• 24.06.2019
  • 15:22:01™225°.132°.6°
  • 3000730 sivun näyttöä.

Useat nykyajan ongelmat johtuvat siitä ettei Pariisin rauhansopimusta 1947, Rauha Suomen kanssa ole opetettu.

Perustuslaillista mediakritiikkiä -otsikon alta löydät mediakritiikkiä Suomen Kans-
an Perustuslain edellyttämällä tavalla.

Ilmastonmuutosten ymmärtämien alkaa ajanlaskun ymmärtämisestä. Saasteet eivät ole pääasiallinen syy muutokselle.
Historiaa: Suomalainen horoskooppi.
Suomalaisittain ja pieni pilke silmäkulmassa, horoskooppi -sana on yhdyssana joka koostuu kahdesta sanasta; horo ja skooppi. "Horo" tarkoittaa "antelias nainen" ja "skooppi" tulee tietenkin Ruotsin kaappia tarkoittavasta "skåp" -sanasta. Näin ei kuitenkaan ole.

Horoskooppi -sana on peräisin kreikan kielen sanoista, hora (hetki) ja skopein (tarkkailu), jotka tarkoittavat (oikean) hetken tarkkailua (jollekkin toiminnalle).

Alkuperäinen oikean hetken tarkkailu on erittäin yksinkertaista selvittää; Tietyn tähtikuvion ollessa tietyssä paikkaa, oli ja on oikea aika tai hetki tehdä tiettyjä asioita, kuten esimerkiksi ravustaa, kalastaa, metsästää ja niin edelleen.

Puhtaus on puoli ruokaa ja kai siksi, saunan kauha ja lusikka ovat meille Suomalaisille aina olleet tärkeät; Ison Karhun ja Pikku Karhun tähtikuviot.

Joillekkin on jaettu kauhalla (Iso), joillekkin lusikalla (Pieni), ja kaikille ei niillä ole jaettu yhtä paljon - mutta - kun yhdistää kaikki mitä on, niin niistä muodostuu kokonaisuus josta joko kauhalla tai lusikalla on aina jaettu - se kattila (Avaruus).

Ei se sen vaikeampaa ole.

Mielipiteemme.fi, Copyright © Matti E Simonaho ® of Suomi Finland ™.
Java™ scripts by Matti E Simonaho and Dynamicdrive. All Rights Reserved.