisillä keinoilla." sanoo Sisäministeri Maria Ohisalo. Mielipiteemme on että päihdeongelmat eivät katoa eivätkä vähene varisinkaan alaikäisten keskuudessa sillä että päihteiden saatavuutta lisätään.

"Tilastoja katsomalla on selvää, että pelkästään nykyiset keinot eivät ole toimineet ja huumaus-ainepolitiikan suuntaa on muutettava.", Sisäministeri Maria Ohisalo perusteli. Mielipiteemme on että tilastot voi näyttää yhtä, mutta todellisuus on jotain toista. Pikaisesti arvioituna Kannabik-sen laillistamisesta on huomattavasti enemmän haittaa Suomen Kansalle kuin siitä on hyötyä.

Suurin osa ongelmista Suomessa tänään johtuu siitä ettei Suomen Hallitusmuotoa 1919, Parii-sin rauhansopimusta 1947 Osa II, Luku II, 6, 7, 8, ja 9 artikla, ja niitä tukevaa Suomen Kansan Perustuslakia ei ole opetettu kotona eikä koulussa. Näin ollen Suomen Kansa - monien muiden asioiden ohella - ei ole varautunut henkilökohtaisesti eikä Kansalliseti ulkomaalaisia trendejä eikä ulkomaalaista huumausainepolitiikkaa vastaan.

Suomi on palapeli pienessä ja suu-ressa mittakaavassa.
29.10.2019
Kuva: Unsplash.
Meillä kaikilla on omat voimakkuutemme ja heikkoutemme, joista tärkein ei ole voimakkuutemme tiedostaminen vaan heikkoutemme tiedostaminen. Nimittäin aina löytyy joku toinen henkilö joka on voimakas siinä missä minä olen heikko ja voi auttaa minua; Toimiva ystävyys, parisuhde ja jopa yhteiskunta rakentuu niin kuin palapeli täydelliseksi kokonaisuudeksi, jossa jokaisella on oma tärkeä henkilökohtaiseen lahjakkuutteen/kutsumukseen perustuva paikkansa ja tehtä-vänsä, pienessä ja suuressa mittakaavassa.

"Olemme tottuneet Suomessa länsimaiden demokratian ja oikeusvaltion perusarvoihin. Ihmisoikeuksiin, riippumattomiin tuomioistuimiin, sanan- ja lehdistönvapauteen sekä jakamattomaan ihmisarvoon."

Me emme niinkään ole tottuneet länsimaiseen Demokratiaan ja Oikeusvaltion perusarvoihin, ensisijaisesti syystä että niitä ei ole opetettu kotona eikä kouluissa. Edellistä voi verrata vaikka Autokouluun jossa opetetaan ajamaan autoa mutta ei liikennesääntöjä.

"Nämä asiat eivät koskaan ole olleet itsestäänselvyyksiä, eivät vuonna 1919 eivätkä vuonna 2019.

Perustavanlaatuinen päämäärä vuonna 1919 on olemassa Suomen Hallitusmuodossa, mutta niinkuin historiasta voimme tänään todeta, se ei ollut itsestäänselvyys. Toisen Maailmansodan jälkeen määriteltiin Suomen osuus sodassa Pariisin rauhansopimuksessa vuonna 1947, Rauha Suomen kanssa; Syyllisyys, oikeudet ja vastuu - joista kaksi jälkimmäistä on jäänyt opettamatta.

Edellinen on ajan myötä johtanut siihen että lähestulkoot jokaisessa yhteiskunnallisessa kerros-tumassa 2019 on korkean koulutuksen omaavia henkilöitä, jotka eivät toimi Kansallisten arvo-jen, sääntöjen ja perinteiden mukaisesti - Suomen Kansan perustuslaki 1§ - 12§, vaan osittain tai kokonaan toimivat omien sääntöjensä mukaisesti. Edellisistä syistä asiat eivät vuonna 2019 ole itsestäänselvyyksiä.

Demokratiaa ja oikeusvaltiota vastaan yritetään hyökätä. Sellaiselle toiminnalle on oltava nollatoleranssi.

Yksinkertaisesti kuvailtuna ennen vuotta 1919 Suomalaisilla ei ollut ihmisoikeuksia. Vuonna 1947 ihmisoikeudet määriteltiin mutta vuoteen 2019 saakka arvoja ei ole opetettu kotona eikä koulussa ja Suomi on avoin hyökkäyksille Demokratiaa vastaan. Ehkä parhain kuvaus missä tilassa Suomi on kaikilla yhteiskunnallisilla tasoilla tulee median taholta.

Useiden sanomalehtien käyttöehdoissa mainitaan suoraan tai epäsuoraan, että sanomalehti; "ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista yksittäiselle Kansalaiselle, Kansan-osalle, Kansalle kokonaisuudessaan tai Kansainvälisesti, ja että se ei vastaa kolmannen osa-puolen käyttäytymisestä johtuen median nostattamasta kohusta (kiihotuksesta) joukkotiedoi-tusvälinettä käyttäen". Sellaiselle toiminnalle on kaikilla yhteiskunnallisilla tasoilla oltava nolla-toleranssi.

Kai ensisijaisesti ei pidä lähteä syyttämään ketään, vaan vaatimaan että Suomen Kansaa kunnioitetaan Suomen kansan Hallitusmuodon 1919, Parisiin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa Osa II, Luku II, 6, 7, 8, artikla sekä Suomen Kansan Perustuslain 1§ - 12§ edellyttämällä tavalla Suomessa. Se ei ole paljoa vaadittu, eikä se ole Kansallinen häpeä jos nykyinen tai tuleva Presidentti joutuu pyytämään anteeksi yksittäisten Valtiovallan palveluk-sessa olevien henkilöiden tekemiä rikoksia Suomen Kansaa vastaan. Seuraamuksille olivat ne mitkä tahansa on aina syy. Poistamalla syyn, seuraamuksia ei synny.

Toimimme tämän mukaisesti Suomessa, Euroopassa ja kansainvälisesti.

Oikeudet on annettu Suomen Kansaa, Valtiovaltaa (Demokratiaa) edustavalle Eduskunnalle, Suomen oikeudenkäyttöpiirille Parisiin rauhansopimuksessa 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8, artikla. Se on palapelin palanen joka on olemassa mutta jota ei vielä ole laitettu paikalleen Kansallisesti eikä Kansainvälisesti.

Lörpöttelikö Yhdysvaltain Presi-dentti Donald Trump liikaa?
29.10.2019
THE POLITICO LEHDEN MUKAAN, Yhdysvaltain Presidentti Donald Trump lörpötteli liikaa kertoessaan hyökkäyksestä Syriassa jonka seuraamuksena ISIS -järjestön johtaja Abu Bakr al-Baghdadi sai surmansa. Suomessa asiasta uutisoi Iltasanomat.

ILTASANOMIEN MUKAAN, ""Trump meni jostain syystä paljastamaan, että helikopterit palasi-vat kohteesta takaisin identtistä reittiä pitkin. Se oli kaikkein huolestuttavinta", eläkkeellä oleva armeijan kenraaliluutnantti Michael Nagata arvioi Politicossa. Edellisen lisäksi kriitikkojen mie-lestä Presidentti Trump paljasti kuinka kauan joukot olivat haavoittuvia ja että kuinka Yhdys-valtalaisjoukot olivat onnistuneet jollain keinolla kartoittamaan tunneliverkoston etukäteen.

MIELIPITEEMME ON, että kyseessä voi olla myös disinformaatio. ISIS -joukot alueella eivät ole sokeita ja mykkiä ja tietävät sanomattakin kuinka kauan aikaa hyökkäys kesti. Koskien tunneli-verkoston kartoittamista on mahdollista että tiedot annettiin Presidentti Trumpille jälkikäteen kun tunneliverkosto oli kartoitettu.

MINKÄLAISET SEURAAMUKSET tehdystä hyökkäyksestä ja Isis-johtaja Abu Bakr al-Bagh-dadin surmaamisesta ovat, sekä kenestä tulee ISIS -järjestön uusi johtaja - sen aika näyttää.

LIIALLISESTA LÖRPÖTTELYSTÄ PUHEEN OLLEN, ehkä kaikista hauskin Ruotsalainen sukel-lusvenemoka oli kun meren pohjasta löydettiin vieraan vallan minisukellusvene joka osoittautui Venäläiseksi. Ruotsin poliittinen johto ja armeija arveli sukellusveneen uponneen nopeasti ja siitä syystä se ei ollut ehtinyt lähettää hätäviestiä. Ruotsi vaati Venäjältä selvitystä asiaan, joka tuli: "Myönnämme että kyseessä oleva sukellusvene on Venäläinen. Se upposi ensimmäisen maailmansodan aikana törmättyään ruotsalaiseen matkustajalaivaan. Siksi te ette kuulleet hätäviestiä".

Mikä on muuttunut, Suomalaisten mielenterveys tai diagnoosit?
27.10.2019
YLEN MUKAAN, "Suuri käänne masennuksen historiassa tapahtui vuonna 1980, kun Yhdysvalloissa julkaistiin uusi tautiluokitus DSM-III. Siitä tuli myös osa suomalaista mielisairauksien luokittelujärjestelmää 1980-luvun lopussa."

KAI KAIKISTA TÄRKEIN HAVAINTO ON että Yhdysvalloissa kieli, kulttuuri, koulutus, perinteet, tavat, uskonnot ja niin edelleen, jotka kaikki omalla tavallaan vaikuttavat mielen terveyteen joko positiivisesti tai negatiivisesti, ei ole kaikilta osin sovellettavissa Suomeen. Käyttämällä Yhdys-valtalaista luokittelujärjestelmää Suomessa, johtaa vääriin diagnooseihin Suomessa.

ILTALEHTI PUOLESTAAN otsikoi 30.10.2019 kuinka "Samia hoidettiin aivan väärin - Erikois-lääkärikin kauhistui". Niinhän se on, että Suomalaisia voi enemmän masentaa väärät diagnoo-sit ja lääkkeit kuin itse masennus.

ILTASANOMIEN MUKAAN "Syyttäjien mukaan Inyoung You aiheutti poikaystävänsä kuoleman pahoinpitelemällä tätä verbaalisesti, fyysisesti sekä psykologisesti. Nuori nainen oli myös läsnä, kun hänen poikaystävänsä riisti oman henkensä."

Kaikki "itsemurhat" eivät ole itsemurhia, vaan murhia.

Kuka sanoikaan että "mielenterveys on geeneissä"? Jos totta, niin hautuumaillekkin pitäsi asentaa turvakamerat ja vartijat siltä varalta että ruumiit alkavat riehumaan haudoissaan. Haudoissa ne geenit ovat.

Turkin ja Suomen kaksoiskansa-laisesta on annettu Turkissa pidätysmääräys.
24.10.2019
ILTASANOMIEN MUKAAN, "Turkin viranomaiset ovat esittäneet Pirkanmaan käräjäoikeudelle pyynnön kansainvälisestä oikeusavusta. Pyyntö koskee Turkissa nostettua oikeusjuttua, jossa asianomistajana on Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan ja vastaajana Tampereella vuosikymmeniä asunut Turkin ja Suomen kaksoiskansalainen."

SUOMEN KANSAINVÄLISTYMINEN tuo mukanaan monitasoisia Kansain välisiä ongelmia, varsinkin kun Demokratia (Kansanvalta) kohtaa sen vastakohdan, Dikatuurin sen kaikissa mahdollisissa ilmenemismuodoissaan.

RUOTSISSA ONGELMAT OVAT SUUREMMAT, sillä siellä Kuningaskunta (Aatelismi, Diktatuuri), Näennäisdemokratia (osittain Aatelismi, osittain Diktatuuri ja osittain Demokratia) ja Demokratia kohtaa kaikkien niiden vastaisen ilmentymän sen kaikissa mahdollisissa ilmenemismuodoissaan.

EDELLÄ MAINITUT asiat tulevat ilmi esimerkiksi koultuksessa, jossa Suomessa parantamisen varaa on 35%-40% (säästö koulutuksen kokonaisbudjetista), kun taas Ruotsissa vastaava on 60%-65% joka on hälyyttävän korkea.

MONET KULTTUURIT PERINTEET, TAVAT JA USKONNOT tunnusmerkistönsä mukaan pitävät sisällään rasismia, fasismia, vihapuheita, rikollisuutta, terroria, terrorismia, vainoja, ja ihmisoikeuksien loukkauksia. Jos maahan sallii tulla rasismia, fasismia, vihapuheita, rikollisuutta, terroria, terrorismia, vainoja, ja ihmisoikeuksien loukkauksia, mitä suuremmalla todennäköisyydella rasismi, fasismi, vihapuheet, rikollisuus, terrori, terrorismi, vainot ja ihmisoikeuksien loukkaukset nousevat maassa - itsestäänselvä asia.

SUOMEEN EI SAA PÄÄSTÄÄ eikä Suomessa saa esiintyä mitään mikä loukkaa Kansalaisen, Kansanosan, Kasan tai toisen Kansan kunniaa, omatuntoa, itsetuntoa, fyysistä ja/tai psyykkista vakautta/vakaumusta, ihmisoikeuksia tai oikeuksia yleensä. Jos Suomeen pyrkivä ei sitä hyväksy, Suomesta saa pysyä poissa - ja jos Suomessa oleva ei sitä hyväksy, Suomesta saa poistua. Vihapuheet ja maalittaminen Suomessa loppuu siihen.

Suomen Hallintomuodon 1919, Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa Osa II, Luku II, 6, 7, 8, ja 9:s artikla, sekä Suomen Kansan Perustuslain 1§ - 12§ mukaisesti - tietenkin.

Turkin vastainen mielenosoitus Helsingin keskustassa.
21.10.2019
Kuva: Unsplash

Mielenosoittajat eivät noudattaneet ohjeita – poliisi joutui turvautumaan voimakei-noihin Narinkkatorilla kertoo Poliisi tiedotteessaan 19.10.2019.

POLIISIN TIEDOTTEEN MUKAAN "Poliisi joutui turvautumaan voimankäyttöön mielenosoituk-sessa, joka järjestettiin lauantai-iltapäivänä Helsingin ydinkeskustassa.

Ennen mielenosoituksen liikkeelle lähtemistä poliisi neuvotteli tunnin ajan mielenosoituksen järjestäjien kanssa. Järjestäjien toiveena oli liikkua kulkueen kärjessä autolla. Turvallisuussyistä poliisi ohjeisti järjestäjiä jättämään auton pois kulkueesta. Järjestäjät kieltäytyivät noudatta-masta ohjeita, jolloin poliisi määräsi järjestäjiä jättämään auton pois.

Määräyksestä huolimatta ajoneuvo lähti kulkueen mukaan, ja poliisi pysäytti kulkueen heti Narinkkatorille. Poliisi joutui lopulta rikkomaan ajoneuvon ikkunan pysäyttääkseen sen. Joukkoja hallittiin muun muassa poliisin ratsukoiden avulla. Lähes samanaikaisesti useampi mielenosoittaja esti poliisiauton liikkumisen. Tässä yhteydessä poliisi joutui käyttämään etäla-mautinta henkilöön, joka vastusti poliisia. Näiden tapahtumien jälkeen kulkue pääsi liikkeelle ja kulki ydinkeskustassa suunnitellun reitin rauhanomaisesti. Kulkue päättyi Kansalaistorille, jossa mielenosoitus jatkui rauhallisesti.

Mielenosoituksen alkuvaiheen tapahtumista on kirjattu rikosilmoituksia mm. kokoontumisrikko-muksesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni."

MIELENOSOITUKSEN JÄRJESTÄJÄ oli Yhdessä Rojavan puolesta -solidaarisuusverkosto. Poliisin arvion mukaan mielenosoitukseen osallistui noin 300 henkilöä.

Kun Suomessa Kurdit osoittavat mieltään Turkkia vastaan heitellen Suomessa kiviä ja tottele-matta Suomen Poliisia rikkoen Suomen Kansan Perustuslakia (Suomen Kansan Rauhaa), toiminta ei ole länsimaisen demokratian ja oikeusvaltion perusarvojen tukema, eikä sellainen toimita tee Kurdien eikä Rojavan asiaa paremmaksi - päinvastoin.

Sisäministeri Maria Ohisalo pyytää selvitystä poliisin pelisäännöistä.
21.10.2019

HELSINGIN SANOMAT: "Ohisalo kertoo haluavansa käydä poliisijohdon kanssa pelinsäännöt perusoikeuksien toteutumisesta ja turvallisuudentunteen säilymisestä vahvana niin mielenosoit-tajien kuin sivullisten parissa."

Tärkein kai on Suomen Kansan julkinen mielipide siitä miten Suomessa kuuluu olla ja elää ihmisiksi. Se on Suomen Kansan Perustuslaki, lähinnä Suomen Kansan Perustuslaki 1§ - 12§ johdonmukaisessa järjestyksessä, sanantarkasti tai sovellettuna asiaan josta on kyse. Edelli-nen tukee Pariisin Rauhansopimusta, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 ja 9 artikla sekä Suomen Hallitusmuotoa 1919.

On hyvä käydä yhdessä läpi perusteita sille kuinka ennaltaehkäissään ulkomaalaisten väkival-taiset mielenosoitukset Suomessa johtuen esimerkiksi konfliktista ulkomailla. Sama koskien lasten, naisten ja vanhusten raiskaamistapauksia, murhia ja tappoja, terroristi-iskuja, sekä rikoksia joita Suomessa ei aikaisemmin ole ilmennyt - millä tavalla sellaiset ennaltaehkäissään ja estetään Suomessa.

Demokratian ensisijainen tehtävä on Demokratian suojeleminen, yhteiskunnan ja elinympäris-tön kehittäminen.

YLEN MUKAAN 28.10.2019, Sisäministeri Maria Ohisalo on tyytyväinen Poliisin selvitykseen mielenosoituksen tapahtumista. Sisäministerin mukaan tilanteen kulku Narinkkatorilla oli sellainen, että Poliisilla olisi ollut perusteet keskeyttää koko mielenosoitus. Ministeri Ohisalo toteaa selvityksen saatuaan, että Poliisin varustautuminen tilanteeseen oli perusteltua.

Tasavallan Presidentti Sauli Niin-istön puhe Suomen hallitusmuoto 100 vuotta -juhlatilaisuudessa.
16.10.2019

TASAVALLAN PRESIDENTTI Sauli Niinistön puheessa Suomen Hallitusmuoto 100 vuotta -juhlatilaisuudessa 10.09.2019 Presidentti lähestyi Hallitusmuotoa, Perustuslakia ja Valtio-sääntöa kahden teeman, luottamuksen ja osallisuuden kautta, joilla on vaikutus meidän kaikkien arkielämään.

VUOTEEN 1809 SAAKKA osa nykyistä Suomea oli Ruotsin Kuningaskunnan hallitsemaa alu-etta. Suomen Kansan sota Ruotsin Kuningaskuntaa ja Aatelismia vastaan vuonna 1809 on yksi perustavanlaatuisista kulmakivistä, joista Suomen Kansan Demokratiaan perustuva Hallitus-muoto tulisi rakentumaan. Esi-vanhemmillemme rakentaminen ei kuitenkaan ollut helppoa sillä vastustus Suomen Kansan itsenäistymistä vastaan oli kova. Vielä sata vuotta myöhemmin, vuonna 1919 mielipiteitä oli monia, oli valkoisia ja punaisia, monarkistisia ja tasavaltalaisia, mutta tavoitteita oli vain yksi. Eheä kansakunta, joka on luja myös ulospäin.

Hallitusmuodon toisessa luvussa, Suomen Kansan yleisiä oikeuksia ja oikeusturvaa (1§ - 14§) suojeltiin aatelisarvoilta ja muilta perinnöllisiltä arvoilta Hallitusmuodon 15§:ssä.

II LUKU, Suomen kansalaisten yleiset oikeudet ja oikeusturva

15 § Älköön tasavallassa annettako aatelisarvoja älköönkä muita perinnöllisiä arvoja.

Aatelismiin ja perinnöllisiin arvoihin yhdistettävissä olevat arvot kuten esimerkiksi rasimi, fasis-mi, väkivalta, vainot, terrori, terrorismi sekä kaikki niihin yhdistettävissä olevat asiat Suomalaisia kohtaan kiellettiin Suomessa 1919. Vaikka edellä mainitut asiat kiellettiin, niitä esiintyi eri muo-doissa vuoteen 1947 saakka, jolloin toisen maailmansodan jälkeen solmittiin Pariisin rauhan-sopimus 1947, jonka Osa II, Luku II, 6, 7, 8 ja 9 artiklaa Suomen Kansan Perustuslaki tukee.

OMALTA OSIN Suomen Hallitusmuoto 1919 ja Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa todistaa Suomen Kansan historiasta ja kumoaa kaiken propagandan jota on levitetty tähän päivään saakka. Mitä historiassa on tapahtunut on historiaa, sille me emme voi mitään.

Mitä Historiassa päätettiin ja tehtiin ja mihin päätökset ja teot johtivat, antaa osviittaa siihen mitä päättää ja tehdä nykyajassa että emme tee samoja virheitä uudelleen. Sellaisia päätöksiä tukee Halitusmuoto 1919, Pariisin rauhansopimus, Rauha Suomen kanssa sekä niitä tukeva Suomen Kansan Perustuslaki. Historiallisia tietoja me emme käytä kenenkään nykyään elävän ihmisen, Kansan osan tai Kansan syyllistämiseen, ellei yhteyksiä Historiassa tehtyihin rikoksiin reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein ole olemassa.

Ruotsin Pääministeri Stefan Löfven kävi tarjoamasssa Suomelle soti-laallista apua.
07.10.2019

ILTALEHDEN MUKAAN Ruotsin pääministeri käivi keskustelemassa Suomen Pääministeri Antti Rnteen kanssa. Iltalehden mukaan keskusteluissa Pääministeri Stefan Löfven "antoi äänen-sävyllään kunniasanansa siitä, Ruotsi säätää lain sotilaallisesta avunannosta Suomelle."

MIKÄ HÄTÄ mahtaakaan olla Pääministeri Stefan Löfvenillä kun hän tarjoaa 5600 Ruotsalaista sotilasta Suomelle sotilaalliseksi avuksi, Suomelle joka ei tarvitse sotilaallista apua. Ruotsihan se on "joka muistuttaa sotatannerta".

RUOTSALAISET VALTIOLLISET YRITYKSET ovat syyllistyneet rikoksiin ulkomailla, ja ovat sitä kautta hankkineet vihollisia läheltä ja kaukaa. Ruotsi lähetti 15000 pakolaista ja "pakolaista" laittomasti Suomeen 2015 kaikkine seuraamuksieen ja kustannuksineen Suomelle. Edellisen lisäksi Bonniersin lehdet syytävät esimerkiksi Suomessa propagandaa sen minkä kerkiävät Yhdysvaltoja ja Venäjää vastaan - Yhdistyneitä Kansakuntia vastaan.

RUOTSIN ASIA EI OLE SUOMEN ASIA. Suomella on Suomen Kansan Perustuslaki joka on sama kuin Demokratia (Kansanvalta), ja Ruotsilla on Sveriges Rikes Lag (Kuningaskunta, Rikkaiden Laki) joka suomessa "perinnöllisine arvoineen" ovat kiellettyjä; Suomen Hallitusmuo-dossa 1919: "Älköön tasavallassa annettako aatelisarvoja älköönkä muita perinnöllisiä arvoja."

EXPRESSEN LEHDEN MUKAAN pelkästään kuluneen vuorokauden aikana "Useampi henkilö pahoinpiteli miestä vaikeasti ja mies on viety pois autossa Göteborgissa. Noin 20 autoa poltettu ja jotain on räjähtänyt Märstassa Tukholman Pohjoispuolella." Tällaista monikulttuurillisessa "jengisodista" kärsivässä Ruotsissa arkipäivä on; Ruotsalainen Poliisi lisääntyvästä väkivallasta Ruotsissa 24.03.2019.

Ja Pääministeri Stefan Löfven kävi antamansa kunniasanan Suomelle sotilaallisesta avusta, 5600 miestä - Suomelle joka ei tarvitse sotilaallista apua. Se ei kuulosta mitenkään luotettavalta kun on kykenemätön puolustamaan omaa maatansa ja Kansaansa ja tarjoilee sotilaallista apua muille maille jotka eivät tarvitse sotilaallista apua. "Eikö hän uskalla olla omassa koimaassaan Ruotsissa ja hoitaa sen sisäisiä asioita, puolustaen Kansaansa, eikä juossa pää kolmantena jalkana tarjoamassa sotilaallista apua ulkomaille?".

Greta Thunberg Expressen TV:lle: "Det känns som att det saknas ett holistiskt perspektiv."
16.10.2019

Sanojen väärin käyttö johtaa ajatuksen epäselvyyteen ja ajatuksen epäselvyys puolestaan johtaa vääriin tekoihin. Expressen -lehdessä Ruotsissa, Greta Thunbergin haastattelussa Greta Thunberg sanoo noin kohdassa 02:30; "Det känns som att det saknas ett holistiskt perspektiv." - Suomennettuna: "Tuntuu siltä, että sekava näkökulma puuttuu."

Alco/Alko : Substanssi mikä tahansa kuten esimerkiksi alkoholi, huumausiane tai lääkkeet joka aiheuttaa

Holistic/Holistinen : sekavat oireet.

Suhteellisen suuri osa ilmastonmuutosta vastustavista aktivisteista polttaa kannabista tai käyt-tää muita huumaavia aineita. Jonkinlainen ristiriita kai siinäkin on että vastustetaan ilmaston-muutosta, päästöjä ja saasteia, mutta huumeet ovat saaste ja oirteet johtuvat saastuttamisesta.

Tietämättömyys ei ole saaste, mutta näennäistieteelinen uskomus on saaste joka aiheuttaa mieleen häiriön. Kun mieltä on häiritty henkilö käyttäytyy epäjohdonmuksiella tavalla ja/tai esittää asioita jotka ovat epäjohdonmukaisia - kuten esimerkiksi liimaavat itsensä katuun kiinni: Katso video Twitteristä.

Tunteet käyvät kuumina.

Iltasanomat kysyy: "Tietääkö polii-si, mitä jengi tarkoittaa?"
09.10.2019

ILTASANOMAT: "Ylivieskalaisen kaupan pihalla jokainen nuori tunnisti ongelman, josta poliisi ei ollut kuullukaan – tietääkö poliisi, mitä jengi tarkoittaa?"

AINAKIN YKSI ASIA on "kautta aikain" ollut selvä ja se on että jengi -sanalla on eri merkitys yhteiskunnallisissa rakenteissa. Yhdelle jengi voi olla ihan tavallinen kaveriporukka, kun taas niin kutsutulle kukkahattutädille tai sedälle kuplassaan sama jengi voi olla hengenvaarallinen ja jengiin kuuluvat pitää välittömästi toimittaa nuorisovankilaan - kustannuksineen ja seuraamuksineen, joiden kohtelua Tasavallan Presidentti joutuu jälkikäteen pyytämään anteeksi.

RIIPPUEN YHTEISKUNNALLISESTA ASEMASTA, ammatista ja kuplasta jossa elää, määritelmä jengille on eri. Kaikkia jengejä ei pidä leimata rikollisiksi jos yksi tai muutama on. Jos yksi jengi on rikollinen niin sekin on reaali- ja käsitteellistieteellisesti arvioituna seuraamus syystä. Poista syy tai estä syyn tuleminen Suomeen niin rikollisuuteen suuntautuneita jengejä ei ole. Se ei ole Laissa kielletty.

SE VOI JOSSAIN MÄÄRIN aiheuttaa närästystä, kun "[SANOMALEHTI] ei vastaa sivujen sisäl-löstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista." - Iltasanomien käyttöehdot

EDELLISELLÄ ei oikeastaan ole mitään eroa jos JENGI kirjoittaa käyttäytymisohjeisiinsa: "[JENGIMME] ei vastaa sanoistaan ja/tai teoistaan, laillisuudesta, eikä sanojemme ja/tai tekojemme välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista." - ja JENGIN toiminta "on laillista".

Vastaus kysymykseen "Tietääkö poliisi, mitä jengi tarkoittaa?" on; "Tietää".

Suomessa syntyvyys laskee, siitä ei pidä olla huolissaan.
01.10.2019

ETTÄ SUOMESSA SYNTYVYYS LASKEE, siitä ei pidä olla huolsissaan koska siitä ei kukaan saa palkkaa. Syntyvyyden laskeminen viittaa ensisijaisesti siihen että nuorten aikuisten elineh-doissa on parantamisen varaa. Toinen edelliseen yhdistettävävissä oleva seikka on että "Mil-joona Suomalaista on köyhyysrajalla tai sen alapuolella", joka kertoo sen että on tehtävä töitä elinympäristön ja yhteiskunnan parantamiseksi sairaudesta joka sen on aiheuttanut. Edellä mainitut eivät merkitse ensisijaisesti sitä että "Suomeen on tuotava ulkomaalaista työvoimaa" van sitä, että verotuloja voi nostaa poistamalla yhteiskunnasta kaiken missä verovaroja reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein käytetään väärin ja investoida osa säästetyistä miljardeista lapsiin, nuoriin ja nuoriin aikuisiin.

EDELLISEEN LIITTYEN, lasten kaltoinkohtelusta syytetty lasten­suojelu­yksikkö Loikalan kartano Iitin kunnassa on määrätty keskeyttämään toimintansa marraskuun alusta alkaen. Aluehallinto-viraston mukaan laitoksessa ei ole ollut riittävästi alan ammatillista henkilökuntaa, eikä henkilö-kunnan koulutustaso ole ollut riittävä sekä että laitoksessa on havaittu lakiin perustumattomia, mielivaltaisia ja lapsia alistavia käytäntöjä.

JOSTAKIN SE JOHTUU, että lapsia syntyy vähemmän ja että 1/5 -osa Kansasta elää köyhyys-rajalla tai sen alapuolella - miljardikustannuksineen Veronmaksajille. Siitä pitää ottaa selvää. Siinä on suhteellisen hyvä aloite Kansalaialoitteelle, jota Suomen Kansan Perustuslaki tukee.

Kansan pitää ensisijaisesti suojella Eduskuntaa ja Eduskunnan pitää ensisijaisesti suojella Kansaa.
10.09.2019.

ILTASAMOMAT otsikoi; "Poliitikkojen uhkailu lisääntynyt – eduskunta selvitti kansanedustajien kotien ja loma­paikkojen suojaamista".

Kun Suomen Hallitusmuodon 1919 15§, Pariisin rauhansopimusta 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 artiklaa sekä sitä tukevaa Suomen Kansan Perustuslakia ei ole opetettu ja niiden mukaan oltu ja eletty, niin se on turvalli-suusriski. Periaatteessa sama kuin että autokou-lussa opetettaisiin ajamaan autoa, mutta ei liiken-nesääntöjä. Se on turvallisuusriski, josta suurin osa kaikista yhteiskunnallisista ongelmista tänä päivänä kumpuaa.

Jos maassa on 1 köyhyysrajalla tai sen alapuo-lella, niin se ei maata kaada, mutta kun maassa on miljoona köyhyysrajalla tai sen alapuolella, niin itsestäänselvää on että sillä on negatiivinen vaikutuksensa kaikkiin yhteiskuntakerroksiin. Jostakin köyhyys johtuu ja mistä se johtuu - se on turvallisuusriski.

Lue lisää: Kansan pitää ensisijaisesti suojella Eduskuntaa ja Eduskunnan pitää ensisijaisesti suojella Kansaa.

Päivän otsikkoviidakosta.
28.09.2019

ILTASANOMISSA hehkutetaan kielten oppimisen tärkeydestä; "– Kielistä on aina hyötyä! Kaikissa tehtävissä. Opiskelkaa niitä! Myönnettäköön, lapsena tuli katsottua aika usein Emmerdalea. Jos vain olisi aikaa, opiskelisin lisää kieliä. Saksaa, espanjaa, italiaa, arabiaa, kiinaa nyt ainakin olisi kiva osata, hän listaa."

Heidän jotka ovat keielellisesti lahjakkaita kannattaa tietenkin opiskella eri kieliä. Sellaiselle joka ei ole kielellisesti lahjakas, kielten opetteleminen on ajan, energian ja varojen hukkaamista - pakotettuna psyykkistä häirintää seuraamuksineen ja kustannuksineen. Periaatteessa sama kuin johkun uhan alla pakotettaisiin tekemään mitä tahansa mihin ei ole kykyjä.

ILTASANOMISSA "Anna Kontulan (vas) mukaan kapitalismi on ilmastonmuutoksen keskeisin syy.".

Ilmastonmuutos oli lähes 3000 vuotta sitten ja lähestymme tämän kauden huipentumaa - tämän kauden lämpimintä jaksoa. Pienessä aika- ja mittakaavassa esitettynä kyse on Toukokuun puo-lesta välistä Heinäkuun 1:een päivään saakka. Jos nyt seuraavissa vaaleissa ilmastonmuutos on agenda, niin puolue jolla on reaali- ja käsitteellistieteellinen agenda eikä agenda joka perus-tuu 16 -vuotiaan Aspergerin oireyhtymää sairastavan henkilön tekemiin tutkimuksiin, uskomuk-siin ja pelkoihin voittaa.

Henkilö voi tietää paljon pinnalisesti mutta kun osa tiedoista on asiakokonaisuudesta otettuja ja näennäistieteellisiä, minkäänlasita läpivalaisua ei ole tehty jossa näennäistieteelliset uskomuk-set erotetaan reaali- ja käsitteellistieteellisistä tiedoista sekä että yksityiskohdat näkökulmineen ja näkökantoineen puuttuvat, niin puutteen korvaa se mitä hän on ja tekee. Lopputulos on että henkilö on kykenemätön estittämään pelkäämäänsä ongelmaan ratkaisua, mutta hän kykenee pelkäämään, kiihottumaan, syyttelemään, ja kiihottaamaan.

KIISTATTA voidaan todeta että mitä Greta Thunberg sekä hänen taustalla piilevät PR gurut ja yritykset tai järjestöt ovat esittäneet - niiltä osin missä tiedot ovat reaali- ja käsitteellistieteellisiä ja että on käyttäydytty asiallisesti ja maltillisesti on hyvää, mutta yhtä kiistatta voidaan todeta, että niiltä osin missä reaali- ja käsitteellistieteellisiä tietoja on käytetty väärin ja että on käyttäy-dytty epäasiallisesti ja epämaltillisesti, kumoaa hyvän. Jäljelle jää se mitä on - joka on asian ydin.

Maailman menoa.
28.09.2019

Aika näyttää koska Estonian noin 900 uhria saa levätä rauhassa, ja kuinka kauan aikaa kuluu ennenkuin uhrien omaiset saavat olla rauhassa, kun vielä 25 vuotta jälkikäteen muistellaan onnettomuutta. Ruotsissa kruununprinsessa Victoria laskee muistoseppeleen Estonian uhrien muistomerkille. Edellinen tilaisuus oli huomattavasti hauskempi, sillä silloin hymyiltin palomies-ten kanssa kun Ruotsi paloi.

Siitä ei ole vielä tässä vaiheessa tietoa, kenen puolella hän muistelee tai hymyilee 25 vuoden kuluttua, kun Ruotsissa "käsikranaatteja heitetään, teloituksia julkisilla paikoilla ja ihmisiä kidutetaan kirjaimellisesti ja että Ruotsissa esiintyy rikoksia, jotka olivat aiemmin liittyneet sota-alueisiin", Poliisi Fredrik Marklund, Expressen 24.03.2019. Toivottavasti kolmesta kruunusta on edes yksi jäljellä. Paljon viittaa kuitenkin siihen suuntaan - kun se Venäjä on niin suuri uhka - että 25 äyrillä pitää pärjätä.

Maailman johtajat istualleen YK:ssa haukkunut ilmastopornoaktivisti Greta Tunberg PR -guruineen reissaa ympäri maailmaa kiihottaen lapsia, nuoria ja aikuisia lakkoihin ilmaston-muutosta vastaan - joka oli 2000-2500 vuotta sitten. Useista Euroopan maista on raportoitu lasten olevan huolestuneita, peloissaan ja jopa syvästi ahdistuneita meneillään olevasta ilmastonmuutoshysteriasta. Ainakin osa on saanut jonkinlaisen tartunnan hänen levittämästä taudista kun osoittavat samoja oireita. Mutta ei se mitään, kun vaan saadaan nettiahdistelu kuriin ja opetetaan lapsia välttämään nettikiusaajat. Luottamus vanhempien ja lasten välillä sekä opettajien ja lasten välillä on tärkeä ettei ahdistele eikä ahdista.

Lehdistön mukaan Suomessa kuolee enemmän ihmisiä kuin syntyy ja siitä ollaan huolissaan - ja niillekkin jotka syntyvät kun heitä ahdistellaan ja ahdistuvat syötetään mielialalääkkeitä - jotkut jopa mainostavat hamppua ahdistukseen - sen sijaan että poistettaisiin syy oireisiin. Ja Greta saa Nobelin palkinnon.

Presidentti Sauli Niinistö on lähdössa työvierailulle Yhdysvaltoihin. Lehdistö asiantuitijoineen neuvoo häntä palstametreittäin siitä mitä hänen tulisi ottaa huomioon. Ihan kuin Presidentti Sauli Niinistö ei tietäisi. Yhdysvaltain Presidentti Donald Trump kun lehdistön mukaan on vähintään yhtä epävakaa kuin Venäjän Presidentti Vladimir Putin.

Presidentti Trump haluaa pakolaisten olevan turvassa rajalla käydystä huumesodasta jossa lähemmäs 4000 ihmistä tapetaan vuosittain. Hän haluaa myös estää huumeiden ja väkivallan leviämisen Yhdysvaltoihin - jota vastaan tietenkin pitää protestoida kun se on rasismia.

Onneksi Ruotsin Pääministeri Stefan Löfven ja Kuningas aatelisine arvoineen ovat vakaita ja maa lähes paratiisi - viitaten kaikkeen siihen mitä Ruotsalaisessa omistuksessa olevat lehdet Suomessa EIVÄT Ruotsista kirjoita.

Parempi muistaa eläviä kuin ruumiita.

'Laajamittaista propagandaa havait-tu Suomessa.'
21.09.2019
Kuva: Unsplash.

ILTASANOMIEN MUKAAN, "Tuoreessa kirjassa varoitetaan, että Venäjä voi sekoittaa Suomen politiikkaa vaikka lähettämällä maahan pakolaisvyöryn eduskuntavaalien alla. Venäjän mahdol-lisista toimista sisältyy Aalto-yliopiston professorin Jarmo Limnéllin ja ministeri, veteraanidiplo-maatti Jaakko Iloniemen torstaina julkistettuun kirjaan Uhkakuvat (Docendo)."

SAABIN MUKAAN, "Defence and security company Saab and Aalto University have signed an agreement for a ten-year programme ... .. . "

SUOMEN KANSA TIETÄÄ että Ruotsi lähetti Suomeen 15000 pakolaista ja "pakolaista" laitto-masti talvella 2015/2016 kaikkine seuraamuksineen ja kustannuksineen Suomen Kansalle. SAAB tekee yhteistyötä Aalto -yliopiston kanssa myös propagandan levittämisessä. Yhteys Bonniersin omistamiin lehtiin Suomessa sekä Teliaan ja Ruotsiin on ilmiselvä.

Wikipedian mukaan Ruotsin valtio omistaa 37.3% Teliasta, joka OCCR:n mukaan on ainakin kaksi kertaa jäänyt kiinni korruptiosta. 2018 Telia osti Bonnierilta Bonnier Broadcasting -yksi-kön, jolle kuuluvat Ruotsalainen TV4, C More ja MTV3 -kanava Suomessa. Asiasta kertoi myös Ruotsalainen Aftonbladet -lehti 2017. Esitietojen mukaan Telia on harrastanut "maissa joilla on raja Venäjän kanssa"- televakoilua. Myös SAAB JAS Gripen on korruptioskandaaleissa ryvet-tynyt ja paljastunut sotilaallisen teknologian varastamisesta. Voi olla että Ruotsin valtion omista-milla korruptioskandaaleissa ryvettyneillä yrityksillä on jotain yhteistä "perinnöllisiin arvoihin", jotka Suomessa ovat ehdottomasti kiellettyjä.

Kuningaskunnassa kaikki on hyvin.
19.09.2019
Kuva: Unsplash.

Silmiinpistävää on että USA:n ja Venäjän Presidentistä ei julkaissa mitään positiivista - negatii-vistä kyllä löytyy kaikkine höysteineen. Vaan on se hyvä että Ruotsissa asiat ovat niin hyvin, ettei sieltä tarvitse julkaissa yhtään mitään, muuta kuin mitä ja minkä värisiä vaatteita Kuningas-perheen jäsenet milloinkin kantavat ja että ihanat lapset kasvavat. Ainiin, käviväthän he hymyi-lemässä palomiesten kanssa kameroiden edessä kun Ruotsi paloi viime kesänä- mutta eivät kertaakaan kun autot palavat, pommit räjähtelevät, ihmisiä tapetaan ja sinivalohenkilökuntaa heitetään kivillä ja kranaateilla; "För Sverige i Framtiden".

Ruotsi pyrkii kontrolloimaan Suo-men mediaa ja harrastaa psykoloo-gista sodankyntiä Suomessa.

4.3.2012 : https://www.uusisuomi.fi/uutiset/stubbin-vanhat-venaja-lausunnot-kauhistuttavat-yha/5965c61e-195a-3604-9651-baa9eababc8b

18.4.2015 : https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000911300.html

09.03.2015 : https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2015030919326651

30.07.2015 : https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015073020108889

30.07.2015 : https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015073020107892

10.2.2017 : https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005083334.html

14.2.2017 : https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005088202.html

21.9.2018 https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005835551.html

25.11.2018 : https://www.verkkouutiset.fi/ruotsalaiskenraali-pohjoiseen-kohdistuu-venajan-vakava-uhka/

7.12.2018 : https://www.ulkopolitiikka.fi/lehti/4-2018/sota-suomessa/

+ + + + + vastaavanlaisia on satoja.

Ruotsi pyrkii kontrolloimaan mediaa Suomessa ja harrastaa psykoloogista sodankyntiä Suomalaisia vastaan Suomessa.

Poliisi: "MTV:n uutisointi koskien Lahden MM-kisoja ja suunniteltua terrori-iskua".
19.09.2019
Kuva: Unsplash.

"MTV on uutisoinut tänään 18.9.2019, että suomalaispoika suunnitteli terrori-iskua Lahden MM-hiihtokisoihin vuonna 2017. Hämeen poliisilaitoksella ei ole tästä asiasta tietoa.

Hämeen poliisilaitoksella oli kisojen aikaan tutkinnassa poliisille tullut tieto, jonka mukaan eräs keskisuomalainen, silloin 32-vuotias mieshenkilö aikoo tehdä jotain sabotoidakseen Lahden MM-kisojen viestihiihtoja. Tämä mies otettiin kiinni 2.3.2017 aamulla. Kuulustelussa mies kertoi, että pahoitti mielensä norjalaisen hiihtäjän tekemisistä sunnuntain kisoissa. Hän myönsi kirjoittaneensa humalassa Facebookiin, että voisi tuhota norjalaisten viestihiihdon esimerkiksi menemällä heidän jokkueensa hiihtäjän eteen ladulle viestissä. Kertomansa mukaan hän ei aikonut toteuttaa uhkauksiaan.

Asiaa tutkittiin laittomana uhkauksena. Syyttäjä teki asiassa esitutkinnan rajoittamispäätöksen, eikä asia edennyt tuomioistuimeen."

Lähde: Poliisin tiedotteet.

MUUTA ASIAAN LIITTYVÄÄ
2018 Telia osti Bonnierilta Bonnier Broadcasting -yksikön, jolle kuuluvat ruotsalainen TV4, C More ja MTV3-kanava Suomessa. Wikipedian mukaan Ruotsin valtio omistaa 37.3% Teliasta, joka OCCR:n mukaan on ainakin kaksi kertaa jäänyt kiinni korruptiosta. Asiasta kertoi myös Ruotsalainen Aftonbladet -lehti 2017. Esitietojen mukaan Telia on harrastanut kohdemaissa televakoilua. Myös SAAB JAS Gripen on korruptioskandaaleissa ryvettynyt ja paljastunut sotilaallisen teknologian varastamisesta. Voi olla että Ruotsin valtion omistamilla korruptio-skandaaleissa ryvettyneillä yrityksillä on jotain yhteistä niihin "perinnöllisiin arvoihin", jotka Suomessa ovat kiellettyjä.

Kansallista ulottuvuutta ei kannata unohtaa puoluepolitiikassa.
17.09.2019
Kuva: Eduskuntatalon istuntosali peruskorjauksen jälkeisessä asussaan vuonna 2017, Tiina Tuukkanen - Tekijän arkisto, Wikipedia

ILTASANOMIEN MUKAAN, "Professori Matti Tuomalan uusi kirja ottaa turhat luulot pois niiltä, jotka uskovat talouden pelaavan paremmin, kun suurituloisia verotetaan muita vähemmän, kirjoittaa toimittaja Samuli Niinivuo."

Vaikka on eri puolueita jotka ajavat eri Suomen Kansanosien asioita, Kansallista ulottuvuutta ei kannata unohtaa puoluepolitiikassa. Paljon viittaa siihen että siinä ollaan lipsuttu useammassa kuin yhdessä puolueessa. Vastakkainasettelujen sijasta kannattaisi jokaisen puolueen tehdä oman työn arviointi vuodesta 1947 saaka, ja ei niikään ajatella että "me tehtiin virhe/väärin" ja keskittyä ruikuttamaan sitä - eikä keskittyä ruikuttamaan jonkun toisen puolueen tekemistä virheistä, vaan että "Näissä asioissa jotka vaikuttavat koko Kansaan, kaikkien puolueiden olisi kannattanut - ja tänäänkin kannattaa tehdä yhteistyötä". Sitä se Demokratia on.

ILTASANOMIEN MUKAAN, "Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäen mukaan keskituloisten ihmisten ostovoima on tuntuvasti heikkenemässä. Myös Veronmaksajain Keskusliiton toimitusjohtajan mielestä suunta on väärä."

Suunta on ollut jossain määrin väärä vuodesta 1947 saakka. YLEn mukaan Suomessa on miljoona ihmistä köyhyysrajalla tai sen alapuolella - joka on seuraamus syystä miljardikustan-nuksineen. Syyn tai kaikki syyt kun kartoittaa ja estää, ostovoima kasvaa.

HISTORIASSA on tehty päätöksiä jotka "on hyviä meille" mutta kun Kansallinen ulottuvuus on puuttunut, niin se mitä on päätetty ei aina ole ollut hyväksi koko Suomen Kansalle - jossain määrin jopa päinvastoin. Tulos on se mitä tänään on.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo: "Budjetti heikentää keskituloisten ostovoimaa".

Jos yhteiskunnan jakaa Upporikkaat, Rikkaat, Ylempi keskiluokka, Alempi keskiluokka ja Vähä-varaiset -osiin, niin köyhyyden lisääntyessä jostain syystä tai syistä, hitaasti mutta varmasti se vaikuttaa kaikkien yhteiskuntakerrostumien köyhtymiseen.

A.

 • Upporikkaat
 • Rikkaat
 • Ylempi keskiluokka
 • Alempi keskiluokka
 • Vähävaraiset

B.

 • Upporikkaat/Rikkaat
 • Ylempi keskiluokka
 • Alempi keskiluokka
 • Vähävaraiset
 • Köyhät

C.

 • Rikkaat
 • Ylempi keskiluokka
 • Alempi keskiluokka
 • Vähävaraiset
 • Köyhät

D.

 • Rikkaat
 • Ylempi keskiluokka
 • Alempi keskiluokka
 • Köyhät
 • Köyhät

ILTASANOMIEN MUKAAN, "Veronmaksajien etujärjestön laskelmassa keskituloisen 3452 euroa kuussa ansaitsevan palkansaajan veroprosentti on ensi vuonna nousemassa 0,4 prosenttiyksikköä 30,4 prosentista 30,8 prosenttiin."

Suomalaiset Upporikkaat, Rikkaat, Ylempi keskiluokka, Alempi keskiluokka ja Vähävaraiset eivät ole koskaan hyötyneet siitä että Köyhyys lisääntyy. Nykyisen köyhyyden (1/5 Suomen Kansasta) vaikutus näkyy hitaasti mutta varmasti Alemmassa keskiluokassa.

Kannattaisko kartoittaa köyhyyttä aiheuttavat epäsuomalaiset syyt elinympäristöstä ja yhteis-kunnasta ja poistaa ne, niin "ostovoima" lisääntyisi "muutamalla" miljardilla/vuosi - ja ohajata säästetyt varat portaittain alhaalta ylöspäin niin kukaan ei menettäisi mitään vaan päin vastoin?

Verotuloja voi nostaa poistamalla elinympäristöstä ja yhteiskunnasta kaiken missä verovaroja reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein käytetään väärin. Kun näin ei ole menetelty ja Hallitus on vaihtunut, sen sijaan että tilanne olisi parantunut, hitaasti mutta varmasti monen muun asian ohella köyhyys on lisääntynyt. Syy seuraamuksille on olemassa ja tuottaa lisääntyvissä määrin ylimääräisiä kustannuksia, niin kauan aikaa kun sen sallitaan olla olemassa.

Omalla erikoisella tavallaan, köyhyyden lisääntyminen on "hiilijalanjälki" jota seuraamalla löytyy syyt köyhyyden lisääntymiseen, sekä asioihin jotka ovat yhteiskunnallisesti haitallisia. Köyhyy-den sekä muiden yhteiskunnallisesti haitallisten asioiden lisääntyminen, on historiassa aina aiheuttanut "ilmastonmuutoksen".

Tarina alkaa vuodesta 1991: "We shall overcome".
15.09.2019

John Wolfgang Alexander Ausonius on ruotsalainen maahanmuuttajia jahdannut murhaaja. Hän ampui yhtätoista ihmistä elokuun 1991 ja helmikuun 1992 välisenä aikana. Ruotsin mediassa hänet tunnettiin yleisesti nimellä Lasermannen (Laserimies), koska hän käytti lasertähtäintä aseissaan. Uhreista ainoastaan yksi kuoli vammoihinsa. Ausonius tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen murhasta, kymmenestä murhayrityksestä ja pankkiryöstöistä.

EDELLISEN JÄLKISEURAAMUKSENA Pääministeri Carl Bildt ja Maahanmuuttoministeri Birgit Friggebo lähtivät Tukholman Rinkebyhyn rauhoittaakseen tilannetta ja keskustelakseen Ruot-salaisesta muukalaisvihasta maahanmuuttajien kanssa. Ylläoleva video on kyseessä olevasta tilaisuudeta.

Yleisöstä: Rinkebyn asukkaat haluavat saada konkreettisen vastauksen: Miksi rasistisia järjestöjä ei kielletä?

Pääministeri Carl Bildt: Mutta sen minä voin kertoa että Ruotsissa on tarpeeksi lakeja niiden pysäyttämiseksi.

MUUKALAISVIHAN KITKEMINEN Ruotsissa meni niin pitkälle, että jos esitti mitä tahansa Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa vastaan, vaikka se oli asiallisesti esitetty perusteluineen - se leimattiin rasismiksi ja fasismiksi. Samaan aikaan mainostettiin kotimassa ja ulkomailla "Ruotsa-laista monikulttuurillista ihanneyhteiskuntaa ja hyvinvointivaltiota".

Yksi asia unohdettiin täysin: Maahanmuuttajien kulttuuri ja/tai uskonto ja/tai perinteet ja tavat pitävät sisällään asioita, jotka tunnusmerkistönsä mukaan ovat suoraan tai epäsuoraan yhdis-tettävissä rasismiin, fasismiin, ihmisoikeuksien loukkaamiseen ja niin edelleen. Kotimaista fa-sismia ja rasismia vastustettiin siinä mittakaavassa että kaikki mikä oli maahanmuuttopolitiikan vastaista - oli se kuinka järkevää tahansa - leimattiin fasismiksi ja rasismiksi, mutta ulkomaalai-nen rasismi ja fasismi sallittiin.

Että Ruotsin maahanmuuttopolittiika vietiin Euroopan Unioniin 2008 Ruotsin ja Puolan toimesta (Carl Bildt ja Radoslaw Sikorski) Ruotsin ollessa puheenjohtajamaa, tuli olemaan kohtalokasta koko Euroopalle. Tulos on se mitä Ruotsissa tänään on: Ruotsalainen Poliisi lisääntyvästä väkivallasta Ruotsissa 24.03.2019.

Hyvät neuvot ovat kalliita, mutta parhaimmat ilmaisia.

Uutisia
Ajankohtaista
Sivut
Muistio
WWW.MIELIPITEEMME.FI
VERKKOTUNNUKSEN HALTIJA JA SIVUSTOKOKONAISUUS © MATTI E. SIMONAHO (2007) 2024.
JAVA™ SCRIPT © BY DYNAMIC DRIVE AND MATTI E SIMONAHO. ID13090512091612200505131305-0609.
1848 SIVUN NÄYTTÖÄ 01.02.2015 - 20.4.2024.