MIELIPITEEMME
Suomen Historia | Suomen Nykyaika | Suomen Politiikka | Suomen Turvallisuuspolitiikka | Suomen Tulevaisuus
Missikaunottaren rakko.
22.09.2019

ILTASANOMIEN MUKAAN, "Venäläiset eivät enää tunnista omaa arkeaan maansa televisiosta, jonka propaganda keskittyy kertomaan kauhutarinoita ulkomaiden elämästä."

Edellisen kai voi "suomentaa" tällä tavalla: "Suomalaiset eivät enää tunnista omaa arkeaan Ruotsalaisesta lehdistöstä ja televisiosta Suomessa, jonka propaganda keskittyy kertomaan kauhutarinoita ulkomaiden elämästä."

ILTASANOMIEN MUKAAN, "Yleisradion toimittaja Jessikka Aro kirjoittaa, että Ylen sisältä paljastui hänen häirintäjuttunsa yhteydessä ”sabotööri, kansankielellä myyrä”. IS pyysi väitteeseen kommentit myös Ylen päätoimittajalta ja turvallisuuspäälliköiltä. Aron 453-sivuinen kirja Putinin trollit – Tositarinoita Venäjän infosodan rintamilta (Johnny Kniga) julkaistiin tiistaina Helsingissä."

Nimeä ei uskalleta mainita, koska silloin kyseessä olisi syyttömän vainoaminen. Kyseessä kai on osittain tai kokonaan Suomessa toimivan Bonniersin trollitehtaan valeuutinen, jolla heräte-tään kohua/kiihkoa ja sillä mainostetaan kirjaa.

Oikeuslaitoksen tekemä syyttämättäjättämispäätös on pätevä - ja sillä selvä.

SUOMESSA RAKKO MISSIKAUNOTTAREN JALKAPOHJASSA oli tärkeämpi uutinen kuin "Ruotsissa kläsikranaatteja heitetään, teloituksia julkisilla paikoilla ja ihmisiä kidutetaan kirjaimellisesti. Ruotsissa esiintyy rikoksia, jotka olivat aiemmin liittyneet sota-alueisiin tai suuriin huumausainekartelleihin." (Poliisi Fredrik Marklund, Ruotsi) - jossa "kaikki on hyvin".

Lue lisää: Ruotsalainen Poliisi lisääntyvästä väkivallasta Ruotsissa 24.03.2019.

Uutisia
Ajankohtaista
Sivut
Muistio
WWW.MIELIPITEEMME.FI
VERKKOTUNNUKSEN HALTIJA JA SIVUSTOKOKONAISUUS © MATTI E. SIMONAHO (2007) 2024.
JAVA™ SCRIPT © BY DYNAMIC DRIVE AND MATTI E SIMONAHO. ID13090512091612200505131305-0609.
1826 SIVUN NÄYTTÖÄ 01.02.2015 - 20.4.2024.